עבור לתוכן
Eyal Seminar

*LLBG REAL OPS 2009| שלב הסיכומים*

Recommended Posts

פורסם
ניקוסיה הצטרף לחגיגה

כן :mrgreen:

בדיוק לפני שנכנסתי לFIR שלו :P

תודה רבה לכולם על הפיקוח אני עכשיו בטיסת חזור מרייקה שבקרואטיה (טיסה מומלצת שאורכת כ-3 שעות לערך).

אולי עוד מעט אעלה גם לדבלין 8)

פורסם

נחתתי בבן גוריון אחרי טיסה מברצלונה..

מרכז השליטה עוזר ממש, היו בעיות בהתחלה אבל אילן ודוד עזרו לכול אחד ודאגו לכולם! כול הכבוד, ואחלה פיקוח בנחיתה! :)

פורסם
תגידו יש סיכוי שאם אני מתחבר כמזרח, נעשה את זה אמיתי שמזרח יהיה גם קלירנס וגם מזרח?

אני אישית לא יכול להביא לכך אישור, תדבר עם ת"א-רן פינקלס ותבדוק את זה איתו.

מבחינתי ומבחינת הריאליות זה יהיה מצוין.

פורסם

היה מעולה! טסתי 4 טיסות ארקיע ואחת שהסתיימה על הפנים בגלל האנטי וירוס שמזער לי את הסימולטור והרס לי טיסה.

פורסם

חבר'ה - כל הכבוד על הארגון וההוצאה לפועל של עוד אירוע מוצלח.

תודה כל מי שטס ופיקח, בחלק שבו השתתפתי היה נחמד אוד.

והכי חשוב- בשם צוות הפקחים והבקרים הזוטרים - תודה לאיציק בקשי שטחן משמרת דו ספרתית :shock: על עמדת ת"א לטובת כולנו... כל הכבוד!

פורסם

זה היה אחד הארועים שהכי נהנתי בו!!!במיוחד עם הקטע של הדיספאצ'ים והחניות והרישומים

טסתי 2 אחת של אוסטריאן 857 והשנייה עכשיו אלעל 081

פורסם

רציתי גם לתת ח"ח לכל האנשים שעסקו באירוע, היום כמעט ללא מנוחה יצאתי על ELY343 נחתתי וחזרתי על ELY344 בדיוק כדי להוציא את ELY027 אליה נרשמתי, נחתתי בול ב00:05 בשעת הפושבאק היעודה, אבל המזל האיר לי פנים וגם ELY027 האמיתית דחפה רק ב00:19 ככה שיצאתי איתה בערך באותו זמן.. כמובן כמעט בלי לנשום בין טיסה לטיסה..

ככה שבאמת היה אירוע יפה מאוד, תמשיכו להרביץ באירועים כאלו! :D

פורסם

תודה למחלקת ארועים על עוד ארוע משובח.

התודה הכי גדולה מגיע למר איציק "תל אביב" בקשי - שפשוט לא היה מוכן לרדת מהעמדה :D

אין לי מושג איך סחבת משמרת דו סיפרתית כזאת, אחרי 4 שעות כבר ראיתי ורודים ועוד כל מיני צבעים על המסך.

אני חושב שגם החברה ממאדים באו, אבל לא נתנו להם להכנס למרחב, לא היה להם קוד אישי :D

צפו בפורום ATC מספר הערות עצבניות שלי ...

להית' בארוע הבא.

פורסם

כל הכבוד על אירגון באמת תותחים תודה לכל צוות הפקחים שישבו שעות ופיקחו ותודה הכי גדולה לאיצק בקשי שישב 15 שעות על תל אביב תותח אתה איצק!!

פורסם

סיכום שלי,

היה מצוין והייתי בחול במהלך הפירסום של האירוע,ככה שאייל סמינר עשה עבודה מצוינת בזמן שלא היייתי פה,אין לכם מושג כמה זה קשר להכניס את הסלוטים D: .

בנוסף נתתי משמרת בוקר עד 12:00 אך לא היה לי הרבה תנועה ורבים לא נרשמו לסלוטים.

אך עדיין האירוע היה מוצלח! כל הכבוד חבר'ה!

אני רוצה להורדות לדוד בן דוד הגבר,שישב והכין לכל מי שטס עם אלעל\סאן דור הכין דיספאצ'ים וישב על זה קשה, אז קבל ח"ח.

וכמובן תודה לאיציק בקשי,עידו בוך,יובל פישלר,רן פינקלס,שחר שירטו,גלעד ברוטמן,מתן סולומון,יובל אדם,אסף בריטברד,רן בן שמואל ולשאר הפקחים שפיקחו באירוע שבלעדיהם האירוע לא היה מתקיים!

צפו לעוד מספר אירועים דומים במהלך השנה.

פורסם

היה ארוע אדיר.. לצערי לא טסתי מחוסר זמן..

אבל זאת חוויה שקרבל מעיר אותך ב7 ועשה לך: "חייל הוקפצת" ואכן עליתי בשבע בבוקר עם חצי עין פקוחה לפקח קרקע. אז תודה לקרבל.

הייתה כמות תנועה מספקת בהחלט אך לדעתי צריכים להיות קצת יותר פקחים, לדוגמא אני נתתי משמרת משבע בבוקר עד עשר ומעשר וחצי עד שלוש אחה"צ.

פורסם

היה מגניב בהחלט אתמול..

עשיתי סוויס 254 255 וגיליתי שהסינרי של ב"D פשוט גורם לכל הסימולטר לקרוס...את היציאה עשיתי כמה שיותר מהר מ 30 כדי לא להדפק עוד פעם..

בסוף עליתי גם קרקע ב 12 בלילה כדי לתת פיקוח קצת לכל הכבדים מערבה ובזה נגמר

פורסם
האירוע הראשון שאני משתתף פה בו... מאוד נהנתי מכמות הפיקוח!

ברוך הבא נדב, אני שמח שנהנית ומקווה שמעכשיו נתחיל גם אנחנו לעניין אותך :wink: אני בטוח שגם כאן תוכל לרכוש חברים ולהרגיש בית חם, עם הזמן תוכל להדריך כאן כמו שאתה אוהב ויש כאן הרבה חבר'ה שאתה מכיר ויוכלו לעזור לך להשתלב. תודה שהשתתפת באירוע ובהצלחה בהמשך!

פורסם

חברה תודה רבה על ארוע ענק נהנתי תודה לכל הפקחים והטייסים

שטסו ופיקחו בתקווה לעוד ארועים טובים היה גדול :lol::lol::lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...