Or Netzer פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 מאיזה גיל אפשר להתחיל קורס פרטי על ססנות בהרצליה ומה העלות המשוערת? תודה רבה
Danm פורסם אפריל 24, 2004 דיווח פורסם אפריל 24, 2004 אפשר להוציא רשיון בגיל 17 העלות נעה בין 40 ל50 אלף שקל זה תלוי במצב שלך אגב הזמן שלוקח הקורס נע בין חצי שנה לשנה שוב זה תלוי בזמן שלך ובכסף שלך
Itay Zecharia פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 ממש יקר... אז כל טייס בעל רישיון פרטי צריך להיות בעל נכסים... :wink:
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 כול הסיפורים האלה שלעשות רשיון טיס בחול זה יותר זול זה נכון? יש הגיון בזה שבחול יהיה יותר זול?
BlackRaven פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 c_e052 כתב: כול הסיפורים האלה שלעשות רשיון טיס בחול זה יותר זול זה נכון?יש הגיון בזה שבחול יהיה יותר זול? לא רק שזה יותר זול זה גם הרבה יותר מהיר, רק מה אחרי זה כשאתה מגיע לארץ אתה צריך לעשות איזשהי הסבה שעולה לך כסף...
Oren Geva פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 כן, כי לשכור צסנה 172 עולה 84 דולר לשעה שהם 380 ש"ח מול 650 וצפונה בארץ. http://www.danburyflightschool.com/aircraft.html ושיהיה ברור - זה האתר הראשון שמצאתי בגוגל - לא עשיתי אפילו חיפוש של מישהו זול, אני בטוח שאפשר לשכור שם מטוסים הרבה יותר בזול.
hagay פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 כן אבל מה עם לינה מחיה הפסד ימי עבודה ואולי אפי' הפסד העבודה וגם ההסבה כאן בארץ כך שחויה אולי זה כן אבל יותר זול אולי בקצת תעשו חשבון...
Oren Geva פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 העלות, כולל לינה ומחיה זולה יותר מהקורס בלבד. הפסד ימי עבודה זה משהו אחר. כל אחד וכמה שהוא מרויח...
Or Netzer פורסם אפריל 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2004 lol סבא שלי אמר אור עוד שנתיים אתה מקבל את הכסף ועושה קורס! אני גר בת"א אני תלמיד אין לי בעיה להגיע... להפך הם דוחפים אותי להיות טייס לא אני לא טחון אנשים
hagay פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 netman כתב: lol סבא שלי אמר אור עוד שנתיים אתה מקבל את הכסף ועושה קורס!אני גר בת"א אני תלמיד אין לי בעיה להגיע... להפך הם דוחפים אותי להיות טייס לא אני לא טחון אנשים הלוואי עלי
Levon Melik פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 בארץ הדרך לרשיון טיס פרטי ארוכה ומסובכת. ארוכה בגלל הרבה חומר תיאורטי ו-7 מבחנים שצריך לעבור. אם אתה עובד,לא תמיד יש זמן להתעסק בזה,משפחה,חברים ועיסוקים אחרים בחיים גם דורשים את תשומת ליבך. מסובכת,בגלל שצריך ממש להילחם ולשלם ים של אגרות על כל דבר. אבל אם יש לך חלום,בריאות,כסף ורצון שום דבר לא יעצור אותך ואתה תגשים את החלום! הלימודים בחו"ל הם אכן יותר זולים ,כמחצית מהסכום בארץ בערך אבל אם אתה מתחשב בימי עבודה,בסכום הלינה (לא הרבה) ובעיקר בהסבה בארץ (שהמנהל סוחט אותך עד הסוף) אז בסופו של דבר אתה מתקרב לאותו כסף. מה כן,בחו"ל אתה עושה את זה בחודש,חודשיים (הכל תלוי בך כמובן) ומקבל ניסיון שאתה לא יכול לקבל פה, כבר לא מדבר על החוויה המדהימה שאתה עובר ב-CROSS COUNTRY (נימרוד יכול לספר). היום מצב התעופה בארץ לא בשמיים ויש סיכוי לקבל מחיר טוב. אני אומר שאם יש לך חלום,צריך לעשות הכל כדי להגשים אותו! :airplane:
Shmulik Lin פורסם אפריל 25, 2004 דיווח פורסם אפריל 25, 2004 לבון בנוסף על דבריך על רצון כסף וכו' אז לגביי צריך להוסיף כי לפני שנהייתי טייס מתתי מפחד מטיסות והקורס הזה הוציא לי לגמרי את הפחד ממליץ לפחד מטיסות
Or Netzer פורסם אפריל 25, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 25, 2004 חח יש לי א. עוד שנתיים לזה אני רק בן 15 ((חושב רחוק הא?) כסף יהיה זמן יש ויהיה רצון תמיד יש ידע יש ותמיד טוב לצבור! תודה על התגובות
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 26, 2004 דיווח פורסם אפריל 26, 2004 אכן אתם צדקים בקשר לשהות בחול! אבל יש כאלה שגם הולכים לעבוד בחול ואז בדרך אפשר גם לעשות רשיון טיס!