Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 21, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2017 שלום חברים, לאחרונה ארעו כאן שני מקרים שאני בתור מנהל החטיבה רואה בחומרה ומגנה בכל תוקף: הראשון, פרסום כתבת שנאה המשמיצה במזיד את רשת VATSIM בכלל ואת חטיבת VATIL בפרט, כולל פועלה ואת אנשיה, ואשר נכתבה על-ידי חבר IVAO-IL, שזהותו ידועה לנו, כביכול בעילום שם. והשני, סרטון יוטיוב שהועלה כמה ימים לאחר מכן המתאר את אלירן כהן כלא פחות מאשר הצורר הנאצי, אדולף היטלר(!!) ואשר בא לעשות "סאטירה" במראות כפולות על מעבר של כמה מחברי IVAO-IL/VFS אלינו. שני המקרים הללו מצטרפים למקרים נוספים שבהם חטיבת VATIL הושמצה באתר ויקיפדיה, בה גם כן אנחנו מזמן יודעים את זהות המעורבים. קודם כל, ברצוני להבהיר: ביני לבין אלירן מתקיימת תקשורת פורה בה שנינו מחוייבים לגדוע תופעות כאלה מהשורש. שנית, אני כמנהל חטיבה לא אתן יד לא לאנשים המשמיצים את החטיבה אותה אני מנהל והרשת בה אני חבר מזה 15 שנה, שיעלילו עליה עלילות שווא הגובלות בדיבה שטנית; כאשר באותה נשימה לא אתן יד לאנשים מתוך החטיבה אותה אני מנהל שיבצעו מעשה קונדס לא פחות שטני "כתגובה" עלובה להשמצות שנכתבו נגדנו. בהזדמנות זו אני קורא לחברי שתי החטיבות להתאחד יחדיו כדי לגדוע את התופעה המכוערת הזו מכל אחת מהרשתות, להעניש בחומרה את כל המעורבים משני הצדדים ולדאוג שלשניהם לא יהיה מקום יותר בקרבנו. באופן אישי אני מתכוון לעשות הכל כדי למצוא את מעלה הסרטון ולטפל בו בכל העולה בידי (הן משמעתית בתוך החטיבה והן ברשת VATSIM). כמו כן, המידע אודות כותב הכתבה נגדנו, כתובת ה-IP ממנה שלח את הודעת "תשומת לב" למנהלי האתר שלנו, שבתכלס תואמת ל-IP השמור ברשת ואטסים, כתובת האימייל המקושרת הן לאתר שלו והן לחשבון הואטסים שלו ידועה לנו ומהווה עילה מספקת להגשת תלונה נגדו ב-VATSIM תוך צירוף כלל ההוכחות לצורך העברת הטיפול בעניינו ל-BoG. ולסיכום, לא נותר בי אלא להתבייש בכך שיש עדיין כאן חברי חטיבה (יחד עם חברים ב-IVAO-IL) שמתעסקים בחרא ודואגים לחסל לנו את התחביב הזה במקום לעלות לטוס ולפקח. תאמינו לי שכבוד הדדי זה דבר הראשון שצריך שיקרה כאן אם אנחנו אי פעם רוצים שנאחד כוחות, ולולא הכבוד ההדדי הזה לא יקרה כאן כלום לעולם, עד מתי תבינו את זה? הייתי פה elai bachar, Etai Charit, Daniel Klimovitsky וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Dolev Ravid פורסם אוגוסט 22, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2017 במילים פחות רשמיות : תתבגרו! מה אתם מלכלכים על האחר? Yoav Elazarov הגיבו לזה 1
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 22, 2017 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 22, 2017 כבר בפגישה שלי עם אלירן, דניאל שולגה והנהלת VFS לפני כשנה וחצי סיכמנו שלא ניתן יד להשמצות כנגד אף צד, וחזרתי על הדברים שוב בשיחה נוספת שקיימתי עם אלירן לפני כמה שבועות. זה נכון שלאנשים כאן מטבע הדברים יש מטען כנגד הצד השני, אבל אל לנו לשכוח שאנחנו בכל זאת מקיימים את אותו התחביב כאן: הם עושים זאת במסגרת הרשת שלהם וביה"ס שלהם, ואנחנו עושים את אותו הדבר ברשת שלנו וביה"ס שלנו. להראות באמצעות השמצות אנונימיות מצד חברים שלנו או שלהם "למי יש גדול יותר" סתם גורם נזק ומוציא את כל הכיף כתוצאה מהתעסקות בחרא. אני גם קורא בהזדמנות זו לכל בעלי קבוצות הפייסבוק והפורומים בהם קיימת אינטראקציה בין חברי שתי הרשתות לפעול בנחרצות כנגד גילויים משמיצים ולמגר את התופעה גם משם. למרות שבנימה אישית אני שמח לראות ששם התופעה הזו כבר הפכה לשולית. תזכרו שוב, אני אישית כולי תקווה ששני הכוחות האלה יתאחדו לכוח אחד מלוכד מתישהו - אבל זה לא יקרה כל עוד אין כבוד הדדי משני הצדדים. Gabriel Rozental, Etai Charit וגם Yoav Elazarov הגיבו לזה 3
david cohen פורסם אוגוסט 25, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2017 דבריו של ירדן ראוים לציון ומשקפים את מערכת היחסים בין 2 החטיבות. או ליתר דיוק חברים בודדים בשתי החטיבות. מערכת היחסים בין ראשי החטיבות טובה וקורקטית . חבל שיש בינינו המוכנים לחבל ולפגוע כל אחד מטעמו במערכת יחסים זו. המשמיץ מ-IVAO-IL שזהותו ידועה לנו השתמש בביקורת והסקת מסקנות שלנו (מארוע שוויץ) להכפיש ולפגוע. אני חושב שאנחנו צריכים להיות גאים בכך שבלישה ושאר החברים שלנו התיחסו והביעו דעתם בנושא כאשר המטרה היא לשפר ולהשתפר. היכולת שלנו לבקר ולהסיק מסקנות היא נכס חשוב ביותר להמשך קיומה של החטיבה. במקרה השני , לגבי הכתבה על אלירן , הכותב התנהג בילדותיות ובחוסר רגישות ואחריות מוחלטת. השימוש שעשה בצורר הנאצי מזעזע. בשני המקרים יש לנהוג בתקיפות רבה. אין מקום להתנהגות כזו ביננו . אני מצפה מאלירן, כפי שעשה ירדן, להוקיע את שני המקרים ולנצל אירועים אלה כדי להרבות בשיתוף פעולה בין החטיבות, למען התחביב הכל כך חשוב לכולנו. Yoav Elazarov הגיבו לזה 1
Tomer Israel פורסם אוגוסט 25, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2017 מצויין בצד שלנו לא תהיה תגובה מכיוון שיש כאן אנשים רציניים. אבל יש צורך בגינוי ובטיפול מהצד השני שכרגע לא נראה באופק Yoav Elazarov הגיבו לזה 1
Bar Rodoy פורסם אוגוסט 25, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2017 הסרטון של היטלר הוא תופעה חמורה ומבזה ואני מקווה שמי שאחראי לכך יתן את דינו . באותה נשימה, חשוב לציין, שבצד השני, לא ראיתי בינתיים שום גינוי פומבי לכתבה המשמיצה באותו אתר קיקיוני. Yoav Elazarov, Noy Farhi וגם Elad Zeierman הגיבו לזה 3
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 29, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2017 שלום מכובדים, שמי סטס חרצ'וק, ואתם כנראה ראיתם הודעות שלי כאן בפורום ובמקומות אחרים, אני כותב הודעה זו בתור סגן מנהל חטיבת IVAO-IL, ואתם יכולים לראות בזה תגובה רשמית של צוות IVAO-IL. שקלנו הרבה זמן האם לפרסם תגובה רשמית כאן בפורום ואטיל או לא, לבסוף החלטנו כן להגיב כאן. אומנם לא הגבנו "בפומבי" אך בוצעה שיחה עם כל חברי IVAO-IL וחברי VFS על מנת למגר את התופעה.לאחרונה ארעו מספר מקרים חריגים, אשר צריכים לבייש את המעורבים בהם.1) פרסום כתבת שנאה המשמיצה במזיד את רשת VATSIM בכלל ואת חטיבת VATIL בפרט, כולל פועלה ואת אנשיה, צוות VATIL מוזמן להעביר אלינו את זהות הכותב, על מנת שנוכל לטפל בנושא מהצד שלנו (במידה והוא אכן משתמש IVAO, שכן לפי המידע בידינו הוא אינו חבר IVAO).אציין כאן בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - לצוות ההנהלה של חטיבת IVAO-IL אין כל קשר לכתבה או לכותב עצמו ואנחנו רואים פרסומים כאלו כזילזול במשתמשי שתי החטיבות הישראליות וכלל חובבי הסימולטרים בישראל. אני אישית ניסיתי יותר מכמה פעמים לפרסם תגובה רשמית שלנו לכתבה הנ"ל אך אף אחת מהפעמים לא קיבלה התיחסות מצד אנשי האתר בו היא פורסמה, מה שמטיל בספק גדול את אוביקטיביות הכותב והאתר כולו.2) השמצות פרטניות של משתמשים מחטיבת IVAO-IL ע"י מספר חברי VATIL (שחלקם "עברו" רק בזמן האחרון) כולל שימוש בשפה נמוכה שאני מתבייש בכלל לצטט כאן ולכן אמנע מכך. התנהגות זו של משתמשים אלו נמצאת כרגע בטיפול משמעתי בניהול הבכיר של רשת IVAO. 3) הפרעות חוזרות ונשנות בשרת הTS3 של VFS, מספר משתמשים משתי החטיבות (שזהותם ידועה לנו) מנסים להפריע לתפעול התקין של שרת הTS3 של VFS. הנושא בטיפול הן מבחינה המשמעתית מבחינת הרשתות. לסיכום, מי שמעונין להיות פעיל ברשת אחת ולא באחרת מוזמן לעשות כך ולהנות מבחירתו ולא להפריע למי שבחר ברשת אחרת, מי שמעונין להיות חבר במספר רשתות במקביל גם מוזמן לעשות כן, אבל חייב לזכור שהדבר מחייב בגרות וכיבוד שתי הרשתות חוקיהן וחבריהן ב100%, ואם הוא לא מסוגל להתנהל בכבוד ובהתאם לנהלי המקום בו הוא נמצא הוא ימצא את עצמו בחוץ. במקום לנסות להשמיץ צד זה או אחר עדיף שכל אחד ישקיע מאמץ בלפתח את התחביב שלו, ולא יהרוס אותו לאחרים. כמו כן בבקשה מכל מכובדים בשני הרשתות, תלמדו להפריד את המחלוקות שיש לכם עם משתמש ספציפי לבין המקום שבו הוא נמצא (אנשים טובים יש במקומות גרועים, וגם יש אנשים גרעים במקומות טובים), כאשר יש מחלוקת עם משתמש ספציפי תמיד אפשר לפנות להנהלת החטיבות והם ישמחו לעזור לכם לפתור את המחלוקת. בשם צוות החטיבה, שמים בהירים ונחיתות חלקות לכולם, ושנת לימודים פורייה ומוצלחת לאלו שמתחילים ללמוד ביום שישי. סטס חרצ'וק, סגן מנהל חטיבת IVAO-IL בשם מנהל החטיבה וכל הצוות. עריכה- סידור השורות התחתונות(ישור לימין)
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 29, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2017 29 minutes ago, Stas Harchuk said: שלום מכובדים, שמי סטס חרצ'וק, ואתם כנראה ראיתם הודעות שלי כאן בפורום ובמקומות אחרים, אני כותב הודעה זו בתור סגן מנהל חטיבת IVAO-IL, ואתם יכולים לראות בזה תגובה רשמית של צוות IVAO-IL. שקלנו הרבה זמן האם לפרסם תגובה רשמית כאן בפורום ואטיל או לא, לבסוף החלטנו כן להגיב כאן. אומנם לא הגבנו "בפומבי" אך בוצעה שיחה עם כל חברי IVAO-IL וחברי VFS על מנת למגר את התופעה.לאחרונה ארעו מספר מקרים חריגים, אשר צריכים לבייש את המעורבים בהם.1) פרסום כתבת שנאה המשמיצה במזיד את רשת VATSIM בכלל ואת חטיבת VATIL בפרט, כולל פועלה ואת אנשיה, צוות VATIL מוזמן להעביר אלינו את זהות הכותב, על מנת שנוכל לטפל בנושא מהצד שלנו (במידה והוא אכן משתמש IVAO, שכן לפי המידע בידינו הוא אינו חבר IVAO).אציין כאן בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - לצוות ההנהלה של חטיבת IVAO-IL אין כל קשר לכתבה או לכותב עצמו ואנחנו רואים פרסומים כאלו כזילזול במשתמשי שתי החטיבות הישראליות וכלל חובבי הסימולטרים בישראל. אני אישית ניסיתי יותר מכמה פעמים לפרסם תגובה רשמית שלנו לכתבה הנ"ל אך אף אחת מהפעמים לא קיבלה התיחסות מצד אנשי האתר בו היא פורסמה, מה שמטיל בספק גדול את אוביקטיביות הכותב והאתר כולו.2) השמצות פרטניות של משתמשים מחטיבת IVAO-IL ע"י מספר חברי VATIL (שחלקם "עברו" רק בזמן האחרון) כולל שימוש בשפה נמוכה שאני מתבייש בכלל לצטט כאן ולכן אמנע מכך. התנהגות זו של משתמשים אלו נמצאת כרגע בטיפול משמעתי בניהול הבכיר של רשת IVAO. 3) הפרעות חוזרות ונשנות בשרת הTS3 של VFS, מספר משתמשים משתי החטיבות (שזהותם ידועה לנו) מנסים להפריע לתפעול התקין של שרת הTS3 של VFS. הנושא בטיפול הן מבחינה המשמעתית מבחינת הרשתות. לסיכום, מי שמעונין להיות פעיל ברשת אחת ולא באחרת מוזמן לעשות כך ולהנות מבחירתו ולא להפריע למי שבחר ברשת אחרת, מי שמעונין להיות חבר במספר רשתות במקביל גם מוזמן לעשות כן, אבל חייב לזכור שהדבר מחייב בגרות וכיבוד שתי הרשתות חוקיהן וחבריהן ב100%, ואם הוא לא מסוגל להתנהל בכבוד ובהתאם לנהלי המקום בו הוא נמצא הוא ימצא את עצמו בחוץ. במקום לנסות להשמיץ צד זה או אחר עדיף שכל אחד ישקיע מאמץ בלפתח את התחביב שלו, ולא יהרוס אותו לאחרים. כמו כן בבקשה מכל מכובדים בשני הרשתות, תלמדו להפריד את המחלוקות שיש לכם עם משתמש ספציפי לבין המקום שבו הוא נמצא (אנשים טובים יש במקומות גרועים, וגם יש אנשים גרעים במקומות טובים), כאשר יש מחלוקת עם משתמש ספציפי תמיד אפשר לפנות להנהלת החטיבות והם ישמחו לעזור לכם לפתור את המחלוקת. בשם צוות החטיבה, שמים בהירים ונחיתות חלקות לכולם, ושנת לימודים פורייה ומוצלחת לאלו שמתחילים ללמוד ביום שישי. סטס חרצ'וק, סגן מנהל חטיבת IVAO-IL בשם מנהל החטיבה וכל הצוות. עריכה- סידור השורות התחתונות(ישור לימין) סלח לי סטאס אבל הפוסט שלך הוא לא במקום הנכון או בפורום הנכון זאת נשמעת יותר כמו תגובת בריחה מאחריות, אני מאוד שמח ששקלתם וקיבלתם החלטה לאחר יותר משבוע שמנהל חטיבת ואטאיל פרסם כאן הודעת גינוי פומבית של התופעה גם בפורום הזה וגם בפורומים ציבוריים כגון קבוצות פייסבוק וכו, כאשר הוא פונה בראש הראשונה לקהילה עליה הוא אחראי ללא התחסדות או זריקת אחריות. מעל שבוע ההודעה הזאת קיימת והכי טוב של הנהלת איבאו ישראל /VFS זה לצאת בהודעת פרווה כמו זאת במקום להיות "קצת" אמיצים ולשים את זה בצורה פומבית במגרש הביתי שלכם (מה כל כך קשה?) שום הודעת גינוי לתופעה המכוערת שראינו כאן בשבועיים האחרונים משתי הקהילות, והכסת"ח הרפה של קימנו שיחה עם חברי הקהילה צר לי לא תופס כתגובה עניינית ובטח שלא מכובדת לדעתי, כנראה שהכבוד העצמי משחק כאן תפקיד לא קטן אצלכם גם על אם זה בא על חשבון הדברים המכוערים שראינו בשבועות האחרונים. מנהל החטיבה התייעץ איתי טרם פרסום ההודעה בראש הטופיק הזה ומה שאני אמרתי לו בזו הלשון: "בשביל מה אתה מתעסק עם השיט של המשחקי ילדים מתערב בזה ושורף על זה אנרגיות מוכן להתערב איתך על ה FS2CREW של ה744 שלא תקבל את אותו הדבר מהצד השני" וואללה עצוב אבל צדקתי. Yoav Elazarov, Or Bahtari, Yuval Levi וגם 6 אחרים הגיבו לזה 9
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 29, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2017 1 hour ago, Elad Zeierman said: סלח לי סטאס אבל הפוסט שלך הוא לא במקום הנכון או בפורום הנכון זאת נשמעת יותר כמו תגובת בריחה מאחריות, אני מאוד שמח ששקלתם וקיבלתם החלטה לאחר יותר משבוע שמנהל חטיבת ואטאיל פרסם כאן הודעת גינוי פומבית של התופעה גם בפורום הזה וגם בפורומים ציבוריים כגון קבוצות פייסבוק וכו, כאשר הוא פונה בראש הראשונה לקהילה עליה הוא אחראי ללא התחסדות או זריקת אחריות. מעל שבוע ההודעה הזאת קיימת והכי טוב של הנהלת איבאו ישראל /VFS זה לצאת בהודעת פרווה כמו זאת במקום להיות "קצת" אמיצים ולשים את זה בצורה פומבית במגרש הביתי שלכם (מה כל כך קשה?) שום הודעת גינוי לתופעה המכוערת שראינו כאן בשבועיים האחרונים משתי הקהילות, והכסת"ח הרפה של קימנו שיחה עם חברי הקהילה צר לי לא תופס כתגובה עניינית ובטח שלא מכובדת לדעתי, כנראה שהכבוד העצמי משחק כאן תפקיד לא קטן אצלכם גם על אם זה בא על חשבון הדברים המכוערים שראינו בשבועות האחרונים. מנהל החטיבה התייעץ איתי טרם פרסום ההודעה בראש הטופיק הזה ומה שאני אמרתי לו בזו הלשון: "בשביל מה אתה מתעסק עם השיט של המשחקי ילדים מתערב בזה ושורף על זה אנרגיות מוכן להתערב איתך על ה FS2CREW של ה744 שלא תקבל את אותו הדבר מהצד השני" וואללה עצוב אבל צדקתי. סטס בלי א' וזה אפילו מופיע בהודעה שלי ובכל מקום אחר שאני כותב בו. ההודעה נועדה אך ורק כדי להגיב להאשמות ישירות שלכם כנגדנו, ואם הייתה מסתכל אז כבר כתבתי שניסינו להגיב לדבר שהתחיל את כל הסיפור בשבועות האחרונים("הכתבה") באתר בו היא פורסמה(שהוא פומבי לחלוטין) וזה היה עוד ביום שלאחר הפרסום של הכתבה שהוא גם המקום הנכון להגב על הנושא, ולהציג את עמדתנו ולהרגיע את הרוחות עוד לפני תחילת הסערה, אך מכייון שאותו אתר מתעלם לחלוטין מההודעות ששלחנו (הן דרך "צור קשר" והן ישירות למייל ממנו הגיעה הפרסום של הכתבה), אך הודעות של משתמשי ואטיל(או כאלו המתימרים להיות חברי ואטיל) כן פורסמו גם לאחר ששלנו כבר נשלחו( עם ההודעה "התגובתך התקבלה ותפורסם לאחר שתבדק"), הבנו שיש ניסיון מובהק להצית מריבה ישנה ומיותרת ע"י החפשת שמה של ואטיל שתוביל להודעות זוהמות של משתמשי ואטיל בניסיון להכפיש את IVAO בתגובה (וזה הצליח להם מאוד ביוחד בהתחשב שזה פורסם באתר יחסית לא מוכר וזו הכתבה היחידה בעברית עם תגובות), היתה החלטה שלנו לא להעיר את המתים ממשכבם ולטפל בדברים מאחורי הקלעים, . אך הדבר לא עזר וההכפשה כנגד איבהו נמשכה הן בתגובה לכתבה יותר משבוע לאחר פרסומה(בנוסף לכמה הודעות פרטיות שנשלחו אלי אישית), וגם האשמות שאנחנו לא עושים דבר בנושא הבאיו אותנו להחלטה כן להגיב ולהגיב דווקא כאן. כמו כן העמדה הן של הנהלת החטיבת IVAO-IL וגם VFS בנושא הכפשת רשת VATSIM ומשתמשי VATIL פורסמה עוד בשנת 2015 כאשר בוצעה שיחה בין מנהלי הארגונים. http://vfs-il.net/forum/forum/טיסה-אזרחית-civilian-pilots/כללי-general/16359-הצהרה-דיונים-בין-הנהלות-vfs-ivao-ל-vatil Quote אנו יוצאים בקריאה משותפת לכל החברים להתחיל בשינוי הגישה ושיטת הפעולה ההדדיות. התקבלה החלטה משותפת כי חבר אחת החטיבות אשר ישתלח בחברי החטיבה האחות יטופל משמעתית על-ידי ההנהלה שלו. לא נסבול עוד התנהלות כפי שהייתה בעבר.
Dolev Ravid פורסם אוגוסט 30, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2017 סטס! שנים !! חחחחחחחחח כל זמן שראשי שתי החטיבות רוצים למגר את התופעה הזאת ומוכנים לטפל בה ביד קשה , אז כבר המצב שלנו טוב. צריך שכל צד ירגיע את הרוחות בצד שלו גם אם זה במחיר של לתת לאנשים להתאוורר טיפה. Yoav Elazarov הגיבו לזה 1
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 30, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2017 16 hours ago, Stas Harchuk said: סטס בלי א' וזה אפילו מופיע בהודעה שלי ובכל מקום אחר שאני כותב בו. ההודעה נועדה אך ורק כדי להגיב להאשמות ישירות שלכם כנגדנו, ואם הייתה מסתכל אז כבר כתבתי שניסינו להגיב לדבר שהתחיל את כל הסיפור בשבועות האחרונים("הכתבה") באתר בו היא פורסמה(שהוא פומבי לחלוטין) וזה היה עוד ביום שלאחר הפרסום של הכתבה שהוא גם המקום הנכון להגב על הנושא, ולהציג את עמדתנו ולהרגיע את הרוחות עוד לפני תחילת הסערה, אך מכייון שאותו אתר מתעלם לחלוטין מההודעות ששלחנו (הן דרך "צור קשר" והן ישירות למייל ממנו הגיעה הפרסום של הכתבה), אך הודעות של משתמשי ואטיל(או כאלו המתימרים להיות חברי ואטיל) כן פורסמו גם לאחר ששלנו כבר נשלחו( עם ההודעה "התגובתך התקבלה ותפורסם לאחר שתבדק"), הבנו שיש ניסיון מובהק להצית מריבה ישנה ומיותרת ע"י החפשת שמה של ואטיל שתוביל להודעות זוהמות של משתמשי ואטיל בניסיון להכפיש את IVAO בתגובה (וזה הצליח להם מאוד ביוחד בהתחשב שזה פורסם באתר יחסית לא מוכר וזו הכתבה היחידה בעברית עם תגובות), היתה החלטה שלנו לא להעיר את המתים ממשכבם ולטפל בדברים מאחורי הקלעים, . אך הדבר לא עזר וההכפשה כנגד איבהו נמשכה הן בתגובה לכתבה יותר משבוע לאחר פרסומה(בנוסף לכמה הודעות פרטיות שנשלחו אלי אישית), וגם האשמות שאנחנו לא עושים דבר בנושא הבאיו אותנו להחלטה כן להגיב ולהגיב דווקא כאן. כמו כן העמדה הן של הנהלת החטיבת IVAO-IL וגם VFS בנושא הכפשת רשת VATSIM ומשתמשי VATIL פורסמה עוד בשנת 2015 כאשר בוצעה שיחה בין מנהלי הארגונים. http://vfs-il.net/forum/forum/טיסה-אזרחית-civilian-pilots/כללי-general/16359-הצהרה-דיונים-בין-הנהלות-vfs-ivao-ל-vatil אף אחד מחטיבת ואטאיל לא האשים בצורה רשמית על גבי פורום זה או במסגרת רשמית אחרת . גם לואטאיל יש הודעות בנושא לא רק מ 2015 אלא משנים אחרות זה לא סותר את זה שאיבאו ישראל מתייחסת לזה רק עכשיו וגם בצורה שלדעתי אינה הולמת ונכונה את אף אחד לא מעניינת באמת הכתבה הזאת למען האמת מריבות של ילדים היו כאן תמיד והיום כל ילד עם אייפון יכול לכתוב בלוג אידיוטי כזה כמו שנכתב, מנהל ואטאיל החליט להתייחס לעניין בפומבית בצורה אחראית ועניינית, איבאו ישראל ישראל החליטה להימנע מלקחת סוג של אחריות כלפי הקהילה שלה במגרש הביתי- ככה זה נראה במבט מהצד של כל הסיפור המטופש הזה. "המושג טיפול מאחורי הקלעים" כמו שכתבתי בפוסט הקודם מבחינתי זה לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח בצורה מסויימת. ואטאיל כגוף לא באמת צריכה את התגובה של איבאו כאן- לא תורמת להקטנת האש ואולי אף מגבירה אותה כאמור ולא מוסיפה שום דבר נ.ב אתה לא באמת מצפה ברצינות שמישהו יחפור בפורום להודעה מ -2015 הוא יהיה מודע אליה אם לא ראה אותה או הכיר............................. Yoav Elazarov, Noy Farhi, Yuval Levi וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 30, 2017 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 30, 2017 אני דווקא שמח שיש לנו התייחסות כאן מדמות ניהולית בכירה ב-IVAO-IL ואני חושב שתגובה רשמית מצוות ההנהלה שם חשובה, אם כי באופן אישי הייתי רוצה לראות שגם בפורומים שלכם תהיינה הודעת גינוי חריפה על גילויים מעין אלה. אני רק רוצה להבהיר משהו אחד, שכל האירועים שאני כתבתי כאן הם האירועים האחרונים שנלוות לסאגה ארוכה של אירועים נוספים משני הצדדים, והעניין החשוב הוא שאני תוקף כאן את שני הצדדים בצורה שווה ומתייחס אליהם בחומרה זהה. ברשותכם, אני חושב שעדיף לא להסתכל על אירועי העבר, למרות הסאגה הבלתי נגמרת של אירועים כאלה, ואשר בוצעו גם על-ידי אנשים שמכהנים היום בתפקידים ניהוליים (כדוגמת מי שביצע את "פיגוע ויקיפדיה"). עם זאת אני חוזר ואומר - אני לא אתן לדברים כאלה לקרות כאן, וכל דבר שאני אראה ואשר אדע את זהות המפגע - הוא יוקע מכאן ובמיידי. אני רק מקווה שנוכל להמשיך בשיתוף הפעולה מעין זה בצורה אפקטיבית. שים לב סטס אגב, את זהות כותב המאמר כבר העברתי מזמן לאלירן כולל האופן שבו הוא נתפס. אני רק מקווה שהוא יוקע מהרשת שלכם כפי שהוא יוקע בתקווה משלנו. Yoav Elazarov, Gabriel Rozental וגם Yuval Levi הגיבו לזה 3
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 30, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2017 1 hour ago, Yarden Ben-Dor said: אני רק מקווה שנוכל להמשיך בשיתוף הפעולה מעין זה בצורה אפקטיבית. שים לב סטס אגב, את זהות כותב המאמר כבר העברתי מזמן לאלירן כולל האופן שבו הוא נתפס. אני רק מקווה שהוא יוקע מהרשת שלכם כפי שהוא יוקע בתקווה משלנו. יש הפרדה בין הניהול של החטיבה לבין ניהול VFS, והמידע שנשלח לאלירן לא בהכרח מגיע גם אלינו, בכל מקרה תודה אנחנו נתאם עם אלירן את הטיפול מצד רשת IVAO. אלעד, אתה בעצמך כתבת שכל אחד יכול לכתוב בלוג אידיוטי, ולכן צריך גם לעדת להתיחס לדברים כאלו בפרופורציה ולדעת מתי לטפל עם "רעש תקשורתי" ומתי ללא "רעש קשורתי", לכל מנהל השיטה שלו לטפל באירועים שונים, אין בכוונתינו לטאטא מתחת לשטיח כדבריך בעיות משמעת מכל סוג. כמו כן, כנראה שניסוח "שלכם" מטעה הכוונה היתה של מספר נכבד של משתמשי ואטיל כולל מספר חברים ותיקים ומעורכים, מתנצל עם מישהו נפגע מכך לא זו הייתה כונתי.
Or Bahtari פורסם אוגוסט 31, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2017 סטס , אתם לא רוצים מלחמות וחיכוכים אבל אתם פשוט יוצרים אותם בעצמכם ! איך תרגיש אם בכל פעם שתתלוננו אצלנו התשובה שתקבלו היא "עשינו לחבר'ה שיחה" ? מספק אתכם ? מה מעמדו ב-VFS/IVAO של הבחור ששינה את ערך VATIL בויקפדיה למשהו מכפיש ביותר? זה הטיפול שלכם. באמת נו ... דיפלומטיה בשקל. בריאות. Daniel Klimovitsky, Yuval Abramzon, Yoav Elazarov וגם 4 אחרים הגיבו לזה 7
Stas Harchuk פורסם אוגוסט 31, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2017 10 hours ago, Or Bahtari said: סטס , אתם לא רוצים מלחמות וחיכוכים אבל אתם פשוט יוצרים אותם בעצמכם ! איך תרגיש אם בכל פעם שתתלוננו אצלנו התשובה שתקבלו היא "עשינו לחבר'ה שיחה" ? מספק אתכם ? מה מעמדו ב-VFS/IVAO של הבחור ששינה את ערך VATIL בויקפדיה למשהו מכפיש ביותר? זה הטיפול שלכם. באמת נו ... דיפלומטיה בשקל. בריאות. אם תעשו שיחה עם כל מי שמעורב בכל תלונה אנחנו נגיד תודה כי זה חלק מהטיפול. לא מכיר את הסיפור שקשור לויקיפדיה, פרט למה שכתוב כאן ושמו של העורך(ששלח לי ירדן), ולכן אני לא יכול לתת תגובה ענינית בנושא.
Or Bahtari פורסם אוגוסט 31, 2017 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2017 11 minutes ago, Stas Harchuk said: אם תעשו שיחה עם כל מי שמעורב בכל תלונה אנחנו נגיד תודה כי זה חלק מהטיפול. לא מכיר את הסיפור שקשור לויקיפדיה, פרט למה שכתוב כאן ושמו של העורך(ששלח לי ירדן), ולכן אני לא יכול לתת תגובה ענינית בנושא. יש לך תיעוד של השיחה ? הקלטה ? משהו ממשי כדי להוכיח ? (כי לנו יש מה להראות כמו שאתה יכול לשים לב) , הצלחתם לכנס את כל חברי VFS כדי לדבר איתם ? (אין אף אחד בחו"ל לדוגמא?) אז ניתן לך הסבר - יש לכם חבר שנושא תפקיד ב-VFS/IVAO אשר שינה את הערך של VATIL בויקיפדה למשהו מכפיש ביותר (שמו מתחיל בא' , אם אתה רוצה וזה חשוב לך אשמח לשלוח לך הודעה פרטית עם שמו) - האם הוא נענש ? כנראה שלא. מהיום וזאת המלצתי למנהל החטיבה - בכל פעם שחבר VATIL מבצע אירוע משמעתי כנגד VFS יש לעשות שיחה לחבר'ה ולהודיע על כך ל-IVAO/VFS (בטוח שזה מה שיעזור). שורה תחתונה - גינוי בפורום VFS/IVAO כנראה שלא נראה ( ולא ... הודעות משנת 2015 לא נחשבות).