Amir Paz פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 שלום חברים וחג שמח, ראשית תודה רבה לאלו שכן החליטו לקחת יוזמה ולהגיש מועמדות לתפקיד מנהל החטיבה, זה לא ברור מאליו. המנהל הנכנס הוא ירדן בן דור. חבר מאוד וותיק ומנוסה בחטיבה. ירדן הצטרף ל VATSIM לפני יותר מ 12 שנים ומכיר טוב מאוד את השטח. המון בהצלחה ואני בטוח שתעשה את התפקיד בצורה הטובה ביותר. המון תודה לאלמוג עטר שמפנה את הכסא. אלמוג לקח את החטיבה בשנתיים האחרונות ושם דגש על פעילות ברשת, אירועים ובעיקר בעיקר - פיתוח הדרכת פקחים יחד עם ליאב. המון המון תודה על התרומה לאורך השנים. החילוף הרשמי יקבל תוקף ב 15 לאפריל. עד אז יש לירדן זמן להרכיב את הצוות החדש. אנחנו נודה בהמשך לאלו שיחליטו לעזוב את הצוות ונברך את הנכנסים. האנשים שעוסקים בשמים הווירטואלים של ישראל עושים את זה כבר קרוב ל 15 שנה. אין ספק שזה הזמן לראות את דור העתיד לוקח חלק. אחד הדגשים בכהונה של המנהל הבא הוא להכניס חברים חדשים למעגל ולפתח אותם לתפקידי ניהול בעתיד. חג שמח ! אמיר elai bachar, Rom Karliner, Omer Cohen וגם 12 אחרים הגיבו לזה 15
Or Bahtari פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 בהצלחה ירדן! בטוח שתוביל את החטיבה למקומות חדשים.
Ben Bezalel פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 15 לאפריל תאריך מיוחד לצערנו.. בהצלחה ירדן! תודה אלמוג.
Israel Rotaru פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 מזל טוב ירדן! אני בטוח שתהייה מנהל חטיבה מצויין ושתמשיך להצעיד את החטיבה קדימה!!! תודה מיוחדת למנהל היוצא אלמוג עטר שתרם מזמנו ועשה המון למען החטיבה. בהצלחה מכל הלב!
Rom Yacov פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 מזל טוב ירדן ובהצלחה בהמשך! תודה אלמוג על העשייה בשנתיים האחרונות. Rom Karliner הגיבו לזה 1
Itay Gross פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 מזל טוב ירדן! כל הכבוד! אני בטוח שתעשה את תפקידתך כמו גדול! וכל הכבוד למנהל שיוצא מתפקידו אלמוג עטר על כל התרומה שלו לואטיל! חג שמח לכולם. Israel Rotaru הגיבו לזה 1
shachaf yasurr פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 מזל טוב לירדן ! אין ספק שזהו הבחור המתאים ביותר להמשיך בניהולו התקין של החטיבה מידי אלמוג ! ולאלמוג בהצלחה בהמשך דרכך !
Asaf Katz פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 המון מזל טוב! בהצלחה בהמשך, גם לנכנס וגם ליוצא!
Gregory Verba פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 כל הכבוד לירדן ומזל טוב! בטוח שתוביל את החטיבה קדימה! Israel Rotaru הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 way to go stepping up Yarden congrats on the new position !now... bring it
Omer Cohen פורסם אפריל 3, 2015 דיווח פורסם אפריל 3, 2015 בהצלחה ירדן! אני בטוח שאתה וכל צוות החטיבה החדשים ותובילו את החטיבה למקומות חדשיים! אלמוג תודה רבה על השנתיים שנתת לחטיבה כמנהל חטיבה, בהצלחה בדרכיך החדשות!
Niv Tesler פורסם אפריל 4, 2015 דיווח פורסם אפריל 4, 2015 מזל טוב בן דור! בהצלחה בבניית הקואליציה, שר דתות יש כבר?
shachaf yasurr פורסם אפריל 4, 2015 דיווח פורסם אפריל 4, 2015 מזל טוב בן דור! בהצלחה בבניית הקואליציה, שר דתות יש כבר? רק לא ביבי
Yoni Azbel פורסם אפריל 4, 2015 דיווח פורסם אפריל 4, 2015 בהצלחה ירדן! תודה לאלמוג על תרומתו הרבה לחטיבה!
Joel Strikovsky פורסם אפריל 4, 2015 דיווח פורסם אפריל 4, 2015 בהצלחה לירדן בתפקיד ורב תודות לאלמוג על שהוביל אותנו עד היום.