Levon Melik פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 הבוקר הגעתי לשדה,וכרגיל יצאנו עם המדריך להקפות שמאליות (11). מזג אויר היה מאוד נאה לטיסה,עשינו כמה T&G ובהקפה האחרונה פינינו את המסלול . הורדתי את המדריך מול המגדל והסעתי ל-11.ההרגשה הייתה שיגרתית לגמרי,פעימות לב סדירות ומחשבה צלולה .הגעתי ל-11,בדח,התיישרות,המראה. ממש לפניי אני רואה את מס' 1 ופותח עם הרוח טיפה צפונה כדי להתרחק ממנו (בשלב הזה אני שוכח לדווח "עם הרוח" :? )ופונה לבסיס כשמס' 1 כמעט נוחת,עושה מעבר מסודר ומתחיל לגלוש לזברה,תיקון קטן עם רגל שמאל ואני מציף נמוך עד לנגיעה רכה,פינוי מסלול וכו'. החנתי את המטוס וקיבלתי דלי מים לפרצוף ובעיטה בתחת. מה אני אגיד לכם.. חלמתי על הרגע הזה הרבה זמן והנה זה הגיע,עכשיו ממשיכים הלאה
yuval_el פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 מזל טוב לבון!!!! כל הכבוד!! מקנא בך... בהצלחה בהמשך :!:
אורח פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 חכה חכה מה שמוליק יעשה לך, מה זה שכחת לדווח עם הרוח :wink: מזל טוב והמון הצלחה בהמשך.
e_dor פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 כל הכבוד אחי ! עכשיו תוכל לתת לנו מלא מלא תמונות מהטיסות שלך שיהיו נחיתות בטוחות ושעות טיסה מהנות :wink:
hagay פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 מזל טוב איש, שמח בשבילך,תהנה מהחיים ותדווח על כל מיני דברים יפים.
yossilevy פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 אומנם דיברנו כבר בטלפון שוב מזל טוב ובהצלחה בהמשך הדרך הלא קלה!! :wink:
mickey lip פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 מזל טוב לבון שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך אם המראת בערך ב 0730 אז אני כמעט בטוח שראיתי אותך גם CAU המריא בערך באותה שעה והוא פנה לצולבת ממש מוקדם. בכל אופן הרבה מזל טוב מכל הלב מיקי נ.ב למה אתה לא קופץ לקפה לאחר הטיסה?