רפאל פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 שלום חברים! רציתי לדעת עד כמה הסימולוטור קרוב למציאות. בין התמונה של מטוס אלעל ("ג'מבו") 747-400 בפיינל,לבין התמונה של אורן גבע. בטיסה ללונדון עם ה-RFP... בבקשה: התמונה של אורן גבע בפיינל בהית'רו: והנה המציאות! סתם שאלה ליידע כללי.
Oren Geva פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 אבל רפאל, הדוגמא שהבאת מציגה רק את הצד החיצוני של הסימולטור. עם כל הכבוד לי ולתמונות שלי, זה חלק זניח ביותר בסימולטור. אולי נחמד לעין, אולי מעניין או אפילו מעשיר לפעמים. אבל הסימולטור בא לידי ביטוי במלוא הדרו בתוך הקוקפיט!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל!?! :? כבר היה שאלון כזה! היית רושם שם את ההודעה הזו למה לפתוח אחד חדש אלון כבר כתב! :x :? ואגב זה 747-200 של אורן התמונה אמיתית זה 747-400 :?
Or Netzer פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 זה לא קטע של גרפיקה זה קטע של מודל טיסה ולהיות כמה שיותר קרוב לטייס במציאות
רפאל פורסם אוגוסט 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 בואו נשחק ב"אבל ....". אבל אורן,איזה מוזר שלא ראינו את הקוקפיט,ככה שלא יכולנו לראות את הקוקפיט. בפעם הבאה תראה לנו אותו כדי שנוכל לראות את היופי ,טוב ?! אבל איתי,זה באמת 747-200 (747-200 יש לחברת ק.א.ל הישראלית ולמטוסי המיטען של אלעל),ובאמת היה על זה שאלון ?,מעניין למה לא מצאתי... :cry: :wink:
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה
Almog Atar פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 [quote name=> רפאל מנצור אבל אורן,איזה מוזר שלא ראינו את הקוקפיט,ככה שלא יכולנו לראות את הקוקפיט. בפעם הבאה תראה לנו אותו כדי שנוכל לראות את היופי ,טוב ?! אבל איתי,זה באמת 747-200 (747-200 יש לחברת ק.א.ל הישראלית ולמטוסי המיטען של אלעל),ובאמת היה על זה שאלון ?,מעניין למה לא מצאתי... :cry: :wink: אבל רפאל אף אחד לא חייב להראות לך כלום. ודרך אגב זה RFP לא חסרות תמונות מהקוקפיט שלו ותאמין לי זה מטוס מאוד מאוד מאוד ריאליסטי. גם אותי אתה הורג על כל מטוס יש לך מידע ובייחוד על חיל האוויר .
Oren Geva פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה גם אם היא שגויה לפעמים. הדקוטה של ארקיע לא בדיוק "פעיל". וגם בחיל האוויר לא משתמשים יותר במטוסי הדקוטה. בנוסף, למיטב ידיעתי מעולם לא היו דקוטות באלעל. אלעל הטיסה DC4, אך לא DC3.
Almog Atar פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה גם אם היא שגויה לפעמים. הדקוטה של ארקיע לא בדיוק "פעיל". וגם בחיל האוויר לא משתמשים יותר במטוסי הדקוטה. בנוסף, למיטב ידיעתי מעולם לא היו דקוטות באלעל. אלעל הטיסה DC4, אך לא DC3. יש לי תמונה של אחד קראו לו "הרצל"
GILG פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה גם אם היא שגויה לפעמים. הדקוטה של ארקיע לא בדיוק "פעיל". וגם בחיל האוויר לא משתמשים יותר במטוסי הדקוטה. בנוסף, למיטב ידיעתי מעולם לא היו דקוטות באלעל. אלעל הטיסה DC4, אך לא DC3. יש לי תמונה של אחד קראו לו "הרצל" לDC4 קראו "אום אל רשרש" או "אומלבס?" חחחח
Oren Geva פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה גם אם היא שגויה לפעמים. הדקוטה של ארקיע לא בדיוק "פעיל". וגם בחיל האוויר לא משתמשים יותר במטוסי הדקוטה. בנוסף, למיטב ידיעתי מעולם לא היו דקוטות באלעל. אלעל הטיסה DC4, אך לא DC3. יש לי תמונה של אחד קראו לו "הרצל" באמת? שלח לי אותו, אני אכין צביעה
רפאל פורסם אוגוסט 10, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 חבר'ה יש לי בואו ניצבע את המטוס בואינג 747-200 או 747-400 בצבעי ראש-הממשלה אריאל שרון. אני אתן לכם תמונות! וניצבע ביחד. חחחח רק נקווה שהמטוס לא ייזדקר אחורה וייתרסק. כן ויש לי מלא אינפורמציה על חיל האויר,טוב המוח שלי מסוגל לקלוט הכל בתוך 5 שניות. תיבחנו אותי על מיבצע צה"ל האגדיים (מבצע אנטבה,שלמה,לבנון [אני לומד מאבא שלי]) הידעתם שלמטוסי הפייפר קראו "פרימוס" ?!
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 חבר'ה יש לי בואו ניצבע את המטוס בואינג 747-200 או 747-400 בצבעי ראש-הממשלה אריאל שרון. אני אתן לכם תמונות! וניצבע ביחד. חחחח רק נקווה שהמטוס לא ייזדקר אחורה וייתרסק. כן ויש לי מלא אינפורמציה על חיל האויר,טוב המוח שלי מסוגל לקלוט הכל בתוך 5 שניות. תיבחנו אותי על מיבצע צה"ל האגדיים (מבצע אנטבה,שלמה,לבנון [אני לומד מאבא שלי]) הידעתם שלמטוסי הפייפר קראו "פרימוס" ?! כשאני חושב על מבצעים של חה"א דווקא ישר עולה לי בראש שעתיים ביוני והכור בדימונה וללבנון אתה קורא מבצע ? זה מזכיר לי שראיתי פעם איזה מערכון אז צחקו על זה ש"ששת הימים" זה מלחמה "יום כיפור" שהיה בערך חודש זה מלחמה... אבל מלחמת לבנון נקראת "מבצע שלום הגליל" (שנתיים) לך תבין...
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 הידעתם שלמטוסי הפייפר קראו "פרימוס" ?! Tell your source that the aircraft referred to as "PRIMUS" was manufactured by Auster, not Piper.
Or Netzer פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 רפאל אתה הורג אותי איך שמזכירים שם של מטוס אתה מתחיל לפלוט אינפורמציה גם אם היא שגויה לפעמים. הדקוטה של ארקיע לא בדיוק "פעיל". וגם בחיל האוויר לא משתמשים יותר במטוסי הדקוטה. בנוסף, למיטב ידיעתי מעולם לא היו דקוטות באלעל. אלעל הטיסה DC4, אך לא DC3. יש לי תמונה של אחד קראו לו "הרצל" לDC4 קראו "אום אל רשרש" או "אומלבס?" חחחח אתה מתכוון "אום רשרש" (אילת אם אני זוכר נכון) או "מלאבס" (פתח תקווה)