עבור לתוכן
Almog Atar

עדכונים וחדשות תעופה האמיתית - ישן

Recommended Posts

פורסם

א. איני מעודכן האם הבסיס עדיין קיים ופועל.

ב. תלוי מהי הטיסה. לדוגמא, אם זו טיסת חו"ל או לפי IFR אזרחי- מערכת חוקים אחת תופסת, ואם זו גיחה צבאית שנחתה בבסיס צבאי, כמתוכנן או לא- זהו עניין פנימי של ח"א.

Eldar Sella כתב:
  guy13 כתב:

מדובר ב 707 שנחת בב"ג. שאלה, אני מניח שעופר יידע: האם נחיתה של מטוס צבאי בב"ג נחשבת כנחיתה בבסיס צבאי מבחינה רשמית? או שזו טעות של walla?

פורסם

חדשות אלעל:

רוכשים עוד 4 מטוסי 772 שיכולים להיות 773 במקרה שלאלעל תבחר.

עוד 5 לפי מה שכתוב אבל לי אמרו 4 מטוסי 738, שניים מהם נכנסים לפעולה עוד הקיץ. השאר בשנת 2009.

744 נכנס לפעולה מסינגפור בחודש אוקטובר.

בקיצור אלעל מתחילה לגדול!

http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/About ... 160308.htm

פורסם

כמו שצריך.. גם שמעתי שהם יטוסו לאוסקה גם...

אני רוצה לראות שאל על ימירו את ה772 שלהם ל773.. זה יהיה פשוט אדיר!! אני עדיין בשוק מהאורך המטורף של הדבר הזה!

פורסם

הארוך ביותר: 75.3 מ'- A346

אחריו: 73.9 מ'- B773ER

אחריו: 73 מ'- A380.

ohayoo gozaimasu

sumimasen- choto mate kudasai

osaka ekiwa doko deska?

לאלה בינינו שלא שולטים ביפנית, העיקר: אוסקה- ל- BASHO! יש שם אוזקי אחד שנראה ישראלי בול!

Yarden-ELY5 כתב:
כמו שצריך.. גם שמעתי שהם יטוסו לאוסקה גם...

אני רוצה לראות שאל על ימירו את ה772 שלהם ל773.. זה יהיה פשוט אדיר!! אני עדיין בשוק מהאורך המטורף של הדבר הזה!

פורסם
  Oran Terner כתב:
חדש באל על: לפטופ לכל נוסע

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3520017,00.html

אם יתנו יבנו ILS למשל ל08 וזה יהיה אפשרי, צריך כבר לבנות מסלול מקביל שם כמו שהראיתי לכם שעשיתי פעם בעריכה בGOOGLE EARTH.. אז באמת נוכל להיות באותה רמה של שדות בינלאומיים אחרים

ושוב אני שם לכם את התמונה כדי שתראו כמה זה קל לבנות דבר כזה מבחינת שיקולי שטח וכו'. ואם הבעיה של לעשות דבר כזה מבחינת פלמחים נפתרת- אז לא נראה לי פרט לכסף שיש בעיה..

וחוצמזה, כשבח"א 27 יועתק לנבטים (נראה לי עוד יש מספיק זמן בשביל זה), יהיה אפשר לסגור את כל האיזור של מסלול 03-21 וכל מה שסובב אותו ולהישאר עם 2 מסלולים מקבילים ו12.

ופנטזיה נוספת היא שאם וכאשר דבר כזה יהיה, יהיה אפשר לקנות את השטח החלקאי בין המסלולים, ולבנות טרמינל ענקי בשטח הזה, שהגישה אליו תהיה מאיזור הצבאי "לשעבר" חחח.

טוב חפרתי מספיק על הפנטזיות שלי על ב"ג.. לא צריך לשתף יותר :mrgreen:

myvisional0.jpg

פורסם

אולי 12L ו-R יהוו פיתרון

למחוק את הקטע קישור ל-03 (U נראה לי) לקחת טיפה שמאלה(מכיוון 12) ולבנות שם מסלול

אגב באתר של ב"ג כתוב את המראתה של קנצלרית גרמניה

GERMAN AIR FORCE

GAF 875 BERLIN 18/03 19:30 19:30 3 בזמן

פורסם

עדכון ממקור בב"ג :)

החל מראשון הקרוב ועד ל -11.4 מסלול 26 נסגר לטובת הוספת הוספת אזור בטיחות, כתוצאה מכך טייסים שימריאו על 30 לא ידרשו לפנות שמאלה לפי ה-SID.

במידה ויוחלט על הפעלת הנושא ברשת אז נפרסם בנפרד הודעה.

פורסם
  Izik - VATIL3 כתב:
עדכון ממקור בב"ג :)

החל מראשון הקרוב ועד ל -11.4 מסלול 26 נסגר לטובת הוספת הוספת אזור בטיחות, כתוצאה מכך טייסים שימריאו על 30 לא ידרשו לפנות שמאלה לפי ה-SID.

במידה ויוחלט על הפעלת הנושא ברשת אז נפרסם בנפרד הודעה.

איציק כמו שרשמת סגירת מסלול 26 לשם ביצוח אזור בטיחות בקצה המסלול

שלב א':23.3.08 עד 11.4.08

שלב ב':28.4.08 עד 10.5.08

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...