עבור לתוכן
Kobi David

חטיבת VATIL מרכינה ראש לזכרו של נמרוד גרשוני - מועד הלוויה

Recommended Posts

פורסם

שלא נדע עוד צער :cry: :cry:

את נמרוד לא ממש הכרתי אבל רק לקרוא את ההודעות שלא בפורום ואז לשמוע שהוא נפטר זה כאילו מישהו קרוב הלך לעולמו.

יהיה זכרו ברוך.

משתתף בצער המשפחה.

פורסם

כל כך חבל ועצוב ומזעזע ומצמרר. אין מילים.

וכמו שכתבו כולם - עכשיו נשאר לנו רק זכרון החיוך שלך והחלום הזה לגעת בשמים

ליבי עם המשפחות של נמרוד והנספים הנוספים.

:candle: :candle: :candle:

פורסם

למי שלא הכיר את נמרוד...

מעבר להיותו אחד האנשים היותר חיוביים שיש לנו כאן בחטיבה, בחור שתמיד עזר לכל מי שביקש (או לא ביקש), נמרוד היה אחד מחלוצי התחום בארץ.

לפני היות חטיבה ישראלית בואטסים או אפילו ב-IVAO נמרוד היה פעיל בסצנה, ואחד הראשונים שטסו באופן פעיל אונליין בישראל.

תראו את קבוצת הדיון הזו מיאהו, משנת 1999. http://groups.yahoo.com/group/fsisrael/messages

נמרוד היה ממקימי אתר "קברניט" (ניתן לראות בקבוצת הדיון את הכרזתו על האתר החדש) ואחד מקברניטי החטיבה מראשיתה. תרומתו היתה מכרעת בהתפתחות הטיסה ברשת בישראל.

ללא תרומתו השמיים הוירטואליים שלנו היו נראים אחרת, ועל כן בכל טיסה שאנו מבצעים לנמרוד יש חלק.

יהי זכרו ברוך.

פורסם

אני אומר שחייב להיעשות משהו לזיכרו בפלייט בין אם זה אנדרטה אפילו בכוכב יאיר בפלייט....!

או כמו שניר אמר לשים משהו שקשור אליו ושישמר אותו בזיכרון שלנו....לבנאדם מגיע כבוד אני רוצה שהוא יקבל את הכבוד המגיע לו בכל דרך שהיא אם למישהו יש עצות אני מתנדב לעשות כל דבר שיתבקש בכדי שיקבל את הכבוד שמגיע לו.... :cry:

כולנו פה רוכשים לו כבוד ואני בטוח שכולנו רוצים לעשות משהו בשבילו אז בואו נהיה מאוחדים קודם כל ובואו כולנו נעלה פרוייקט מסויים שיהיה לזיכרונו!אני מעוניין לשמוע תגובות על זה כי באמת שמגיע לו משהו ואני רוצה שכולנו ביחד נחשוב רגע מה יכול להיות דבר זה....

פורסם
  4X-OmRI כתב:
אני אומר שחייב להיעשות משהו לזיכרו בפלייט בין אם זה אנדרטה אפילו בכוכב יאיר בפלייט....!

או כמו שניר אמר לשים משהו שקשור אליו ושישמר אותו בזיכרון שלנו....לבנאדם מגיע כבוד אני רוצה שהוא יקבל את הכבוד המגיע לו בכל דרך שהיא אם למישהו יש עצות אני מתנדב לעשות כל דבר שיתבקש בכדי שיקבל את הכבוד שמגיע לו.... :cry:

כולנו פה רוכשים לו כבוד ואני בטוח שכולנו רוצים לעשות משהו בשבילו אז בואו נהיה מאוחדים קודם כל ובואו כולנו נעלה פרוייקט מסויים שיהיה לזיכרונו!אני מעוניין לשמוע תגובות על זה כי באמת שמגיע לו משהו ואני רוצה שכולנו ביחד נחשוב רגע מה יכול להיות דבר זה....

חברים.

הנהלת החטיבה בהחלט מתכוונת להנציח את זכרו של נמרוד בדרך כזו או אחרת, אבל אני מבקש לרדת מהנושא הזה כרגע.

בואו ניתן למשפחה ולעצמינו זמן לעכל את האירועים.

פורסם
  Oren Geva כתב:
  4X-OmRI כתב:

חברים.

הנהלת החטיבה בהחלט מתכוונת להנציח את זכרו של נמרוד בדרך כזו או אחרת, אבל אני מבקש לרדת מהנושא הזה כרגע.

בואו ניתן למשפחה ולעצמינו זמן לעכל את האירועים.

אוקיי אורן אתה צודק לא התכוונתי שזה יהיה מיידי אני מבין את המשפחה ומכבד אותה אני אפילו מעוניין לבוא להלוויה אף על כך שלא הכרתי אותו אבל כל הדיבורים עליו השפיעו עליי מאוד וזה נגע בי כזה , שינוח על משכבו בשלום :cry: :cry: :cry:

פורסם

פשוט קשה מאוד לעכל.

הכרתי את נימרוד במפגש שנערך באוגוסט בנתב"ג, בחור משיכמו ומעלה.

איך אפשר לדבר על אנשים כאלה בלשון עבר ?

משתתף בצערה של משפחת גרשוני.

תהיי נשמתו צרורה בצרור החיים.

פורסם

אני עדיין בהלם...

רק לחשוב שלפני שבוע ישבתי איתו בILS וצחקנו והוא סיפר לנו על התוכניות שלו ואיך הוא מתרגש שהוא הולך להתנדב במשטרת נתב"ג וכמה שהוא התלהב וכמה מהר זה נקטע...

ממש כואב הלב

יהי זכרו ברוך! :candle:

פורסם

יהי זיכרם ברוך.

גם אני לא ממש הכרתי את נימרוד, אך לשמוע ולקרוא את כל הכתוב כאן, ממש עושה לי צמרמורת.

חבל שמאבדים בחור כזה, שרק אוהב לעזור לזלות.

מישתתף בצערם של המשפחות.

פורסם

תמונות אחרונות של נמרוד, במפגש ביום שני האחרון, הוא כל כך אהב את המפגשים האלו.

זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך חבר.

לא יהיה.

IMG_0078.JPG

IMG_0100.JPG

IMG_0103.JPG

השעה 4 בבוקר,ככל שעוברות השעות, הכאב חודר עמוק יותר.

אולי גם המציאות.

פורסם

לא הכרתי את נמרוד אישית ולא יצא לי לראות אותו. על המפגש ביום שני אחרון נודע לי מחברי, שגיא ינאי. לו לא הייתי צריך להיות במקום אחר באותו יום, לבטח הייתי הולך למפגש הזה.

נדהמתי לקרא על מה שקרה אתמול (גם כאן וגם באתר YNET) ולאחר מכן לראות את הידיעה בחדשות ערוץ 2.

לצערי, זו לא פעם הראשונה שאני חש תחושת אובדן ואני יכול רק לנחש מה מרגישים אלה שהכירו את נמרוד מקרוב.

יהי זכרו של נמרוד ברוך!!!

פורסם

קשה לי לתמצת את כל הדברים הטובים שיש לי להגיד על הבנאדם הזה...

דברתי איתו כמה פעמים בקולי ופעמים רבות גם במסנג'ר ותמיד חשבתי עליו כעל איש מדהים מכל הבחינות.

אני אישית לעולם לא אשכח את האיש הזה.

אני משתתף בצערה של משפחת גרשוני ושל משפחות ההרוגים האחרים בתאונה הקשה הזאת.

יהי זכרם ברוך :candle:

פורסם

פשוט מזעזע איך מאבדים אנשים

יהי זכרו ברוך

:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

פשוט בלתי אפשרי לקבל את זה בתור מציאות חדשה.

פורסם

כל כך מזעזע ועצוב...

אמנם אף פעם לא דיברתי עם נמרוד, אך מן ההודעות וסיפורי הטיסה שלו כאן בפורום, שתמיד היו בנימה כל כך חיובית ונחמדה, אני יכול אולי לקבל רמז על האבדה העצומה.

משתתף בצערם של החברים והמשפחה.

יהי זכרו ברוך.

פורסם

מצאתי אצלי במחשב עוד תמונה של נמרוד.

בתמונה הזאת הייתי אצלו בבית ב-8/7/2004 יום לפני שבן דוד שלי הגיע לארץ מטורונטו. קיבלתי מבן דוד שלי חולצת טייסים עם דרגות קפטן במתנה ונמרוד רצה להצטלם איתה, כדי שיוכל לשים את התמונה ברשיון הטייס שלו.

P1010022.JPG

פורסם

:cry:

נימרוד: קשה מאוד, ביום זה איבדה החטיבה את אחד מבניה, ואנו כולנו ואני גאים להגיד שאנו הכרנו אותך ...

עצוב פשוט עצוב

רציתי לשלוח למשפחתו, שאין פשוט אין מילים...

שנדע לכבד אחד את השני כמו שנמרוד ידע, עשה, והראה.

לנמרוד אני נפרד ממך באמירה שברגע זה היא מקפיאת דם,-" אך תמיד הגבע רום, פרוש כנפיים, ותן לעצמך את החופש המוחלט- לטוס"

אני מצדיע לך

ומתגעגע מעומק ליבי

אני

פורסם

חברים,

הלוויה תתקיים מחר, יום ראשון ה 21 בנובמבר בשעה 15:30 בבית העלמין בכוכב יאיר.

כל מי שזקוק להסעות, ובדגש על כל מי שיכול להסיע - הכנסו לכאן ותודיעו:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=5291

אם יהיו שינויים, אני אמסור לכם כאן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...