עבור לתוכן
Or Bahtari

סיכום **** Tel Aviv – Tehran ROUND TRIP

Recommended Posts

פורסם

998090_655632451116207_384014457_n.jpg

אהלן חברים !

ביום שבת ה-7.9.13  בין השעות 17:00 ל -23:00 מקומי נקיים אירוע מיוחד במינו בשיתוף פעולה עם VATME .

האירוע מבוסס על הרעיון של טיסה הלוך השוב , כל משתתף יכול לבחור מאיזה שדה להמריא (OIII - מהראבאד , איראן / LLBG - בן גוריון , ישראל) ולחזור לשדה שהמריא ממנו .

בנוסף ב- VATME הבטיחו כי כל שמי המזרח התיכון יהיו מכוסים בפיקוח כך שמצופה אירוע ייחודי בהיקפו וכמו כן מדובר בהזדמנות חד פעמית לטוס ליעדים פחות שגרתיים - לא לפספס!

נתיבים :

LLBG-OIII: TALMI DCT QAA UN318 GRY R652 IVANO M434 BOXIX W136 LOVID DCT HAB W8 PAVET

OIII-LLBG: SAV B411 ILM G202 RAPLU R652 GIBUX L200 AMN DCT SALAM

הנתיבים תוכננו כך שהטיסות היוצאות לטהראן לא יפריעו לטיסות הנכנסות משם וההפך.

דפיות : 

בן גוריון  - לחץ כאן.

מהראבאד - לחץ כאן.

סינרים : 

בן גוריון  - לחץ כאן.

SP2.1 for Ben –Gurion X : Click Here

SP2.1 for Ben-Gurion FX9 : Click Here

מהראבאד -  

FSX : Click Here

FS9 : Click Here

כמובן שמצופה מאיתנו לספק שירותי פיקוח מלאים בשמי ישראל כך שעזרת הפקחים דרושה כאן יותר מתמיד - לינק ללוח שיבוצים : 

https://docs.google.com/document/d/15cpAJN-uAW2UIiayeuSu6cbvwtgaIqdBmK7AslxAfbI/edit

על מנת להשתבץ יש לשלוח לי הודעה פרטית עם השעות ושם העמדה בהם הוא מעונין.

מצופה אירוע מיוחד במינו - תבואו לטוס !

אורח amit kleinman
פורסם

על זה עוד לא שמעתי  :P

כל הכבוד על היוזמה! :)

לצערי לא אוכל להגיע.

פורסם

בהצלחה !   נראה שזה הולך להצליח!

המון תודה לירדן בן דור על התאום בפרסית מאחורי הקלעים :)   טסנו מספיק לאירופה בעשור האחרון ;)  הגיע הזמן לגלות את המזרח... צפוי פיקוח לאורך כל הדרך.

פרטים לגבי הישיבה בהמשך.

פורסם

באמת אירוע מיוחד !

אור ירדן ועידו עמלו על האירוע מאחורי הקלעים קשות ! שעות של Teamspeak ותיאומים עם החטיבה האיראנית !

זו הזדמנות שלנו להראות את עוצמת החטיבה.

בואו בהמוניכם !

פורסם

שאלה לגבי הנתיב טיסה מטהרן לארץ.

אני רואה שנקודת הכניסה לארץ היא דרך SALAM אבל ע"פ מה שאני רואה בדפיות enroute, נקודת SALAM זה רק לבאים ממערב למזרח.

שני הנתיבים שמובילים ל SALAM (או במקרה שלנו, יוצאים מ "SALAM" לכיוון הארץ) הם J17, J19 שניהם חד כיווניים (ממערב למיזרח).

האם אני מפספס משהו?

פורסם

במיוחד לאירוע יצרנו הפרדה בין היוצאים לנכנסים ולכן באופן חריג כניסות יתבצעו מ-SALAM ולאחר מכן ווקטורים ע"י גישה ב"ג לנחיתה.

פורסם

חברים !

השבוע ביום שבת האירוע המיוחד הזה יוצא לפועל .

כמו כן , נוסף לדף שיבוץ הפקחים דגשים לפקחים המשתתפים באירוע - נא להתעדכן!

קישור לדף שיבוץ : 

https://docs.google.com/document/d/15cpAJN-uAW2UIiayeuSu6cbvwtgaIqdBmK7AslxAfbI/edit

פורסם

חברים מחר האירוע !

דגשים : 

טייסים - 

1) להיות סבלניים בקשר - להמתין לרידבק ולא להתפרץ לקשר.

2) נא לעבור על הדפיות וההליכים .

3) טייס אשר יגרום לעיכובים מיותרים בגלל חוסר שליטה במטוס/אי מענה בקשר וכו'... יועבר לטיפול של סופרוייזר.

פקחים -

1) נא להתעדכן בלוח השיבוצים!

2) לקרוא וליישם את הדגשים שנכתבו בלוח שיבוצים : https://docs.google.com/document/d/15cpAJN-uAW2UIiayeuSu6cbvwtgaIqdBmK7AslxAfbI/edit

והכי חשוב - תהנו!

פורסם

אני ו4X-ECE מוכנים ומזומנים לאירוע היום, להגיע בהופעה מכובדת  :rofl:

צפו ל"אל על 203" כבר היום לפני השעה 17:00, בתקווה לגייט המזל שלי D7  :good:

נגיע איתך גם בD6 עם T7 של אמרייטס

פורסם

היה נחמד מאד.  לקח לי קצת זמן להשתפשף..הרבה זמן לא טסתי באירוע כזה. תודה רבה לכל הפקחים.
דבר אחד לשיפור, אני חושב שכדאי להבא באירוע כזה לדאוג שיהיה דליברי לפחות בשעה הראשונה של האירוע.

זה יכול למנוע את כל בעיות ההתפרצות שיש בקשר בתחילת האירוע ואף להוסיף למציאותיות. 
שוב תודה לכולם ונשתמע בקשר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...