Kobi David פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 אהלן, אני שמח להציג לפניכם את את האחראים החדשים של פורום VATIL: אילן כהן יונתן פרלמוטר אילן ויונתן יעזרו לרן בניהול השוטף של הפורום, לכל בעיה אתם מוזמנים לפנות אליהם במסרים פרטיים. אני רוצה להודות למנהלי הפורום היוצאים, אורן גבע ואלעד זיירמן, שעשו עבודה קשה ולעיתים סזיפית, על מנת להפוך את הפורום למקום שכיף להיכנס אליו. ברכות לאחראים החדשים!
e_dor פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 המון בהצלחה ! אני אישית אשתדל לעשות להם חיים קלים
Yoav פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 אני רוצה לאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם בתפקיד זה, שתהנו ממנו עד כלות הנשמה, ושיהיו לכם חיים קלים(איפה הסמיילים של השטן שצריכים אותם?!)
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 ברכות על המינוים החדשים,עלו והצליחו .ואילן ידידי, לך בפרט אני רוצה לאחל לך המון הצלחה בתפקיד החדש.
Moshe Bensal פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 לאילן וליונתן, הרבה מזל טוב ובהצלחה בתפקידכם החדש, ולחברה היוצאים, אורן ואלעד, בהצלחה בהמשך דרככם, ותודה על ההשקעה שלכם להביא את האתר למצבו הנוכחי, שבאמת אני גאה להיות חבר בו.
GUTI פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 אילן ויונתן שיהיה לכם בהצלחה! תודה לאלעד ואורן על הזמן שהקדישו לניהול הפורום
Avi Dudai פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 תודה ענקית לחברים אורן גבע ואלעד זיירמן עשיתם עבודה נהדרת. ובהצלחה למחליפים אילן ויונתן.
Oren Geva פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 בהצלחה לאילן ויונתן בתפקיד כפוי הטובה הזה... תתנחמו בעובדה שהוא חשוב והכרחי, ואתם תורמים לקהילה שלנו בכך שלקחתם על עצמכם את התפקיד החשוב הזה. אני בטוח שתצליחו להשליט כאן סדר תוך כדי שמירה על האוירה הנעימה. :wink:
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 25, 2005 דיווח פורסם ינואר 25, 2005 לאילן וליונתן, מזל טוב על המינוי החדש! זהו מינוי המתאים בדיוק לכם! ואני בטוח שאתם תוכלו להפוך את הפורום הזה למקום הרבה יותר טוב! אתם אחלה אנשים שבאמת ראויים לזה! ואני מברח אתכם על המינוי שלכם! שיהיה לכם בהצלחה גדולה מאוד בעבודה הלא קלה שנחתה על כתפיכם! ואני מאחל לכם כל טוב! שוב- מזל"ט וברכות על המינוי! ירדן
mickey lip פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אילן ויונתן , ברכות על המינוי , עלו והצליחו . תודה ענקית לאורן ואלעדעל כל תרומתכם לחטיבה.
Yahav Barzilay פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 בהצלחה אילן ויונתן.. מזל טוב.. אני בטוח ללא ספק שאתם תמלאו את התפקיד כראוי.. בהצלחה
hagay פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 אילן ויונתן, שני אנשים נהדרים מהיכרות אישית, הרבה הצלחה וקלות בתפקיד.
zvi rodes פורסם ינואר 26, 2005 דיווח פורסם ינואר 26, 2005 לאילן וליונתן, הרבה מזל טוב ובהצלחה בתפקידכם החדש, אורן ואלעד,תודה על הרצון הטוב שלכם למען כולנו,יישר כוח לכם בהמשך דרככם.
Ilan Cohen פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 שלום. חיכיתי קצת עם התגובה שלי עד עכשיו ולמה? כי החודש אני בדיוק שנה החטיבה. ההתחלה שלי כאן היתה שניכנסתי במקרה לראות מה חדש בעולם הסימולטורים, והיו כמה קישורים ואחד מהם היה לישראל ארליינס, ומשם הדרך קצרה לחטיבה. אני פשוט לא האמנתי מה שראיתי, שיש כאן עולם של תעופה ופיקוח, ואחרי 15 שנים של טיסות בעולם הסימולטורים עם עצמי, סוף סוף יש עם מי לדבר. ומאותו רגע שניכנסתי לאתר, תוך שבוע כבר קיבלתי את המירשה הראשון להקפות בהרצליה ,מאיציק הגדול שלנו אחרי הסבר בטלפון של שעתיים איך ליתחבר, עם מחשב נייד שבקושי סוחב ומודם 33K. ואחרי שבוע הזמנתי מחשב חדש, קו מהיר, והטיסה השניה כבר היתה לקפריסין. וכל זה היה עוד בלי לדעת מילה בנדב"ר, אבל לא ויתרתי והמשכתי לטוס ברשת. ומאז לא הפסקתי לטוס. היום שאני מיסתכל לאחור הספקתי כל כך הרבה, ליפתוח בית ספר לטיסה עם חברים ניפלאים שמוכנים לתת מעצמם כדי לעזור לאחרים. לארגן ארועים ברשת וטיסות משותפות באמצע הלילה. לארגן מיפגשים לחברה. והכי חשוב ,להכיר כל כך הרבה אנשים ניפלאים שנידבקו במחלה הזאת ואני לא לבד. אני רוצה להגיד את הדברים האלה לחדשים, וגם לכל אלה שקצת קשה להם בכל מני דברים. אם רוצים להגיע לאן שהוא, העיקר זה לא להיתיאש ולא לוותר, בסוף מצליחים. ככה זה בכל דבר בחיים. אני רוצה להגיד כמה תודות. לצוות VATIL על הבחירה שלהם לקבל אותי כאחראי הפורום. לצוות היוצא של אחראי הפורום על עבודה טובה ומיקצועית בהצלחה בהמשך. ולבסוף לכל החברים כאן שבירכו ותמכו. וגם בהצלחה לשותף שלי יונתן פרלמוטר לעבודה משותפת. וכמו שאני אומר תמיד להתראות באויר. תודה.
Shmulik Lin פורסם פברואר 3, 2005 דיווח פורסם פברואר 3, 2005 אילן ידידי אנחנו לא נדבקנו במחלה הזו אנחנו נולדנו עם הוירוס , החיידק והבקטריה הנכונים. בכל מקרה בהצלחה לך וליונתן ותודה לקודמיכם.