Amit Tal פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 קראתי את הכתבה על התחביב שלנו ודי נהניתי ממה שהיה כתוב. בעיקר מכך שמישהו לא מהעולם שלנו, מהציבור הרחב, מתענין בזה. הכל היה די בסדר, חוץ מהערה אחת קטנה על IVAO בגוף הכתבה ואז, לתומי, ירדתי למטה לקרוא את ההערות וציפיתי למשהו נחמד וקליל. נדהמתי. התאכזבתי. התביישתי. קהילת הטיסה הוירטואלית בארץ היא מצומצמת מאוד, מעוטת משאבים וישנה מלחמה מתמשכת ומאמצים הירואיים של מובילי הקהילה לחידושים, התקדמות והתרחבות. ומה עושים בינתיים...רבים בפנים זה עם זה כמו 2 ילדים, כמו שני גברברים שגידלו את השערה הראשונה שלהם על בית החזה ומתווכחים במקלחת בטיול הראשון של מי גדול יותר. אין זה נכון לגודלנו לוותר זה על זה. לא על הקהילה האחות VFS ולא על IVAO ישראל. אני אחמיר ואומר, ללא כל התנצלות, שההשמצות שקראתי בכתבה על חברנו מהצד השני הן לא פחות מטימטום. יש כל כך הרבה אנשים שטסים בשמי הארץ ומבקרים מחול בשמי הארץ שניתן לוותר על מישהו??? אם אתם לא אוהבים את הרמה אז עזרו למי שצריך. אם אתם לא אוהבים את הפרסונה אז דברו עם מי שצריך (ויש עם מי). זה לרווח כולנו, בקהילה הכה מצומצמת שלנו. איכותית מאוד, אבל קטנה מאוד. Shaked Zuchovichky, Etai Charit, Moshe Mizrahi וגם 4 אחרים הגיבו לזה 7
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אתה צודק ב 100 אחוז בתור מי שראה יותר מכתבה אחת עליינו העניין הזה חוזר בצורה דיי קבועה על פעם צד אחד משמיץ צד שני וזה לא בהכרח עקבי ווזה לא ישתנה בעתיד הנראה לעין לצערי, זה לא יהיה הגזמה פראית להגיד שהסיכסוך בין החטיבות לא פחות עמוק מהסיכסוך הישראלי פלסטיני באופי שלו זה סכסוך ארוך שנים שהייתי שם שהוא התחיל בגלל VFS וכמה שנים אחר כך ניסיתי לגשר בין הצדדים ווהייתה לי איזה פנטזיה לאחד בין הרשתות, זה הגיע לרמה כזאת שהיו מנהלים בואטאיל ששקלו לוותר על הכיסא שלהם לטובת העניין , אבל בצד השני העדיפו לא ללכת על זה ולהתבצר בגלל אינטרסים צרים ולכן זה לא יצא לפועל. וזה המצב וכנראה שזה ישאר ככה גם כאן יש מלחמות יהודים י
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 ממרום שנותיי המלחמה הזאת נראית לי מיותרת לגמרי.
zvi rodes פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 ממרום שנותיי המלחמה הזאת נראית לי מיותרת לגמרי. צודק בהחלט.
amir friedland פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 לא רק שהמלחמה מיותרת , כולנו מפסדים בגדול כל יום ששתי הגופים האלו לא מתאחדים (זאתי דעתי ).. לא יודע מה היה בעבר , אבל היום לדעתי כבר אין הבדל ביננו לבינם , ואני מת כבר לראות יום אחד איחוד בין שני הגופים שרק יכול להוביא תועלת אדירה לכל הצדדים. Yarden Ben-Dor, Etai Charit וגם Moshe Mizrahi הגיבו לזה 3
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 לא רק שהמלחמה מיותרת , כולנו מפסדים בגדול כל יום ששתי הגופים האלו לא מתאחדים (זאתי דעתי ).. לא יודע מה היה בעבר , אבל היום לדעתי כבר אין הבדל ביננו לבינם , ואני מת כבר לראות יום אחד איחוד בין שני הגופים שרק יכול להוביא תועלת אדירה לכל הצדדים. "במקום שאין אנשים השתדל להיות איש" (מסכת אבות פרק ב' משנה ו') צריך מנהיג (הגיל לא משנה, רק הרוח) שיקום וירים את הכפפה.
Amit Tal פורסם דצמבר 7, 2015 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אני מבין שישנם לא מעט אנשים, בשני הצדדים, שחטפו. אני מבין שיש לא מעט אנשים, בשני הצדדים, עם צלקות. עובדתית, הסכמה לכך שזה מה יש ושזה המצב...כי זה מה שהיה וזה מה יש...מקבעת את המצב ולא פותרת אותו. זו הסתכלות על כאן ועכשיו ולא על מחר ועל היום שאחריו. המצב משול לשני אנשים אשר עומדים למרגלות מדרגת סלע גבוהה במדבר. אם האחד יטפס על כתף האחר והאחר ימשוך אותו מלמעלה הם יעברו. אבל...הם רבים ולא מדברים...פשוט יושבים בשמש הקופחת זה מול זה ומתייבשים...לאט לאט. אז...אפשר להתעסק בשטויות כמו מי צודק ומי התחיל...או אפשר להתעסק בפתרונות. פיתרון הכי פשוט: 1. ראש החטיבה כאן פשוט ידבר, טלפונית, עם ראש החטיבה שם. 2. הקמת אתר משותף, עם פורום. ישנם אמנם מספר אתרים ידועים המשלבים מספר סימולטורים, אך אפשר להקים אתר יעודי המיועד לתעופה אזרחית בלבד ואשר ההרשאות בו ינתנו אך ורק לחברי VATSIM ו IVAO. האם חלק מחברי VATSIM העולמית יאהבו את זה...סביר להניח שלא. האם זה צעד נכון וחריג? לחלוטין. זה פשוט מכפלת כוח של ידע. לאחר כך אפשר לעבור לשלב 3 3. TS משותף בו חדרי טיסה לחברי VATSIM ו IVAO בנפרד והכניסה על פי הרשאה. מה לעשות עם כללי התנהגות שונים... מאוד פשוט...מסכמים ביחד על חוקים מאוד פשוטים, מאוד ברורים, של הקהילה החדשה. העובר על הכללים האלו יורחק בשלושה שלבים: שבוע, חודש ושנה. כל הרחקה תבוצע תמיד בתיאום של 4 אנשים, 2 מכל קהילה. ו...יש להשתמש בכלי זה על מנת שיהגבולות יוצבו. תוצאה: IVCFC Israeli Virtual Civilian Flight Community השמים הם הגבול... Moshe Mizrahi וגם Guy Markman הגיבו לזה 2
Raz Aran פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 כמשתמש וחבר צוות ברשת המקבילה ובVFS, עצוב לראות את התגובות והשנאה בין שני הצדדים שבסופו של דבר כולנו פה למטרה אחת. בכל צד יש כאלו שירצו בכך וישמרו על סדר וכאלו שרק ירצו להרוס את הדבר היפה שיכול להיווצר אם ה"מלחמה" הזאת תיפסק. עוד מוחות, עוד טייסים, עוד פקחים - כולם מרוויחים! בהצלחה! Amit Tal הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 "במקום שאין אנשים השתדל להיות איש" (מסכת אבות פרק ב' משנה ו') צריך מנהיג (הגיל לא משנה, רק הרוח) שיקום וירים את הכפפה. משה יקירי א. ברוך השב ב. את הפיתגם היפה והסטרילי שלך הרצנו אנוכי ובקשי לפני 4-5 שנים בערך שעלינו על רכבת לתחנת חוף הכרמל מראשון , כדי לשבת בפאב עם נציגי המתחרים, אחר כך נעשו עוד כ -4-5 נסיונות. זה הסתכם בזה שהיה רצון אבל נעצר כל פעם מחדש על ידי שני קודקודים שם (נחש מי), שתעופה וסימולטורים לא ממש מעניינים אותם אלא יותר משחקי ניהול על 3 וחצי ילדים ולכן זה לא יצא לפועל, התוצר לוואי החיובי היה שחלק גדול מאלה שדיברנו איתם בסוף עברו אליינו, אז לפחות הרווחנו משהו. לצערי כל עוד הקודקודים בצד השני לא מעוניינים בכך זה לא ילך להבדיל מ -3 ההנהלות האחרונות שהיו כאן, אני אישית פתחתי את קורס זרימת הטיסה שעשיתי באלעל בסבב האחרון שהיה סגור ובלעדי לחברי ואטאיל גם לחברי איבאו זה פורסם בכל חור אפשרי בפועל נרשם רק "זר" אחד והגיעו אלי לא פעם אחת שמועות שחברים מישם שרצו להרשם חטפו איומים. זה המצב וכנראה זה ככה ישאר.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 עדיין אותם האחראים שם? לא הגיע דור חדש? אתה יודע איך זה עם דיקטטורים......
Raz Aran פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 משה יקירי א. ברוך השב ב. את הפיתגם היפה והסטרילי שלך הרצנו אנוכי ובקשי לפני 4-5 שנים בערך שעלינו על רכבת לתחנת חוף הכרמל מראשון , כדי לשבת בפאב עם נציגי המתחרים, אחר כך נעשו עוד כ -4-5 נסיונות. זה הסתכם בזה שהיה רצון אבל נעצר כל פעם מחדש על ידי שני קודקודים שם (נחש מי), שתעופה וסימולטורים לא ממש מעניינים אותם אלא יותר משחקי ניהול על 3 וחצי ילדים ולכן זה לא יצא לפועל, התוצר לוואי החיובי היה שחלק גדול מאלה שדיברנו איתם בסוף עברו אליינו, אז לפחות הרווחנו משהו. לצערי כל עוד הקודקודים בצד השני לא מעוניינים בכך זה לא ילך להבדיל מ -3 ההנהלות האחרונות שהיו כאן, אני אישית פתחתי את קורס זרימת הטיסה שעשיתי באלעל בסבב האחרון שהיה סגור ובלעדי לחברי ואטאיל גם לחברי איבאו זה פורסם בכל חור אפשרי בפועל נרשם רק "זר" אחד והגיעו אלי לא פעם אחת שמועות שחברים מישם שרצו להרשם חטפו איומים. זה המצב וכנראה זה ככה ישאר. אלעד, אני רציתי להירשם וקיבלתי תשובה שונה, בטח שלא איימו עליי! ככה ששמועות לא תמיד נכונות. ההנהלה שונה, דור חדש, ויש עם מי לדבר. בנתיים זה נראה שפה מתקבעים על הדעה שיש מישהו אצלנו ששולט על כולם ולא מסכים לשום קשר איתכם (אני כותב פה אז כנראה גם זאת שמועה לא נכונה). אני אשמח להתנדב לגשר בין הצדדים בעזרת מתנדב מפה. Etai Charit הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אלעד, אני רציתי להירשם וקיבלתי תשובה שונה, בטח שלא איימו עליי! ככה ששמועות לא תמיד נכונות. ההנהלה שונה, דור חדש, ויש עם מי לדבר. בנתיים זה נראה שפה מתקבעים על הדעה שיש מישהו אצלנו ששולט על כולם ולא מסכים לשום קשר איתכם (אני כותב פה אז כנראה גם זאת שמועה לא נכונה). אני אשמח להתנדב לגשר בין הצדדים בעזרת מתנדב מפה. רז לגבי הרישום זה לא הגיוני כי אני ביקרתי את כל מה שנרשם לקורס- נראה תמוהה הנהלה שונה ודור חדש בפועל עומד אצליך בראש אותו אחד לפני 12 שנה - ואתה תעשה מה שהוא ייגיד לך תרצה או לא תרצה, יש דברים ותהליכים שנעשו ואתה כנראה לא מודע אליהם, הניסיון האחרון נעשה לפני קצת יותר מחצי שנה (הרביעי או החמישי במספר), הגיע למצב שהחבר'ה בצוות ההנהלה של וואטאיל צוחקים עלי וקוראים לי ג'ון קרי של הסימולטורים :-). בקיצור לא יקרה לצערי ואתה מדבר עם מישהו שניסה את זה לא פעם ולא פעמיים כאשר 100% מהפעמים זה היה מיוזמה של וואטאיל. אם אתה מעוניין לקחת יוזמה שיהיה לבריאות ובהצלחה - אני יודע עם מה אתה הולך להתמודד ואני יודע גם איך זה ייגמר : או שתעוף מהתפקיד בו אתה נמצא בארגון שלך ותעבור אליינו, או שייקנו אותך בתפקיד אחר כחלק מאותם משחקי ניהול, או שזה יוריד לך את הרוח מהמיפרשים ויישבר לך מסימולטורים. בהצלחה- אני עם יוזמות פיוס סיימתי אם תרצה סיוע בכיף אבל אני לא הולך להשקיע בזה את אותם אנרגיות כבעבר
Raz Aran פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 רז לגבי הרישום זה לא הגיוני כי אני ביקרתי את כל מה שנרשם לקורס- נראה תמוהה הנהלה שונה ודור חדש בפועל עומד אצליך בראש אותו אחד לפני 12 שנה - ואתה תעשה מה שהוא ייגיד לך תרצה או לא תרצה, יש דברים ותהליכים שנעשו ואתה כנראה לא מודע אליהם, הניסיון האחרון נעשה לפני קצת יותר מחצי שנה (הרביעי או החמישי במספר), הגיע למצב שהחבר'ה בצוות ההנהלה של וואטאיל צוחקים עלי וקוראים לי ג'ון קרי של הסימולטורים :-). בקיצור לא יקרה לצערי ואתה מדבר עם מישהו שניסה את זה לא פעם ולא פעמיים כאשר 100% מהפעמים זה היה מיוזמה של וואטאיל. אם אתה מעוניין לקחת יוזמה שיהיה לבריאות ובהצלחה - אני יודע עם מה אתה הולך להתמודד ואני יודע גם איך זה ייגמר : או שתעוף מהתפקיד בו אתה נמצא בארגון שלך ותעבור אליינו, או שייקנו אותך בתפקיד אחר כחלק מאותם משחקי ניהול, או שזה יוריד לך את הרוח מהמיפרשים ויישבר לך מסימולטורים. בהצלחה- אני עם יוזמות פיוס סיימתי אם תרצה סיוע בכיף אבל אני לא הולך להשקיע בזה את אותם אנרגיות כבעבר אותו אחד מלפני 12 שנה לא מנהל כיום ויש מנהל אחר. הדבר האחרון שמפריע לי הוא הורדה בתפקיד ושום שוחד או איך שתקרא לזה לא יקנו אותי, אני פה למטרה אחת - לטוס, לפקח ולהנות מהתחביב הזה. צריך בשביל זה הסכמה של כל הצדדים, שיסכימו לעזוב את העבר למען עתיד טוב יותר לקהילה ולתחביב. Etai Charit וגם shachaf yasurr הגיבו לזה 2
Elad Zeierman פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אותו אחד מלפני 12 שנה לא מנהל כיום ויש מנהל אחר. הדבר האחרון שמפריע לי הוא הורדה בתפקיד ושום שוחד או איך שתקרא לזה לא יקנו אותי, אני פה למטרה אחת - לטוס, לפקח ולהנות מהתחביב הזה. צריך בשביל זה הסכמה של כל הצדדים, שיסכימו לעזוב את העבר למען עתיד טוב יותר לקהילה ולתחביב. רז שוב ממה שאתה כותב יש דברים שאתה לא מודע אליהם בעיקר באיך דברים מתנהלים אצלייכם ומה נעשה ואם אתה לא מפחד שזה אחלה יש אצליכם מספיק הכאלה שכן..... בוואטאיל עזבו מזמן את העבר עצם העובדה שאיחוד/ גישור לא יצא לפועל זה רק כי בצד השני עדייןמלא עזבו
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אני הייתי חבר ב VFS בעבר (אני עדיין רשום כחבר), הם אחלה של אנשים. אני לא יודע מה הסיפור, מאיפה בא המתח הזה והתגרה בנינו. לא ברור לי. אני לא רואה כל שוני בנינו לבינם, חוץ מהאירגון שהם מייצגים.
Bar Rodoy פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אני הייתי חבר ב VFS בעבר (אני עדיין רשום כחבר), הם אחלה של אנשים. אני לא יודע מה הסיפור, מאיפה בא המתח הזה והתגרה בנינו. לא ברור לי. אני לא רואה כל שוני בנינו לבינם, חוץ מהאירגון שהם מייצגים. נכון, יש אחלה אנשים. יש גם אחלה אנשים באיראן, אבל ההנהגה שם לא אוהבת אותנו הישראלים. (רמז מטאפורי...)
Amit Tal פורסם דצמבר 7, 2015 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 נכון, יש אחלה אנשים. יש גם אחלה אנשים באיראן, אבל ההנהגה שם לא אוהבת אותנו הישראלים. (רמז מטאפורי...) אני לא לוקח צד...אופס...למעט צעד אחד, קדימה. אני קורא כאן כמה שהם לא בסדר, איך שהם לא רוצים לשתף פעולה, איך שהם והם והם. האמת, אני לא היסטוריון ואני חדש כאן בקהילה. מה שאני כן יודע זה: 1. ההיסטוריה מלמדת על מה שהיה בלבד. 2. מה שהקפיץ אותי וגרם לי לכתוב את הפוסט שהעלה את הנושא היה יציאות לא במקום של אנשים מתוך הקהילה הזו כאן וכלפי הקהילה האחות ובעיתונות הארצית. אז...בבקשה תפסיקו את "ההוא" ו"ההם" ולהפנות אצבע מאשימה לכל כיוון שהוא. אני לא אומר שלא היו דברים ואני בטוח שחלק כאן נתנו את נשמתם בכדי שהמציאות תיהיה שונה. אבל...כאחד חדש בקהילה (אשר שאל מספיק אנשים בשני המקומות וקיבל את אותן תשובות של "כמה חבל")...הטימטום של המציאות הנוכחית, כפי שזה נראה מחוץ לקופסא של הנוגעים בדבר, פשוט מיותר. היום נר שני של חנוכה...נר לזכר נס פך השמן שאירע בזמן מרד החשמונאים נגד היוונים. בערך 2179 שנים הזיכרון נשאר בליבנו. דרך אגב...כמה מכם היו בחופשה ביוון מאז? Joel Strikovsky הגיבו לזה 1
amir friedland פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אני לא לוקח צד...אופס...למעט צעד אחד, קדימה. אני קורא כאן כמה שהם לא בסדר, איך שהם לא רוצים לשתף פעולה, איך שהם והם והם. האמת, אני לא היסטוריון ואני חדש כאן בקהילה. מה שאני כן יודע זה: 1. ההיסטוריה מלמדת על מה שהיה בלבד. 2. מה שהקפיץ אותי וגרם לי לכתוב את הפוסט שהעלה את הנושא היה יציאות לא במקום של אנשים מתוך הקהילה הזו כאן וכלפי הקהילה האחות ובעיתונות הארצית. אז...בבקשה תפסיקו את "ההוא" ו"ההם" ולהפנות אצבע מאשימה לכל כיוון שהוא. אני לא אומר שלא היו דברים ואני בטוח שחלק כאן נתנו את נשמתם בכדי שהמציאות תיהיה שונה. אבל...כאחד חדש בקהילה (אשר שאל מספיק אנשים בשני המקומות וקיבל את אותן תשובות של "כמה חבל")...הטימטום של המציאות הנוכחית, כפי שזה נראה מחוץ לקופסא של הנוגעים בדבר, פשוט מיותר. היום נר שני של חנוכה...נר לזכר נס פך השמן שאירע בזמן מרד החשמונאים נגד היוונים. בערך 2179 שנים הזיכרון נשאר בליבנו. דרך אגב...כמה מכם היו בחופשה ביוון מאז? מצד שני ולמרות שאני מסכים עם מרבית דברך , אין צורך להתרגש יותר מידי מתגובות עלומות שם של ילדי כאפות ב YNET, תאמין לי שזה לא יותר מכמה שטותניקים והם לא מיצגים כלל את דעת חברי החטיבה , לא צריך להתרגש יותר מידי.
Etai Charit פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אני מסכים ותומך בעמית טל בצורה מלאה.אשמח להצטרף לקבוצת דיון בנושא עם נציגים מכל שלושת הגופים המרכזיים הללו. ואין פה כדורים שנמצאים באף ידיים. יש כאן אנשים בוגרים (גם הילדים שבהם) שרוצים להנות מתחביב באופן משותף ומירבי. תומך נלהב בכל מהלך בנושא. בן דור?
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 7, 2015 דיווח פורסם דצמבר 7, 2015 אהלן חבר'ה,אני קורא כאן בעניין ובקשב רב את כל התגובות שלכם בעניין הפילוג בין VATIL ל-IVAO, הפיצול עם VFS וכך הלאה. אני שמח לשמוע שיש אנשים שהנושא שמחשיבים את הנושא הזה כקרוב כל כך ללבם! גם לי הנושא הזה כאוב לא פחות מכם.באשר להתייחסותי האישית, אני חבר בקהילה הזו כבר אי שם משנת 2002 כשכולנו היינו עוד ב-IVAO. יחד עם כולם, עברנו ל-VATSIM ב-2003, ומאז אני נמצא כאן עד לעצם היום הזה. בתור חבר חטיבה ותיק שמכיר את ההיסטוריה הארוכה שלנו, אני מכיר לצערי גם את האירועים שגרמו לאותו פילוג אי שם בשנת 2005, נטישתם של VFS מ-VATIL והפיכתם לבית ספר עצמאי תוך הקמת IFS אצלנו, ועד ולהקמתה מחדש על-ידם של חטיבה ישראלית ב-IVAO בשנת 2008 בערך, יחד עם כל יחסי ה"אהבה-שנאה" שנוצרו והתנהלו מאז.בתור אחד שמכיר היטב את שני הצדדים ובקיא בכל ההיסטוריה שלנו, חבל לי לראות שבאמת כך המצב. באמת שצר לי, עם כל הלב. תחשבו על זה, אנחנו בסופו של דבר קהילה אחת בעלת אותם האינטרסים, וכולנו כאן עושים הכל כדי לטפח את אותו תחביב משותף.כפי שנאמר למעלה, גם אני שואל את עצמי את אותה שאלה - מדוע כל זה צריך להימשך? למה לא לאחד כוחות?האמת היא, שההשקפה הזו היא אותה השקפה שמלווה את צוות ההנהלה של חטיבת VATIL, ואני מאמין גם מרבית מחבריה במשך אותם שנים. אדרבא, במהלך השנים היו אינספור נסיונות לאחד בין שתי הקהילות מחדש, תוך זניחת ההיסטוריה המרה הזו בינינו ותוך כדי חתירה לכך ששני הצדדים ישתלבו מחדש בתוך קהילה אחת גדולה ומלוכדת. לצערי מאלף ואחת סיבות שאין צורך לפרט אותם כאן העסק לא יצא אל הפועל. בנוסף,היו גם מקרים גם שאנשי צוות מ-IVAO הגיעו ל-VATSIM, קיבלו כבר דרגות פיקוח אצלנו - עד שהם שוכנעו לחזור בהם. אף על-פי כן, למרות הכל, מה שציינתי כרגע הוא ביטוי לעמדת החטיבה עוד ב-2008, וזו עדיין עמדת החטיבה גם היום. מבחינתי, יש תמיד על מה לדבר ולפעול למען מימוש החזון הזה של איחוד כוחות! כל מי שירצה מהנהלת IVAO/VFS לבוא ולדבר איתי ייראה שיש מצדנו אוזן קשבת ויש נכונות ורצון עזים לבצע צעדים מרחיקי לכת כדי לגרום לאותו איחוד מחדש של הקהילה בצורה שווה וצודקת, בה כולנו מרוויחים בסופו של דבר. לסיכום, זוהי עמדתה של הנהלת החטיבה בנושא זה, כפי שהייתה תמיד - הדלתות שלנו פתוחות בפני כולם ואפשר לעשות את זה במידה ויש רצון אמיתי בכך.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 8, 2015 דיווח פורסם דצמבר 8, 2015 ירדן, יפה כתבת. כדי לתרגם את הכתוב למשהו ממשי אשאל שאלה ברשותך. אני שם לב שלחטיבה שלנו אין בית ספר פעיל כרגע כך שאין תחרות, גם לא על הנייר. האם לצורך התנעת העניין של האיחוד אתה וצוות החטיבה הייתם מעוניינים לקבל את VFS (שהוא בית ספר פעיל עם צוות מדריכים) חזרה כבית הספר המייצג את החטיבה שלנו?
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 8, 2015 דיווח פורסם דצמבר 8, 2015 ירדן, יפה כתבת. כדי לתרגם את הכתוב למשהו ממשי אשאל שאלה ברשותך. אני שם לב שלחטיבה שלנו אין בית ספר פעיל כרגע כך שאין תחרות, גם לא על הנייר. האם לצורך התנעת העניין של האיחוד אתה וצוות החטיבה הייתם מעוניינים לקבל את VFS (שהוא בית ספר פעיל עם צוות מדריכים) חזרה כבית הספר המייצג את החטיבה שלנו? לפני שאתן את תשובתי, ביה״ס שלנו כרגע נמצא בתקופת מעבר בה אנחנו כותבים מחדש תכני לימוד, בונים צוות חדש ובעיקר מתאימים אותו למה שקורה ב-vatsim לאחרונה. אני מאמין שבלי שום קשר למה שקורה עכשיו ביה״ס יפתח את שעריו מחדש ממש בקרוב. ועכשיו לתשובתי: כפי שאמרתי למעלה, עמדתנו עוד מ-2008, כמו היום לא השתנתה: אם לשים את vfs כביה״ס הרשמי של החטיבה הוא חלק מהמחיר של לשים סוף לסאגה הארוכה הזו וליצור איחוד שורות אמיתי כאן בקהילה, אז תשובתי לכך ברורה: חד משמעית כן. זו היתה עמדתנו גם אז, וגם היום. החבר׳ה ב-vfs מכירים את העמדה הזו, כאשר באינספור השיחות שנוהלו עמם זה אחד הדברים המרכזיים שהוצעו להם.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 8, 2015 דיווח פורסם דצמבר 8, 2015 יאללה תקבעו פגישה (רק הילדים... כל מי שהיה חלק בסכסוך שישאר בבית) ושישבו עד שיצא עשן לבן