Rom Shaked פורסם דצמבר 16, 2015 דיווח פורסם דצמבר 16, 2015 הי, אני משתמש בסימולטור X-Plane על ה- iMac27. התוכנה מכילה את XSquawkBox 1.3.1 נמל תעופה בן-גוריון של IXPT נמל תעופה דוחא - לא מצאתי סצנה מותאמת ל X-Plan(יש רק מסלול נחיתה ומשטחים ריקים) 2 מודלים להטסה: B747 -8i דגם חדש (לא 100% נקי מבאגים) A300-248 דגם חדש נכון להיום עוד לא התנסתי בטיסה מבוקרת ב (VATSIM (VATIL . האם יש משהו שמשתמש ב X-Plane ויש לו נסיון בהתחברות לרשת? האם שני המודלים של המטוסים יכולים להופיע על המסכים של משתמשי תוכנות אחרות וההיפך? שאלה לפקחים. האם ואיך אתם לוקחים בחשבון את הטייסים הלא מנוסים ברשת (דיבור איטי וחזרה על מסרים)? ועוד שאלה חשובה: לאנשים שלוקים בשמיעה כמוני אתם יכולים במקרה של אי הבנה לעזור בהתכתבות? אשמח לתגובות כטייס בXP, לצערי אין סנכרון מלא בין המודלים, אמנם יש אופצייה לCSL שניתן להוריד מכאן - http://csl.x-air.ru/?lang_id=43 אבל הפונקצייה לפעמים מקריסה את הסימולטור ולא תמיד עובדת. כפקח, כל עוד טייסים חדשים לא עושים "בלאגן" ומפריעים לתנועות האחרות אני תמיד שמח לעזור, לחזור על ההוראות ואפילו לענות בטקסט אם הטייס לא מבין מה שאני אומר לו. אחרי הכל מדובר פה בסימולטור ולא במציאות וכולם כאן מתנדבים למען התחביב כך שגם חדשים שהם עוד לא בקיאים 100% בנהלי הרשת ובנדב"ר מתקבלים בברכה
Ilan Kreitmann פורסם דצמבר 17, 2015 דיווח פורסם דצמבר 17, 2015 תודה על התשובות המהירות. 1. אם ברצוני לטוס תחת פיקוח באזור (למשל לניקוסיה) האם יש אצלנו פקחים בעמדות בזמנים מסוימים קבועים (או לא) 2. בהקשר ל X-Plane שאלה לרום, האם המודל שלי מופיע (גם אם כמודל אחר) בכל מקרה? והאם SquawkBox עובד בלי בעיות? קראתי בקישור ששלחת לי שהתוכנה די מיושנת....
Raz Niv פורסם דצמבר 17, 2015 דיווח פורסם דצמבר 17, 2015 תודה על התשובות המהירות. 1. אם ברצוני לטוס תחת פיקוח באזור (למשל לניקוסיה) האם יש אצלנו פקחים בעמדות בזמנים מסוימים קבועים (או לא) 2. בהקשר ל X-Plane שאלה לרום, האם המודל שלי מופיע (גם אם כמודל אחר) בכל מקרה? והאם SquawkBox עובד בלי בעיות? קראתי בקישור ששלחת לי שהתוכנה די מיושנת.... לגבי השאלה הראשונה, אין פקחים קבועים בשעות קבועות. כל אחד יכול לעלות מתי שהוא רוצה לכמה שמן שהוא רוצה. כמובן שבאירועים יש פקחים בשעות שפורסמו מראש
Ilan Kreitmann פורסם דצמבר 17, 2015 דיווח פורסם דצמבר 17, 2015 לרז תודה. אחת הבעיות של משתמש מק היא שאין לנו למשל VatSpy כדי לאתר פיקוח (פקחים) . למזלי מצאתי אתר שיכול לעזור לי..... עוד בקשה לרום: כשפתחתי את SquawkBox נכנסתי ל preferences ויש שם כמה דברים שלא ברורים לי. האם אתה יכול לעזור לי בנושא? (למשל להראות לי image של ה preferences שלך או אים יש לך זמן פנוי בערב להתחבר אלי בסקייפ (שם משתמש ilankrt)
Bar Rodoy פורסם דצמבר 18, 2015 דיווח פורסם דצמבר 18, 2015 א. אני החלטתי שאני רוצה להיפרד מהמטוס על ידי טיסה עם הרבה עצירות מחיפה ללונדון (זה משהו שאני מתכנן לעשות מהיום שבו התחלתי לטוס בסימולטור). ב. אני רוצה להחליף לHawker 850XP כי אני חושב שקפיצה מCessna עם מנוע בוכנה אחד לשני מנועי סילון ומטוס בסדר גודל כזה היא גדולה מדי. אני מעדיף ללמוד איך להשתמש במנועי סילון + FMC במטוס קטן ואז כשאראה כשאני שולט באופן מוחלט בהם יעבור ל737 או איירבס. עדיף לקחת את הזמן ולא לטוס ישירות ל737 אין קשר בין שליטה בHakwer לבין שליטה ב73. חבל על הכסף שתוציא על הזבל של קרנדו, שחסר פונקציות בסיסיות והוא לא יותר ממודל יפה עם כפתורים שחצי מהם עובדים והחצי השני עובד אבל לא עושה את מה שהוא צריך לעשות. תקנה את הNGX, או שאם אתה באמת רוצה להטיס ביזג'טים, תחכה לאיגלסופט עם הסייטישן שלהם שאמור לצאת מתישהו בקרוב..
Haim Shukrun פורסם דצמבר 19, 2015 דיווח פורסם דצמבר 19, 2015 הי מבצע את הטיסה מ OTHH ל LLBG (חזור) יציאה מדוחה ב 1615z חי.
amir friedland פורסם דצמבר 19, 2015 דיווח פורסם דצמבר 19, 2015 מציע שכל מי שטס לג אחד בלבד יעשה את הלג חזור מדוחא לתל אביב ויגרום ליותר עומס אצלנו Zeev Bucki וגם Joel Strikovsky הגיבו לזה 2
Haim Shukrun פורסם דצמבר 19, 2015 דיווח פורסם דצמבר 19, 2015 הי אמיר - שמח שקלעתי לכיוון טוב (תרתי משמע) חי.
Raz Niv פורסם דצמבר 20, 2015 דיווח פורסם דצמבר 20, 2015 תודה לכל מי שטס, היה אירוע מעניין ואפילו קצת עומס בהתחלה.
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 20, 2015 דיווח פורסם דצמבר 20, 2015 המנהל של קטר / בחריין הגיע במיוחד ל TeamSpeak שלנו אחרי האירוע בכדי להודות לכולנו על אירוע כזה מוצלח..
Haim Shukrun פורסם דצמבר 20, 2015 דיווח פורסם דצמבר 20, 2015 הי עבורי (חזור מדוחה) היא אירוע מהנה ומאתגר - כל הכבוד ותודה לישראל, לפקחים שהשתתפו, לטייסים שהשתתפו ולכל מי שנתן מזמנו וארגן. אני אישית לא ראיתי כזאת כמות של פיקוח בערב אחד - ברגע מסוים אני חושב שראיתי 3 Pages ב FSINN ATC - גם טיסה ראשונה שלי שאני נמצא בקשר עם כמה בקרות זרות ובניהן שכנינו ממזרח ובעיקר והכי חשוב ויחד עם התקלות שהיו לי - היה כיף! תודה, חי.
shachaf yasurr פורסם דצמבר 20, 2015 דיווח פורסם דצמבר 20, 2015 תודה רבה לכל מי שטס ופיקח באירוע אתמול ! אני שמח מאוד על כמות תנועה יפה מאוד ! (כ-30 ממריאות ונוחתות בבן גוריון). כמובן שאני ושאר הצוות כבר עם תכנונים קדימה אז התכוננו
Aharon Dayan פורסם דצמבר 20, 2015 דיווח פורסם דצמבר 20, 2015 I would like to thank all LLBG controllers, OJAC controller, and all Gulf states' controllers for this fantastic event!! Regards, Aharon
Almog Atar פורסם דצמבר 21, 2015 דיווח פורסם דצמבר 21, 2015 תודה לכל המארגנים, הטייסים והפקחים. היה כיף
Hillel Uziel פורסם דצמבר 21, 2015 דיווח פורסם דצמבר 21, 2015 פעם ראשונה שלי תחת פיקוח ישראלי. היה מעולה כן ירבו עוד אירועים כאלו. הלל amir friedland וגם shachaf yasurr הגיבו לזה 2