אורח פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 טיסת פאדקס תצא מש"ד ב7:30 כדי להעביר אוכל למגדל במצדה
moshe elbaz פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 דאש 7 ארקיע ב19:40 משדה דב . תורמים פוטנציאלים
Daniel-C פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 טסים איך שרוצים ? הכוונה טסים עם תוכנית או בלי ??
Yarden Antebi פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 אני מניח שאין בעיה להגיע עם מטוס על הקרקע ולהסיע למים?
Yahav Barzilay פורסם מאי 30, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2008 טסים איך שרוצים ?הכוונה טסים עם תוכנית או בלי ?? כמובן שעם תוכנית. אבל הפעם כמעט כל חריגה תתאפשר. אני מניח שאין בעיה להגיע עם מטוס על הקרקע ולהסיע למים? אין בעיה בכלל
Amir Paz פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 מגישים תוכנית טיסה מסודרת כמו כל שדה. אפשר לעבור מהמים ליבשה ולהפך.. המזח והרחבה הקרקעית לא מבוקרים.
ראם אדם פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 אני אגיע עם ה-Beech Bonanza -מודל:קרנאדו הצביעה : כמובן, עיט!!!!
Ido Rosenthal פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 אני מניח שאין בעיה להגיע עם מטוס על הקרקע ולהסיע למים? יש בעיה בגלל הבדלי הגבהים בין השדה לים, אתה תצטרך לעשות SLEW או להתחבר מחדש במים... אגב מי שמגיע עם מטוס בתשלום אין צורך לפרסם פה, יש לנו אפשרות לכלול בחבילה רק מטוסים חינמיים
gleon_99 פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 אני אבוא עם המטוס של האחים רייט דרך-אגב, זה חובה להמריא משדה תעופה\מנחת כלשהו או שגם כאן יש חריגה ואפשר להמריא מכל מקום שרוצים ?
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 ברגע האחרון.. אני יבא עם ההרקולס עם המצופים, מצאתי מודל חינמי רק ל-FSX, יש אפשרות לסדר את הקבצים ככה שהוא יעבוד רק בתור מודל לחבילה? http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search
Ido Rosenthal פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 הסינרי לארוע: www.ait-aviation.org/downloads/FestiAit2008_scenery.rar להתקין ולהוסיף את הספריה FESTIAIT_METZADA לסימולטור.
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 קשה מאוד לראות את המצופים אבל כל הכבוד, נראה טוב. מה עם ההרקולס עם המצופים? הוספתם בסוף?
Ofir Lavi פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 באמת קשה ליראות את המצופים וקשה לזהות את החבית הבוערת... אני מציע להוציא "גרסה חדשה לסינרי" שבה המצופים יהיו הרבה יותר גדולים בצבע אדום בולט שניתן יהיה ליראות ממרחק חבית בוערת הרבה יותר גדולה עם עשן יותר בולט ולדעתי צריך גם תאורה למי שטס בלילה או בכלל לשדה עצמו.... אחלה סינרי באמת אבל בים המלח הגדול הזה די קשה לזהות דברים קטנים ולכן צריך להבליטם
Ofir Lavi פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 באמת קשה ליראות את המצופים וקשה לזהות את החבית הבוערת... אני מציע להוציא "גרסה חדשה לסינרי" שבה המצופים יהיו הרבה יותר גדולים בצבע אדום בולט שניתן יהיה ליראות ממרחק חבית בוערת הרבה יותר גדולה עם עשן יותר בולט ולדעתי צריך גם תאורה למי שטס בלילה או בכלל לשדה עצמו.... אחלה סינרי באמת אבל בים המלח הגדול הזה די קשה לזהות דברים קטנים ולכן צריך להבליטם
Raz_G פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 אני ואורן טרנר נבצע מפגן ע"י מטוס הצוקית. משך המפגן מתוכנן ל-10-15 דקות.
Amir Paz פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 באמת קשה ליראות את המצופים וקשה לזהות את החבית הבוערת...אני מציע להוציא "גרסה חדשה לסינרי" שבה המצופים יהיו הרבה יותר גדולים בצבע אדום בולט שניתן יהיה ליראות ממרחק חבית בוערת הרבה יותר גדולה עם עשן יותר בולט ולדעתי צריך גם תאורה למי שטס בלילה או בכלל לשדה עצמו.... אחלה סינרי באמת אבל בים המלח הגדול הזה די קשה לזהות דברים קטנים ולכן צריך להבליטם אופיר לפני שפירסמתי את הנהלים בדקתי את הסינרי. קח בחשבון שבחבית הבוערת ובמצופים ישתמשו מטוסים שנוחתים על המים. ההכוונה לחבית הבוערת תתבצע ע"י וקטור ראשוני מפקח הגישה ובגובה של מינוס 500 רגל QNH שזה 600-700 רגל מעל מעפ"ש.. טסתי את הלג הזה מספר פעמים וראיתי את החבית ואת המצופים כמו שצריך. במידה ותהיה בעית זיהוי הפקחים יסייעו בהתאם.
Liav Nefesh פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 אני אגיע עם הAerosoft Piper Super Cub והצביעה הישראלית של חה"א
Liav Nefesh פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 אני אגיע עם הAerosoft Piper Super Cub והצביעה הישראלית של חה"א
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 אני ואורן טרנר נבצע מפגן ע"י מטוס הצוקית.משך המפגן מתוכנן ל-10-15 דקות. אבל באיזה שעה?
Ofir Lavi פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 באמת קשה ליראות את המצופים וקשה לזהות את החבית הבוערת...אני מציע להוציא "גרסה חדשה לסינרי" שבה המצופים יהיו הרבה יותר גדולים בצבע אדום בולט שניתן יהיה ליראות ממרחק חבית בוערת הרבה יותר גדולה עם עשן יותר בולט ולדעתי צריך גם תאורה למי שטס בלילה או בכלל לשדה עצמו.... אחלה סינרי באמת אבל בים המלח הגדול הזה די קשה לזהות דברים קטנים ולכן צריך להבליטם אופיר לפני שפירסמתי את הנהלים בדקתי את הסינרי. קח בחשבון שבחבית הבוערת ובמצופים ישתמשו מטוסים שנוחתים על המים. ההכוונה לחבית הבוערת תתבצע ע"י וקטור ראשוני מפקח הגישה ובגובה של מינוס 500 רגל QNH שזה 600-700 רגל מעל מעפ"ש.. טסתי את הלג הזה מספר פעמים וראיתי את החבית ואת המצופים כמו שצריך. במידה ותהיה בעית זיהוי הפקחים יסייעו בהתאם. אה אוקי סבבה... באמת אחלה סינרי .. מתי תפורסם חבילת המטוסים.....????. והאם היא מכילה יחסית הרבה מטוסים,כי שמתי לב שלא הרבה פירסמו פה..אז הם שלחו בפרטית???
Eyal Seminar פורסם מאי 31, 2008 דיווח פורסם מאי 31, 2008 עידו, צריך להעיף את הסינרי של מצדה ולהתקין את הסינרי החדש או שזה לא משנה? (הסינרי של אורן טרנר).