עבור לתוכן
Ilan Jonas

פורסם LANDCLASS צפון ישראל!

Recommended Posts

פורסם

אני שמח להודיע על פרסום פרוייקט LANDCLASS (תכסית) של צפון ישראל, שהכין זאב כהן.

הפרוייקט מכסה את חלקה הצפוני של ישראל בכיסוי שטח מדויק שכולל יערות, עצים, בריכות, קווי חוף, ישובים וכו' - ליום וללילה.

יחד עם הלנדקלאס פורסמה גם תחנת הכח בחדרה (אורות רבין).

להורדה: לנדקלאס: ftp://library.avsim.net/dynamic2/14/142cde091e6f1d1d3de5ba51a2a70ca1/israel_-_1north.zip

חדרה: ftp://library.avsim.net/dynamic2/8b/8bfef9e6bd32468463f1851dc61eee75/israel_-_1north_orot_rabin_power_plant.zip

תודה לזאב על העבודה הנהדרת!

אילן

פורסם

חברה,

ברצוני להצדיע לזאב על השלמת החלק הראשון (צפון הארץ) בפרויקט השאפתני שהוא לקח על עצמו של יצירת VFR סינרי חדש לישראל.

הורדתי את החלק הראשון ורבותי, טיסות VFR בישראל יראו עכשיו אחרת! כל הכבישים והישובים במקום ופשוט כיף לנווט VFR. לא ניכרת פגיעה ב FR והבדיקה עוד נעשתה במחשב הנייד שלי (P4 1.8 כרטיס מסך Redeon 7000 32MB).

שוב, תודה לזאב על תרומתו לקהילה שלנו.

אלון ס. - אני חושב שזאב כבר הרוויח ביושר את הטיסה שלו :wink:

בברכה,

שי

פורסם

שלום לכולם,

אכן, זאב כהן הרוויח ביושר את הטיסה שלו בשמי הארץ :D

אני יכול לומר בבטחון מלא שזאב השקיע מאות שעות עבודה (ואני לא מגזים) בפרויקט...

זאב מתכנן להתחיל את ה-LANDCLASS של אזור המרכז בימים הקרובים - יש לצפות לעוד מוצר מרהיב בקרוב !!!

אני שב ופונה מעל דפי הפורום לכל המתכנתים המוכשרים: כל מי שמוכן להשקיע ולייצר Scenery Objects בטכנולוגית GMAX (היחידה שלא פוגעת ב-Frame Rate ) יזכה בטיסה בשמי ישראל + ארוחת גורמה על חשבוני :P

אז קדימה לעבודה !

אלון סמולרסקי

פורסם

אני חושב שאני יכול לעזור קצת...

למרות שאני לא ממש מבין ספציפית בסינרי לפלייט סים אני מבין שהתכונה GMAX היא בסגנון 3DSMAX שעליה יש לי ניסיון.. אז אם מה שצריך זה לשבת ולבנות העתקים של מבנים בתוכנה אני חושב שאני אוכל לעזור (בהנחה שGMAX מספיק דומה ל3DSMAX)

תודיעו לי אם אני יכול לעשות משהו...

פורסם
אני שמח להודיע על פרסום פרוייקט LANDCLASS (תכסית) של צפון ישראל, שהכין זאב כהן.

הפרוייקט מכסה את חלקה הצפוני של ישראל בכיסוי שטח מדויק שכולל יערות, עצים, בריכות, קווי חוף, ישובים וכו' - ליום וללילה.

יחד עם הלנדקלאס פורסמה גם תחנת הכח בחדרה (אורות רבין).

להורדה: לנדקלאס: ftp://library.avsim.net/dynamic2/14/142cde091e6f1d1d3de5ba51a2a70ca1/israel_-_1north.zip

חדרה: ftp://library.avsim.net/dynamic2/8b/8bfef9e6bd32468463f1851dc61eee75/israel_-_1north_orot_rabin_power_plant.zip

תודה לזאב על העבודה הנהדרת!

אילן

אילן - אני לא מצליח לוריד זאת אנא תעזור לי - ניסיתי הכל - cute ftp, ftp server' smart ftp - כלום לא עוזר - פשוט הקובץ לא נמצא! אם למישהו לא קשה והקבצים לא עולים על 10 MB שלחו לי אותם לדוא"ל: drozdy@bezeqint.net

פורסם

תנסה את הלינקים האלה :

ftp://library.avsim.net/dynamic2/04/049 ... 1north.zip

ftp://library.avsim.net/dynamic2/80/809 ... _plant.zip

במקרה ומישהו לא מצליח להוריד , תחפשו ב AVSIM את :

israel_-_1north.zip

israel_-_1north_orot_rabin_power_plant.zip

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...