עבור לתוכן
Or Bahtari

**קורס בזק למגדל ב"ג מחזור 1 מסיימים!**

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים!

היום עברו חניכי הקורס את הסימולציה המסכמת שלהם וסיימו את הקורס. 

ביום שישי בשעה 14:00 מסתיים באופן רשמי קורס בזק למגדל ב"ג מחזור 1 !

לכבוד סיום הקורס יתאספו חניכי הקורס למפגש פיזי בו יאיישו את כלל העמדות עד מגדל בנתב"ג ובנוסף אעלה לפקח על עמדת תל-אביב ,

כמו כן תתבצע שיחת סיום קורס שבה נשמע את הערות החניכים.

האירוע צפוי להסתיים בשעה 17:30 .

מסיימי הקורס : 

ישראל רוטארו  

יואל סטריקובסקי  

ריי פרנקל  

שי זלביגר 

גרגורי ורבה  

5 פקחי מגדל מוסמכים נוספו לנו היום לחטיבה! 

פורסם

חברים שימו לב לפוסט הפתיחה : http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/41325-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C/

בתור מי שהתחיל את הפרויקט אני חייב להגיד שאני באמת מתרשם מאוד מהרמה הגבוה של החניכים שהביא אותם לרמת הסמכה מלאה מאפס ידע על מגדל ב''ג בתוך ארבע חודשים !

היעד היה לעמוד במסגרת הזמנים שהיא עד סוף חודש אפריל ולהביא את כל חניכי שנרשמו בהתחלה ליום הזה , באכתרי שאפו ! הצלחת ובגדול !
כל הכבוד לחניכים שיהיה בהצלחה בהמשך על קורס גישה !

פורסם

תודה רבה לכולם, לליאב נפש שליווה אותנו לאורך כל הדרך, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון המדהים הזה של קורס בזק והתחיל איתנו את המסע, ובמיוחד לאור בכתארי שלקח את המושכות ונתן את כל כולו ובלעדיו שום דבר לא היה אפשרי, ברכות לכל המוסמכים ובקרוב ניפגש במישמרות על מגדל ב"ג... לילה טוב לכולם  :yahoo:

פורסם

אני רוצה להודות לכל צוות החטיבה (המסור) אני יודע שעבדו מאד קשה מאחורי הקלעים ובמיוחד למדריך שלנו, "אור" שליווה אותנו לכל אורך הדרך וספג את השטויות שלנו והראה בוגרות ושליטה בחומר ובקורס כמסגרת.

בלעדיו וללא התמיכה של כל צוות החטיבה והרצון שזה יקרה, לא היינו כאן, עם עוד 5 אנשים שידרבנו את מרחב האווירי הישראלי.

זה לא דבר מובן מאליו, באמת תודה לכולם....

פורסם

חברים, גאווה גדולה!

כל הכבוד וברוכים הבאים לנבחרת הפקחים!

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאיליי בכר, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון והחל את התהליך וכמובן לאור באכתרי שהוביל את הקורס להישגים מרשימים ביותר!

פורסם

חברים, גאווה גדולה!

כל הכבוד וברוכים הבאים לנבחרת הפקחים!

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאיליי בכר, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון והחל את התהליך וכמובן לאור באכתרי שהוביל את הקורס להישגים מרשימים ביותר!

מצטרף לברכות ולתודות.

אחת לחודש עובר דו"ח פעילות חטיבה מצומצם להנהלת האזור, בחודשים האחרונים (מאז הסמכת קרקע בעיקר) חלה עלייה משמעותית בשעות הפיקוח בנתב"ג שאני מאמין שבקרוב מאוד זה גם יהפוך לשעות פיקוח בשאר מגדלי הארץ והבקרות המרחביות.

תודה גדולה לכל מי שלקח חלק בקורס ותרם לכך שעכשיו הרבה יותר כיף לטוס בישראל !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...