Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 רפול טבע הבוקר במימיו הסוערים של נמל אשדוד בעת ניהול הפרויקט עליו הופקד. רפול היה לוחם, מנהיג ומפקד מהדרגה הראשונה, אדם ללא חת, ישר, ומעל לכל מדבר מעט ולעניין ועושה את המוטל עליו בצורה הטובה ביותר. רפול ביצע קורס טייס על מטוסים קלים והוסמך כטייס בח"א בשנות ה-60. לאחר שחרורו כרמטכ"ל פנה לפוליטיקה והקים את צומת שהצליחה בתחילת דרכה אך התפוררה בהמשך. שימש כשר חקלאות ומשטרה, וסגן ראש ממשלת ישראל. לאחר פרישתו מהפוליטיקה פנה לפעילות עסקית, ושקד בזמנו הפנוי על עבודה בנגרייה שלו וייצור שמן זית. דאה שנים רבות במגידו. עבדתי עמו משנת 1965 עת שירת כסמח"ט הצנחנים, למשל בפיצוץ 11 בארות המים של קלקיליה באותה שנה, בפשיטה הגדולה לסמוע, במלחמת ששת הימים כמח"ט הצנחנים בגזרה הצפונית של סיני באוגדת טליק בה נפצע קשה בראשו, ועד לכיבוש מחדש של החרמון באביב 1974 כאלוף פיקוד צפון. בעת שירותו כרמטכ"ל, בנו יורם נהרג בתאונה כטייס קרב ב-1981. שבועיים לאחר מותו הגיע אלינו לנספחות וושינגטון, לביקור ממלכתי שתכננו עבורו זמן רב, בהזמנת הפנטגון. רפול הקים בצה"ל פרויקט עידוד ותמיכה בנוער טעון טיפוח שזכה להצלחה. יהי זכרו ברוך!
OmRI פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 איי איי יותר מדי אנשים טובים נהרגים בזמן האחרון.. :cry: יהי זיכרו ברוך :candle:
hagay פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אנא אלוקים, תעשה שיפסיקו הצרות מעל בניך. תהא נפשו צרורה בצרור החיים.
yuval_el פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 בתו היא מורה בבית ספר שלי. יהי זכרו ברוך :candle: ימים שחורים בזמן האחרון...
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אוויי כמה אבדות יהיו עוד החודש? :candle: :candle: :candle: יהי זכרו ברוך :candle:
Oren Geva פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אפשר להסכים או לא להסכים עם דרכו הפוליטית, מה שבטוח הוא שרפול היה פוליטיקאי ישר (וישיר). יהי זכרו ברוך.
yoni revivo פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אני אישית מקווה שבנוסף לצמד מילים לזכרו, נוכל להסיק מדוגמת האיש הזה משהו, ליישם אולי חלק מגישתו, ולא הכוונה היא לפוליטית בלבד. היושר והאיזון הנכון בין הדיבורים למעשים.. מי שמעוניין לקרוא עוד קצת על חייו (ויקיפדיה): http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7% ... 7%AA%D7%9F זכרונו לברכה. :candle:
Yoav פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אלוהים, מה עשינו שזה מגיע לנו??? :cry: כמה אבדות רק בשבוע... מי יודע מי עוד ימות? אלוהים, תשמור עלינו מכל משמר. יהי זכרו ברוך
Itay Zecharia פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 יהי זכרו ברוך. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. :candle:
Nevo Dar-Perl פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 יהי זכרו ברוך :candle: מקווה שיהיו לנו ימים טובים יותר ושמחים יותר.
רפאל פורסם נובמבר 23, 2004 דיווח פורסם נובמבר 23, 2004 אלוקים! אסון ושבוע מקולל! למה כ"כ הרבה אנשים צריכים לההרג ??! :cry: :cry: :cry: :cry: אם אינני טועה במהלך מלחמת ששת הימים או אחריה צנח רפול ופלוגתו ממטוס דקוטה. של חיל האוויר הישראלי.
ely129 פורסם נובמבר 24, 2004 דיווח פורסם נובמבר 24, 2004 טוב לי אישית יצא להכיר את רפול, גם בזמן האחרון.. רפאל איתן על אף דרגתו כרא"ל- היה כבר שנים מתנדב ביחידת המתמי"ד של העמקים. גם אני ביחידה זו כבר שנים לא מעטות, המדהים ומיוחד באיש הזה- שעל אף דרגתו בצבאית, תמיד העדיף לשבת כמ"ס שלוש בסיור ( למי שלא מבין-מ"ס אחד מפקד יושב ליד הנהג, מ"ס 2 נהג הסיור, מ"ס שלוש לוחם יושב מאחור). ולא רצה לפקד על הסיור אלא להיות רק לוחם פשוט.. כך רואים יותר טוב הוא נהג לומר... גם הכרתי את בני ביתו- ולהם אשלח תנחומים ושלא תדעו עוד צער... נ.ב- אחד הדברים שמדברים על רפול- זו הפשטות הישירות, ה"קודם עשה ואח"כ תדבר" אבל היה לו חוש הומור גדול- למי שהכיר... יהיה זיכרו ברוך.. אני
Izik Bakshi פורסם דצמבר 6, 2004 דיווח פורסם דצמבר 6, 2004 איש מדהים, כמו שאמר אורן, מהפוליטיקאים הבודדים שהיו ישרים. כל פועלו נעשה בחירוף נפש למען המדינה, יהי זכרו ברוך.