עבור לתוכן
Nimrod

מסביב לעולם-B200

Recommended Posts

פורסם

מצאתי שתי אתרים מדהימים! של אנשים שטסו מסביב לעולם עם הSUPER KING AIR200, באתרים יש סיפורים מדהימים תמונות ממש ממש יפות(אפילו באתר אחד הם עצרו בישראל בשנת 98 ) וזה ממש חלום (להיות עשיר עם מטוס פרטי במיוחד הB200, ולטוס במשך 3 חודשים בכל העולם :roll: :cry:) לעשות את מה שהם עשו.

www.worldflight2001.com

http://www.ponceby.com/index.html

חשבתי להתחיל גם סוג של מסע שכזה.

אשמח לשמוע תגובות בקשר לזה.

נמרוד

פורסם

מה כל הכיף, זה הLEGים לטוס ממקום למקום, לפי דעתי זה הדבר הכי כיף שיש (ואני בטוח שיש אנשים שיסכימו איתי :wink: ) לטוס עם קונקורד זה לעשות שתי עצירות וזהו... :( לא קצת משעמם? לא רק שAEROWORX השקיעו הרבה זמן על הBEECHCRAFT, שלהם לא נגמול להם? :wink:

פורסם

כיוון שאני עברתי מסעים יותר מתישים(מבחינתכם לא מבחינתי כמובן)עם מסוקים מארץ לארץ בטיסה איטית של מסוק אז יש לי את הסבלנות לעבור את המסע הזה אני מוכן להצטרף אלייך ואשמח לעזור לך בתיכנון או משהו אם צריך....עוד שלושה שבועות מתחיל מסע אדיר של מסוקי פומה שיוצאים מפורטוגל ועושים סיבוב של כל העולם ומהיעד האחרון יחזרו לפורטוגל!(אני אחד מטייסי המסע עם מסוקי הפומה).... 8)

וכמובן שכל המסע עם הפומה זה בסימולטור לא באמיתי...למרות שחבל שלא... :?

פורסם

וואיי זה נשמע מאוד מעניין! תוכל לספר לי על המסע שאתם עושים עוד כי זה באמת נושא שמעניין אותי... אני ממש ישמח אם תעזור לי בתכנון ואפילו אני יותר ישמח אם תטוס איתי :wink: רק שהפעם זה לא מסוקים (זה קצת יותר מהיר:lol: )

פורסם
ראיתי אם אלו פעם ממש יפה.

אני עשיתי פעם כזה מסע של cvfr בתוך אלסקה ממש מדהים יש באבסים על זה ממש מומלץ לכל מי שבא מסעות.

איתי,CVFR באלסקה? :P

פורסם
ראיתי אם אלו פעם ממש יפה.

אני עשיתי פעם כזה מסע של cvfr בתוך אלסקה ממש מדהים יש באבסים על זה ממש מומלץ לכל מי שבא מסעות.

איתי,CVFR באלסקה? :P

VFR :lol:

פורסם

לך על זה!

אני מקווה שתהיה לך הסבלנות להשלים את המסע.

אני עשיתי את זה בקטן - רק באירופה...

זה לא פשוט בכלל.

הכי חשוב - תשתף! בהכל - תכניות טיסה, אתרים, חוויות.

יש לי כבר תכנית למסע מסביב לעולם (בדרך הארוכה, לא 40,000 ק"מ אלא כמעט כפול מזה), רק שלא מצאתי עוד את הזמן להתחיל...

פורסם

אני ואוהד שלו בעקבות הרעיון שהעלית מתחילים במסע

לג ראשון לא ידוע תאריכו אבל בכל מקרה כל שישבת צריך להתפרסם עוד לג

בהצלחה לנו 8)

תודה על הרעיון

פורסם

איזה תזמון ...

לפני שבועיים התחלתי מסע כזה עם B200

כרגע אני באירופה (חונה ב COURCHEVEL ליתר דיוק)...

הכנתי את כל התכניות ב PMFP ואני מתכנן עוד חודשיים שלוש לסיים את המסע..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...