עבור לתוכן
Itamar-ELY1

האתר החדש של ELAL VA עלה !!

Recommended Posts

פורסם
אני כרגע מעיין באתר והוא מאוד מוצא חן בעיני :mrgreen:

הסתכלתי שניה בFLEET ויש לי הערה קטנה הדגם של EKI הוא 737-86N ולא 858

EAJ הוא 767-330ER שכחתם ב742 להוסיף את 4X-AXM שגם כרגע באלעל

וזהו האתר באמת יפה מאוד וזהו :wink:

הM כבר נכנס למערכת.. עד כמה שידוע לי הוא ניתן להטסה במחלקת הקרגו..

פורסם

אז כמו שראיתם, יצאנו לדרך,אחרי דרך כה ארוכה של התייעצויות, בנייה, חישובים לצערי אינני יכלתי לקחת חלקים בשבוע האחרון מיכוון שחליתי בשפעת, אני רוצה בשלב זה להודות לכל הצוות הנהדר שבנינו, לאיתמר המתכנת מספר אחד :) כבר אמרתי לך שאתה יכול לעשות כסף?? לירדן האומן, ולכל שאר הצוות שלקח חלק לא קטן בהכנסת נתונים לאתר העלת רעיונות וכו'.

כמו שאתם רואים אין מה לומר על האתר, האתר - אומר הכל על העבודה שהשקענו, לגבי אירוע מתוכנן כבר משהו לא מהיום, אתם תתדעכנו בהמשך.

אני קורא לכל הטייסים להגיש מבחנים, התשובה תוחזר ממש במספר שעות מצומצם ע"י המערכות החדישות,

שהיה לכולנו בהצלחה .

אלעל וירטואל 2005, יצאנו לדרך.

פורסם

אני רוצה שוב לברך אותכם על האתר הנפלא שלכם ואני מאמין שכיום כל טייס אצלכם גאה בעצמו על כך שהוא חלק מכם.

אני מאחל לכם הצלחה מרובה ואין הרבה מה להגיד אתם רמה אחת מעל למקצועיות לדעתי

ובהצלחה לכל צוות החברה ולטייסים :wink:

פורסם

איתמר וצוות אלעל וירטואל מזל טוב על פתיחת האתר החדש-האתר הכי יפה שראיתי !!!

למרות שראיתי את האתר לא מעט פעמים ,האתר בצורה המוגמרת פשוט מדהים ,ממש כייף לגלוש בו.

שמחתי לעזור לכם מבחינת השרתים וסוף סוף אפשר יהיה להוריד את כול הצביעות המדהימות של ירדן!

שיהיה בהצלחה ותרשום אותי לאירוע הבא 8) (נא להזדרז ב 8 אני מתגייס :cry: )

פורסם

בשביל הגיוס שלך, וגם בשביל האנשים כאן- שיחררתי את העדכון של הסינרי של נתב"ג של זאב! ניתן להוריד אותו מאיזור ההורדות שלנו במיקום של הסינרים!

תהנו!

פורסם

שלום לכולם,

כמו שאתם אולי שמתם לב בזמן האחרון אני לא מי יודע מה "מציף" את הפורום בתגובות..

אבל, באמת איתמר עשה משהו מדהים אנשים, לקח על עצמו פרוייקט לבד והריץ אותו במשך חודשים אני בתור אחד שראיתי כל שבוע איך לאט לאט זה נבנה ומקבל צורה חייב לומר לכם שהאיש באמת עבד קשה ואני מצדיע לך איתמר באמת אתר מדהים, יישר כוח !

פורסם

העבודה הבלעדית של איתמר היתה התכנות- בזה אני חייב להגיד לך איתמר- בPHP- אין עליך אחי! כמובן שאני הייתי חייב לעבוד במקביל לאיתמר כל החודשים הרבים האלה... כמעט כל הגרפיקה של האתר היא שלי.. כל רעיון יישר יושם- בין אם הרעיון שלי ללוח נחיתות והמראות זהה לנתב"ג, בין אם ממשק למרכז שליטה, וכו'. כל רעיון יושם! הכל פרי יצרתו של הדמיון!

פורסם

ברכות על האתר החדש, הוא פשוט מושקע בטעם טוב, כל מילה נוספת מיותרת.

ממש אהבתי כל חלק וחלק בו, פשוט מדהים!

כל הכבוד לכל צוות אלעל, ושיהיה לכם המון בהצלחה, וכמו כן לכל טייסי החברה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...