עבור לתוכן
Liav Nefesh

*** התנהגות חברי חטיבה בשרת ה-TEAMSPEAK - אזהרה אחרונה! ***

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

חבל לי שהגענו למצב זה אך "בזכות" מספר חברים אנו נאלצים לשים גבול למצב הבלתי נסבל בשרת.

לאחרונה הנהלת החטיבה מתעסקת יתר על המידה בבעיות משמעת בשרת ה-TS של החטיבה ולא בפיתוחה, באירועים אלו פעלנו עד היום ביד רכה מידי ותקופה זו נגמרה.

החל מרגע זה, ולא חשוב מה היה עד עכשיו, כל משתמש באשר הוא בשרת ה-TS (חבר / יקיר / צוות / הנהלה) אשר יהיה מעורב באירוע משמעתי, יפתח כנגדו וכנגד כל המעורבים בדבר הליך משמעתי ברשות ה-DCRM האזורי ומנהל האזור (VATAME) שתגרור בהכרח השעיה מרשת VATSIM (וכנגזרת מכך - אתר החטיבה, הפורום ושרת ה TS) וכן התקדמותו המקצועית בחטיבה תלויה בספק.

משפטים כמו "קיק", "באן", "באן זמני" או כל הנפצה אחרת נעלמו וכל בעיה כאמור תטופל ע"י ה DCRM שקיבל לידיו כלים חדשים לטיפול במקרים מסוגים אלו. 

מזכיר כי שרת ה TS, בדומה לפורום החטיבה ולטיסה ברשת כפופים לחוקי Code of Conduct של רשת VATSIM 
בנוסף, למי ששכח, לפני הכניסה הראשונה לפורום החטיבה נדרשתם לאשר את תנאי השימוש בחטיבה.

הבהרה נוספות בנושא סוגי החדרים בשרת הTS:

1. חדרי טיסה - בראש ובראשונה מיועדים לתאומי טיסה פנימיים ולטיסות משותפות, אין בחדרים אלו לשם דיבורי OFF-TOPIC
  2. חדרי פיקוח טיסה - משמשים אך ורק לשם תאום בין עמדות פיקוח הטיסה. אין בחדרים אלו לשם תחקור ארועים בזמן אמת או כל פעילות אחרת שהיא לא לשם תאום בין עמדות פיקוח הטיסה. משמעותה - אין למי שאינו מחובר כפקח טיסה לחפש בחדרים אלו
  3. חדרי מחלקת הדרכה (בי"ס / אקדמיה) - חדרים אלו משמשים אך ורק את צוות ההדרכה והחניכים במהלך המפגשים ההדרכתיים בלבד! אין לבצע בחדרים אלו כל שימוש אחר

צוות והנהלת החטיבה לא יחפשו יותר את המקרים האלו אך מקרה שידווח או ייתפס ויעלה להנהלה, יטופל במלוא החומרה בצורה לא פרופורציונאלית. 

בכל לשון של בקשה, אנו פה למען תחביב ולא בקייטנה / צהרונית. לא מציע לאף אחד לנסות אותנו בתחום הזה.

אל תנסו אותנו.

נאלצנו לצערנו להוציא את התותחים הכבדים לטיפול בנגע הזה שלא משקף את ערכי החטיבה ורוח החברים בה.

לכל בעיה או הצעה צוות החטיבה עומד לרשותכם

בברכה,

פורסם

ליאב, בנוגע לאיסור על דיבורי Off Topic בחדרי טיסה. למה לא לפתוח חדרי שיחה? בזכות שרת הTS נוצרים קשרים בין חברי חטיבה. את רב החברים שלי מכאן אני מכיר דרך שעות של דיבורים בשרת.

חבל לאסור דבר כזה, שלדעתי, רק מקרב בין החברים.

לשיקולכם.

פורסם

קצת מוזר שאתם אוסרים לדבר אחד עם השני

דווקא בכלל לא נוצר מצב שאי אפשר לטוס ולהיות מחובר בts אבל אני כן מסכים שצריך לפתוח off topic

פורסם

אהלן חברים,

אנחנו לא אוסרים על אף אחד לדבר - להיפך, פשוט צריך לדעת לעשות זאת בנעימות עםקצת טאקט והכי חשוב ללא שפה נמוכה וכמובן לא להפריע לחברים שכן טסים הרי זאת המטרה העיקרית שלנו, לטוס ולפקח.

הסיבה שההודעה הזאת יצאה היא אך ורק כדי להדגיש שלאחרונה אנחנו מקבלים המון תלונות על שרת הts ועל כל מיני ענייני משמעת הקשורים לחברים הנמצאים שם ופשוט אנחנו לא צריכים ורוצים להתעסק בזה, זה לא העיקר וזה הורס את הכיף והחוויה לחברים אחרים.

הפאן החברתי שנוצר סביב התחביב ורשת vatsim הוא אחד היפים מבחינתי ואחד הפלוסים הגדולים שבתחביב וככה זה צריך להיות, בלי ענייני משמעת ובלי תלונות... תחשבו על זה...

פורסם

אכן בעיה מטרידה... יש פה בקהילה מגוון של משתמשים צעירים שחלקם מתבטאים בצורה בוגרת, תוך הבנה שיש משתמשים יותר מבוגרים סביבם, משתמשים שלא סובלים את כל הדיבורים הילדותיים האלה. זה די מבעס שה TS פתוח ומהמחשב יוצאות כל מיני קללות "אמא שך , אבא שך" (לא מכוון אליי ספציפית). זה חצה את גבול הטעם טוב מזמן (סורי שאני נשמע כמו המורה בבית ספר, אבל זאת האמת).

ואגב הערה לחברים פה שעדיין בתיכון, אם אתם באמת אוהבים את התחביב וחולמים על טיס במציאות, או להיות בקרים, תשקיעו קודם בלימודים, אח"כ בסימולטור. אני רואה פה אנשים שנכנסים אחה"צ ל TS ומבלים שם שעות ארוכות.. למעשה כמעט עד חצות. אני לא בא להרצות לאף אחד, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. עם זאת, אני כן מדבר מניסיון, בתור מי שעבר בעצמו והעביר אח"כ עשרות אנשים אחרי צבא את הבגרויות. לא כיף בכלל !! זה עוד עיכוב של שנתיים-שלוש בדרך לקריירה המיוחלת. מי שמצליח להסתכל מעבר לראייה הילדותית, ייקח את העצה הזאת ויפנים.. יודה לי אח"כ. מי שלא... ובכן.. רחמיי, בסופו של דבר כולם מתעשתים. :hi:

שיהיה אחלה שבוע לכולם חחח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...