Barak פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 ערב טוב לכולם, מצ"ב ההזמנה הרשמית לאירוע החד"ב שיתקיים החודש בתאריכים ה-25 וה-26. נהלים לגבי ביקורים, פיקוחים ושאר ירקות יפורסמו בהמשך כמו גם עמודי אירוע יותר מרשימים. בינתיים נספתק בזה ! חטיבת ואטיל ומחלקת האירועים גאות להציג : חדר בקרה 2008. פרומו הפורמט הישראלי שהפך להצלחה עולמית בעבר מס' פעמים חוזר ובגדול. הקונספט המרכזי כאן הוא פיקוח במשך יותר מ-36 שעות רצופות ממקום אחד בארץ אשר בו מרוכזים כל הפקחים וכל הציוד. האירוע יתקיים בתאריכים 25-26 באפריל ע"פ מה שנקבע בסקר בפורום החטיבה מיום שישי בשעה 10 בבוקר עד לשבת בשעה 12 בלילה שעון מקומי. במשך האירוע כל העמדות בנמל התעופה בן-גוריון יהיו פתוחות ומאוישות על מנת לספק את הפיקוח האיכותי ביותר לכל טייס שמגיע. מרחק נגיעה מחגיגות ה-60 למדינת ישראל ורגע לפני סיום חג הפסח אתם יותר ממוזמנים ליהנות מפיקוח ברמה הגבוהה ביותר, תנועה מגוונת ומרובה והפנינג גדול במיוחד ! קישורים רלוונטיים : מפות – http://www.vatil.org/vatil/download_fil ... d=llbgasir סינרי – http://www.vatil.org/vatil/download_fil ... BG_SCENERY עדכון לסינרי - http://www.vatil.org/vatil/download_fil ... 2006_Patch נוטאמים - http://www.vatil.org/vatil/Evedep/notams.php נא להצטייד בכל הדברים הנחוצים טרם הטיסה על מנת למנוע עיכובים לאחר מכן. עדכונים והפתעות יופיעו בהודעה זו בתדירות גבוהה ולכן באחריות כולם להתעדכן. ארוע מוצלח ופורה, מחלקת אירועים
Matan Solomon פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 ענק ענק ענק! לצערי 99% שאני סוגר באותו סופ"ש, אני אנסה להחליף עם החג הראשון אבל סיכויים קלושים תהנו אנשים!! אני בטוח שהולך להיות פשוט ענק !!!!
Izik Bakshi פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 איזה לוגו מדהים!!! (תודה י' :wink: ) שיהיה המון בהצלחה!
zvi rodes פורסם אפריל 5, 2008 דיווח פורסם אפריל 5, 2008 ההפסד כולו שלי,לצערי לא אוכל להשתתף בתקופה זו אהיה בחופשה באיטליה ,הנחיתה במילנו,ההמראה מרומא,אני מאחל לכולם הצלחה ובעיקר למארגנים.
Or Netzer פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 שיהיה הכי בהצלחה, אלא אם העולם יקרוס ושריון יהפוך להיות חמשושים קבועים, אני מפסיד את זה. אחלה פרומו!!!
bar levy פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 מדהים אגב אולי תעדכנו באתר את הדף הראשי מהREAL OPS זה כבר ישן...
Avichai Koor פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 מדהים!!! אני כנראה אשתתף אבל מינימלי כי זה יוצא שבת..
AaronDagan פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 ברק וצוות אירועים...... כרגיל (כבר הפך לשיגרה מסויימת......) כל הכבוד על היוזמה, הביצוע וההיערכות. בטוח שיהיה "פיצוץ" כמו בכל האירועים הקודמים של החטיבה........ יש למה לצפות.
ערן 339 פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 כל הכבוד! מקווה להישתתף כפקח, וגם לטוס. רק שאלה: היכן יתבצע החד"ב?
Idan Traub פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 אם יתאפשר לי להשיג תחבורה אני בהחלט יבוא לצפות
Etai Charit פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 אם יתאפשר לי להשיג תחבורה אני בהחלט יבוא לצפות לגבי תחבורה- אני מציע שכשיתקרב המועד, נפתח שרשור ייעודי לנושא, וכל אחד שמגיע מכיוון מסויים לבקר בחד"ב, יציב שם הודעה כולל פירוט מספר המקומות, כך שמי שגר לאורך הדרך יכול לתפוס טרמפ.
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 6, 2008 דיווח פורסם אפריל 6, 2008 איזה לוגו מדהים!!! (תודה י' :wink: )שיהיה המון בהצלחה! היום הלכתי לבקר אותו הוא מוסר לכולם תודה .. יאללה.. בוא נראה איזה אירוע יהיה הפעם .. צפו גיחה ממני לחד"ב מתישהו לכמה שעות טובות
Barak פורסם אפריל 6, 2008 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2008 ערב טוב לכולם, כל התוהים איפה החד"ב יתקיים, מתי אפשר לבוא, מתי לא ושאר ירקות בסגנון נא להתאזר בסלנות. שרשיר נפרד בנושא מנהלות וכו' יתפרסם בהמשך השבוע, נא להתעדכן. תודה מראש !
אורח פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 אהבתי את הפרומו! ואת הלוגו והפיקוח זה לכל הארץ נכון? נ.ב מאיפה החולצות שבפרומו?
Eldar Sella פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 אהבתי את הפרומו! ואת הלוגו והפיקוח זה לכל הארץ נכון?נ.ב מאיפה החולצות שבפרומו? כל עוד יש ת"א (LLLL_CTR) - זה כל הארץ.
Elad Zeierman פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 אהבתי את הפרומו! ואת הלוגו והפיקוח זה לכל הארץ נכון?נ.ב מאיפה החולצות שבפרומו? את החולצות אני עשיתי לפני הארועים הקודמים קניתי אותם לפי הזמנה אישית ומידות והחבר'ה קיבלו אותם בחד"ב. הפעם לא יהיה לי זמן להתעסק עם זה אם מישהו מעוניין לקחת את היוזמה אהלן וסהלן אני יספק לו את כל המידע הטכני
Nisim Shoval פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 כנראה שנופל טיול גיפים של יומיים בדיוק על התאריך אולי אוכל להגיע לסוף היום השני בערב (יום שבת)
Amit Doron פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 אני הולך לחרוש על טיסות כל הלילה אני חושב לעשות ר"פ אילת IFR
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 7, 2008 דיווח פורסם אפריל 7, 2008 אהבתי את הפרומו! ואת הלוגו והפיקוח זה לכל הארץ נכון?נ.ב מאיפה החולצות שבפרומו? את החולצות אני עשיתי לפני הארועים הקודמים קניתי אותם לפי הזמנה אישית ומידות והחבר'ה קיבלו אותם בחד"ב. הפעם לא יהיה לי זמן להתעסק עם זה אם מישהו מעוניין לקחת את היוזמה אהלן וסהלן אני יספק לו את כל המידע הטכני הוספתי הודעה דביקה בנושא בפורום , לעיון כולם.
yoyoo פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 מדהים מדהים!! :shock: אין על vatil :!: מספר 1....
avigilad99 פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 אל דאגה....אני אופיע על המסכים כDEP ללונדון...כARR מלונדון...אפילו באותו יום...ושאר ירקות...
Eyal Seminar פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 כל הכבוד חברה! אך כרגיל האירועים תמיד נופלים על הזמן הלא נכון מבחינתי. יישר כח חברים! והבצלחה.
Izik Bakshi פורסם אפריל 8, 2008 דיווח פורסם אפריל 8, 2008 אהלן חברים, הבהרה לפקחים עם השגחה שרוצים לפקח בחד"ב. אין ספק שבהחלט חד"ב זו הזדמנות ללמוד ולפקח עם השגחה צמודה, אך יש לזכור שיהיו מצבים שבהם צפוי להיות עומס, במצבים אלה נדרש פקח עם נסיון, ויתכן מאוד שלא יהיה אפשרי לפקח עם השגחה לעלות על העמדה בזמן כזה (גם אם יש השגחה), בבקשה לקחת בחשבון ובהבנה.
bar levy פורסם אפריל 9, 2008 דיווח פורסם אפריל 9, 2008 אוקיי אני יוכל להביא מקרן אבל אני יוכל להביא אותו איתי ביום האירוע לא לפני בגלל שאבא שלי עובד איתו ואי אפשר לתקוע אותו בלי המקרן איציק אני מתכנן לדפוק שם כמה שיותר שעות מגדל שאפשר (כמובן בהתחשב במה שאמרתה) :mrgreen: