Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אני כרגע מעיין באתר והוא מאוד מוצא חן בעיני :mrgreen: הסתכלתי שניה בFLEET ויש לי הערה קטנה הדגם של EKI הוא 737-86N ולא 858 EAJ הוא 767-330ER שכחתם ב742 להוסיף את 4X-AXM שגם כרגע באלעל וזהו האתר באמת יפה מאוד וזהו :wink: הM כבר נכנס למערכת.. עד כמה שידוע לי הוא ניתן להטסה במחלקת הקרגו..
Oren-ELY3 פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אז כמו שראיתם, יצאנו לדרך,אחרי דרך כה ארוכה של התייעצויות, בנייה, חישובים לצערי אינני יכלתי לקחת חלקים בשבוע האחרון מיכוון שחליתי בשפעת, אני רוצה בשלב זה להודות לכל הצוות הנהדר שבנינו, לאיתמר המתכנת מספר אחד כבר אמרתי לך שאתה יכול לעשות כסף?? לירדן האומן, ולכל שאר הצוות שלקח חלק לא קטן בהכנסת נתונים לאתר העלת רעיונות וכו'. כמו שאתם רואים אין מה לומר על האתר, האתר - אומר הכל על העבודה שהשקענו, לגבי אירוע מתוכנן כבר משהו לא מהיום, אתם תתדעכנו בהמשך. אני קורא לכל הטייסים להגיש מבחנים, התשובה תוחזר ממש במספר שעות מצומצם ע"י המערכות החדישות, שהיה לכולנו בהצלחה . אלעל וירטואל 2005, יצאנו לדרך.
alon_a פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אני רוצה שוב לברך אותכם על האתר הנפלא שלכם ואני מאמין שכיום כל טייס אצלכם גאה בעצמו על כך שהוא חלק מכם. אני מאחל לכם הצלחה מרובה ואין הרבה מה להגיד אתם רמה אחת מעל למקצועיות לדעתי ובהצלחה לכל צוות החברה ולטייסים :wink:
Levon Melik פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 שיהיה בשעה טובה איתמר! עבודה יפה מאוד,כל הכבוד! =D>
Eliran-VFS1 פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 איתמר וצוות אלעל וירטואל מזל טוב על פתיחת האתר החדש-האתר הכי יפה שראיתי !!! למרות שראיתי את האתר לא מעט פעמים ,האתר בצורה המוגמרת פשוט מדהים ,ממש כייף לגלוש בו. שמחתי לעזור לכם מבחינת השרתים וסוף סוף אפשר יהיה להוריד את כול הצביעות המדהימות של ירדן! שיהיה בהצלחה ותרשום אותי לאירוע הבא (נא להזדרז ב 8 אני מתגייס :cry: )
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 בשביל הגיוס שלך, וגם בשביל האנשים כאן- שיחררתי את העדכון של הסינרי של נתב"ג של זאב! ניתן להוריד אותו מאיזור ההורדות שלנו במיקום של הסינרים! תהנו!
Barak פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 שלום לכולם, כמו שאתם אולי שמתם לב בזמן האחרון אני לא מי יודע מה "מציף" את הפורום בתגובות.. אבל, באמת איתמר עשה משהו מדהים אנשים, לקח על עצמו פרוייקט לבד והריץ אותו במשך חודשים אני בתור אחד שראיתי כל שבוע איך לאט לאט זה נבנה ומקבל צורה חייב לומר לכם שהאיש באמת עבד קשה ואני מצדיע לך איתמר באמת אתר מדהים, יישר כוח !
Nimrod פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אתר מדהים! תודה רבה לכל הצוות של אלעל וירטואל.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 העבודה הבלעדית של איתמר היתה התכנות- בזה אני חייב להגיד לך איתמר- בPHP- אין עליך אחי! כמובן שאני הייתי חייב לעבוד במקביל לאיתמר כל החודשים הרבים האלה... כמעט כל הגרפיקה של האתר היא שלי.. כל רעיון יישר יושם- בין אם הרעיון שלי ללוח נחיתות והמראות זהה לנתב"ג, בין אם ממשק למרכז שליטה, וכו'. כל רעיון יושם! הכל פרי יצרתו של הדמיון!
Oren-ELY3 פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 רק שתיהיו בעניינים יש לנו עוד פרוייקטים, הראשון יצא כבר בתחילת/אמצע חודש הבא.
Moshe Bensal פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אתר מדהים, כל הכבוד ליוצרים, ותודה על כך, שאתם גורמים לנו להנות מהיצירה שלכם.
BlackRaven פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 מזל טוב :!: אתר מעולהה, מושקע ומדהים בעיצובו - כל הכבוד :!:
Itay Zecharia פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 ברכות על האתר החדש, הוא פשוט מושקע בטעם טוב, כל מילה נוספת מיותרת. ממש אהבתי כל חלק וחלק בו, פשוט מדהים! כל הכבוד לכל צוות אלעל, ושיהיה לכם המון בהצלחה, וכמו כן לכל טייסי החברה.
Shmulik Lin פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 כל הכבוד לאיתמר והחברה שלו אל תזכיר את הטיסות שלך לניו יורק באיוואו-רק אני יודע למה
Shtoza פורסם ינואר 28, 2005 דיווח פורסם ינואר 28, 2005 אתר מאוד נחמד ונוח. מעוצב יפה וידידותי יותר מקודמו. ישר כוח ודרך צלחה לחברה לילה טוב
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 שייצא הLDS (מי יודע לעזאזל מתי ) אני הולך לחרוש את השמיים לטורונטו (עד הPMDG 744) זה אני מבטיח.. נמאס לי כבר לטוס 737 ו742
yuval_el פורסם ינואר 29, 2005 דיווח פורסם ינואר 29, 2005 כל הכבוד! אתר מושקע מאוד! אין לי ספק שהרבה אנשים יהנו ממנו תמשיכו כך.. :wink: