עבור לתוכן
bar levy

ב28 לאוקטובר זה קורה! ראשל"צ מגיע לארץ!!!

Recommended Posts

פורסם

אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!!

פורסם
אני לא צובע כלום! אבל אני אעשה לכם ג'סטה ואעביר את זה לטיפולי של י' האגדי.. גם אני חייב שהוא יצבע את זה כי אני גר בראשון הרי, ומבחינתי אני תורם את הELD לאלמוג לצמיתות ואני אשאר עם ראשל"צ!!!

בלי להעליב, אבל לדעתי כבר הגיע הזמן להפסיק עם זה...

פורסם

גם עם זה לפי דעתי כדאי להפסיק, מה כואב לך? :?

כל אחד והשריטה שלו :wink:

פורסם

מה הקטע? אם לא מתאים כאן למישהו משהו שעושים, עדיף פשוט לא להעיר הערות שטותיות כאלה, ככה זה, כל אחד והשריטה שלו, ואם יש לך בעיה אם זה- תפתור אותה בעצמך כי כאן זה לא המקום לדיון על העניין.

ולפחות יש לי אישור מליאב להמשיך עם זה 8).

אז איפה היינו.. אה כן, ראשל"צ.. :wink:

פורסם

אפשר גם להגיד לו תודה שבזכותו יש לך צביעות לכל מטוסי אלעל ו-AES חינם לבן גוריון, אבל אתה לא חייב.

פורסם

לפחות יש מישהו שזוכר את פועלי :lol:.. אני כבר כמעט שכחתי מAES בעצמי.. אפילו אני מקבל את זה כמובן מאילו שדוחפים אותי כמו שצריך, עם VGS טוב, רכבי שירות.. :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...