bar levy פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 הנה השרשור המלא תהנו ונקווה לצלם!!! :mrgreen: http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/4176535/
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 אם אתה מוכן להגיע לשדה ב03:00 לפנות בוקר לצלם את המטוס אז בשמחה. אכן המטוס מגיע מסינגפור לבנגקוק ואז בטיסה סדירה לת"א כLY084. ממריא מבנגקוק 21:20 ונוחת בת"א 03:00 לפנות בוקר.
tomer13an פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 מחכה לראות אותו ירדן, יש כוונות לעשות צביעה?
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!!
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 ירדן תמסור לי' שיצבע גם את EKS וEKF אני ועוד הרבה יודו לו.
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!! בלי להעליב, אבל לדעתי כבר הגיע הזמן להפסיק עם זה...
OmriSoudry פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 בלי להעליב, אבל לדעתי כבר הגיע הזמן להפסיק עם זה... זה מה שאני כל הזמן אומר לקלארק קנט! :roll:
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!! בלי להעליב, אבל לדעתי כבר הגיע הזמן להפסיק עם זה... גם עם זה לפי דעתי כדאי להפסיק, מה כואב לך? :? כל אחד והשריטה שלו :wink:
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 17, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2008 מה הקטע? אם לא מתאים כאן למישהו משהו שעושים, עדיף פשוט לא להעיר הערות שטותיות כאלה, ככה זה, כל אחד והשריטה שלו, ואם יש לך בעיה אם זה- תפתור אותה בעצמך כי כאן זה לא המקום לדיון על העניין. ולפחות יש לי אישור מליאב להמשיך עם זה . אז איפה היינו.. אה כן, ראשל"צ.. :wink:
Barak פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!! בלי להעליב, אבל לדעתי כבר הגיע הזמן להפסיק עם זה... אפשר גם להגיד לו תודה שבזכותו יש לך צביעות לכל מטוסי אלעל ו-AES חינם לבן גוריון, אבל אתה לא חייב.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 לפחות יש מישהו שזוכר את פועלי .. אני כבר כמעט שכחתי מAES בעצמי.. אפילו אני מקבל את זה כמובן מאילו שדוחפים אותי כמו שצריך, עם VGS טוב, רכבי שירות..