עבור לתוכן
zvi rodes

מזל טוב לאורן אלקובי

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים,היום ה-19.1 אורן אלקובי חוגג 17 חורפים,לכבוד הוא לי להיות ראשון המברכים אותך אורן,מזל טוב לך,הצלחה בלימודים,במבחן הנהיגה ובכל השאיפות שלך בעתיד להיות טייס בעולם האמיתי ואני מאמין כי תגשים את כל שאיפותך.כבן מזל גדי אילו הם התכונות המאפיינות בני מזל זה:" גדי (20.1-22.12)

בני מזל זה הם יציבים, מעשיים ושקולים. בעלי דמיון מפותח, כושר מנהיגות, שאפתנות והתמדה . אנשים ריאליסטיים".מאחר ולמדתי להכירך מהמפגשים הרבים ,אני מאמין שיש בך את התכונות הללו, ברצוני להביע לך תודה,על התמיכה והעזרה,על המילה הטובה, ההקשבה והרצון הטוב.מי יתן שתהא תמיד היכולת לתת ולקבל תודה.עלה והצלח חברי. :angel:

פורסם

מזל טוב אורן!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:

וואלה אחי מזל טוב שתעבור כבר טסט שנצא לעשות כבר את הרישיון ויאללה שנמשיך לטוס כמו תמיד...

ויאללה תחזור לפקח קצת ;-)

אז יאללה אחי בהצלחה בהכל ושוב מזל טוב :!: :!:

פורסם

מזל טוב לפקח APP הראשון בחטיבה שעבר את מסכת הבחינות של אמיר :lol:

שיהיה לך המון המון מזל טוב אורן, אני מאחל לך המון בריאות ואושר, אני עוד זוכר אותך טייס צעיר ושובב, אבל השנים הפכו אותך לאחד החזקים בחטיבה בטיסות CVFR, ההשקעה שלך בטיסות היא מדהימה, תודה לך על העזרה לצבי ועוד רבים, תמשיך ככה ועוד תגיע רחוק, המון המון מזל טוב 8) .

פורסם

מזל"ט אחי! עד FL120 8) !

כן ירבו אנשים כמוך כאן בחטיבה עם נסיון כמו שלך! היה לי כיף לעבוד איתך! גם בצוות ההנהלה של אל על נתיבי אויר וירטואליים לישראל- וגם בכלל!

שגם יהיה לך בהצלחה בטסט- הרי אתה בן 17 כבר- וכולנו מאמינים שתעבור אותו בהליכה.. סליחה.. טיסה

מזל טוב חבר

פורסם

אורן מזל טוב ידידי היקר ואיש הצוות בין ההכי קרובים אלי ...

אורן עלה בסולם הצוות באלעל די מהר והוא נחשב בנאדם מאוד משקיען ומאוד תורם בחברה שלנו

לפי התגובות אני רואה שאתם כנראה יודעים את זה יותר טוב ממני

אני ינצל את הזמן הזה לומר שהאתר גמור לגמרי , ויעלה כמו שצריך ב 28 :) !!

מזל טוב אורן !!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...