Or Bahtari פורסם אפריל 27, 2014 דיווח פורסם אפריל 27, 2014 אהלן חברים! היום עברו חניכי הקורס את הסימולציה המסכמת שלהם וסיימו את הקורס. ביום שישי בשעה 14:00 מסתיים באופן רשמי קורס בזק למגדל ב"ג מחזור 1 ! לכבוד סיום הקורס יתאספו חניכי הקורס למפגש פיזי בו יאיישו את כלל העמדות עד מגדל בנתב"ג ובנוסף אעלה לפקח על עמדת תל-אביב , כמו כן תתבצע שיחת סיום קורס שבה נשמע את הערות החניכים. האירוע צפוי להסתיים בשעה 17:30 . מסיימי הקורס : ישראל רוטארו יואל סטריקובסקי ריי פרנקל שי זלביגר גרגורי ורבה 5 פקחי מגדל מוסמכים נוספו לנו היום לחטיבה!
Ray Frenkel פורסם אפריל 27, 2014 דיווח פורסם אפריל 27, 2014 היה מדהים, קורס יוצא מן הכלל, תודה רבה על הכל אור! בואו להפציץ תנועה בשישי Joel Strikovsky וגם Israel Rotaru הגיבו לזה 2
amir friedland פורסם אפריל 27, 2014 דיווח פורסם אפריל 27, 2014 חברים שימו לב לפוסט הפתיחה : http://vatil.org.il/forum/index.php/topic/41325-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9B%D7%99-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1-%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C/בתור מי שהתחיל את הפרויקט אני חייב להגיד שאני באמת מתרשם מאוד מהרמה הגבוה של החניכים שהביא אותם לרמת הסמכה מלאה מאפס ידע על מגדל ב''ג בתוך ארבע חודשים ! היעד היה לעמוד במסגרת הזמנים שהיא עד סוף חודש אפריל ולהביא את כל חניכי שנרשמו בהתחלה ליום הזה , באכתרי שאפו ! הצלחת ובגדול !כל הכבוד לחניכים שיהיה בהצלחה בהמשך על קורס גישה ! Ray Frenkel, Joel Strikovsky, Israel Rotaru וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Israel Rotaru פורסם אפריל 27, 2014 דיווח פורסם אפריל 27, 2014 תודה רבה לכולם, לליאב נפש שליווה אותנו לאורך כל הדרך, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון המדהים הזה של קורס בזק והתחיל איתנו את המסע, ובמיוחד לאור בכתארי שלקח את המושכות ונתן את כל כולו ובלעדיו שום דבר לא היה אפשרי, ברכות לכל המוסמכים ובקרוב ניפגש במישמרות על מגדל ב"ג... לילה טוב לכולם
Gregory Verba פורסם אפריל 28, 2014 דיווח פורסם אפריל 28, 2014 תודה רבה לכולם ובמיוחד לאור על הדרכה מקצועית וקורס נפלא. Ray Frenkel, Israel Rotaru וגם Joel Strikovsky הגיבו לזה 3
Joel Strikovsky פורסם אפריל 28, 2014 דיווח פורסם אפריל 28, 2014 אני רוצה להודות לכל צוות החטיבה (המסור) אני יודע שעבדו מאד קשה מאחורי הקלעים ובמיוחד למדריך שלנו, "אור" שליווה אותנו לכל אורך הדרך וספג את השטויות שלנו והראה בוגרות ושליטה בחומר ובקורס כמסגרת. בלעדיו וללא התמיכה של כל צוות החטיבה והרצון שזה יקרה, לא היינו כאן, עם עוד 5 אנשים שידרבנו את מרחב האווירי הישראלי. זה לא דבר מובן מאליו, באמת תודה לכולם....
Or Bahtari פורסם מאי 1, 2014 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2014 ***תזכורת*** מחר באזור 14:30 נעלה פיקוח מלא בב"ג עד 17:30 - בואו לטוס! לא לשכוח שהחניכים ואנוכי נפגשים מחר לפקח!
elai bachar פורסם מאי 2, 2014 דיווח פורסם מאי 2, 2014 הולך להיות עוד קורס בזק? קורס בזק היה חד פעמי לרגל פתיחת האקדמיה. בקרוב נפתח הרשמה לקורס קרקע נוסף.
Ray Frenkel פורסם מאי 2, 2014 דיווח פורסם מאי 2, 2014 תודה רבה למי שבא, הפצצתם בתנועה, היה תענוג לפקח והכל (: ! Joel Strikovsky וגם Israel Rotaru הגיבו לזה 2
Liav Nefesh פורסם מאי 3, 2014 דיווח פורסם מאי 3, 2014 חברים, גאווה גדולה! כל הכבוד וברוכים הבאים לנבחרת הפקחים! בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאיליי בכר, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון והחל את התהליך וכמובן לאור באכתרי שהוביל את הקורס להישגים מרשימים ביותר!
Almog Atar פורסם מאי 4, 2014 דיווח פורסם מאי 4, 2014 חברים, גאווה גדולה! כל הכבוד וברוכים הבאים לנבחרת הפקחים! בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאיליי בכר, לאמיר פרידלנד שהגה את הרעיון והחל את התהליך וכמובן לאור באכתרי שהוביל את הקורס להישגים מרשימים ביותר! מצטרף לברכות ולתודות. אחת לחודש עובר דו"ח פעילות חטיבה מצומצם להנהלת האזור, בחודשים האחרונים (מאז הסמכת קרקע בעיקר) חלה עלייה משמעותית בשעות הפיקוח בנתב"ג שאני מאמין שבקרוב מאוד זה גם יהפוך לשעות פיקוח בשאר מגדלי הארץ והבקרות המרחביות. תודה גדולה לכל מי שלקח חלק בקורס ותרם לכך שעכשיו הרבה יותר כיף לטוס בישראל !