עבור לתוכן
ramimz

נחיתת חרום בנתב"ג ממש הרגע

Recommended Posts

פורסם

איכות התמונה גרועה עד גרועה ביותר, אבל זה מה שהצלחתי לתפוס, מצטער.

IMG_1099.JPG

אני בכל אופן לא ראיתי אש מהמנוע, וטוב שזה נגמר כך.

פורסם

היום קרה משהו מוזר, שבמקרה כנראה מתקשר לזה..

אני גר ליד בניין "הפניקס" אם משהו מכיר..

ובד"כ אני רואה מטוסים נוחתים משם (אם תסתכלו בנחיתה גם תוכלו לראות את הבניין) אבל אף פעם לא ריאתי מטוסים ממריאים משם...

היום עברו מעלי 2 מטוסים מעל הבית, וזה נראה לי מוזר שמשהו ימריא לכיוון צפון מערב..

לכן יש סיכוי שראיתי את המטוס "הבוער" מעל הבית שלי, וראיתי בבירור ולא ראיתי אש מהמנוע של המטוס שאני ראיתי.. אם משהו יוכל לברר האם המטוס קיבל וקטורים ולכן הוא עבר שם אני

אשמח...

בתודה,

ברוק

פורסם

על D1FS כבר שמעתי ממזמן, אבל עד כמה שאני יודע באיזור חריה הם פונים לסיקס.. כמובן יש הרבה מקום לתקן אותי אם אני טועה..

בכל אופן מגדל הפניקס נמצא הרבה אחרי חריה, יותר לכיוון של מגדלי ת"א שנמצאים בסינרי אבל קצת לפניהם..., קרה לי רק פעם אחת לפני זה שמטוסים עברו לי מעל הבית, ועוד פעם אחת שמסוק עשה סיורים בתוך השכונה שלי והיה ממש נמול החלון שלי וזה היה ממש מגניב, אבל זה רק פעם אחת...

בכל אופן,

תקן אותי אם אני טועה.

שלך,

ברוק

פורסם
ברוק יש לך סקאנר?

הזמנתי,

אני מקווה שזה יגיע בקרוב... כבר חודש אני מחכה לזה.. (מקווה שהמכס לא לקח את זה..)

ברוק

פורסם

חברה תיגרעו.

היום טסתי מבן גוריון לאמסטרדם ב (LY0861)

ב 742 של RFP ומיד לאחר ההמראה אש במנוע 4.........:)

בצחוק.....

כנראה שזה באמת פאניקה של אזרחית כי אחרת סביר להניח שצוותי קרקע היו רואים את זה או במגדל

פורסם

לא נראה לי שאל-על יכולים לתבוע על כזה דבר...

כעיקרון יש על הנוסעים מחויבות לדווח אם הם רואים משהו, או יותר נכון יש עליהם כמעט מחויבות להסתכל מבעד לחלון בהמראה (כך אמרה לי הדיילת ששאלתי אותה למה להשאיר את "וילון" - הפלסטיק הזה על החלון, פתוח במהלך הטיסה), והיא אמרה לי שזה מאוד חשוב כי לפעמים הנוסעים יכולים לראות הרבה יותר ממה שהדיילים או הטייסים רואים... היא גם סיפרה לי שפעם אישה ראתה שהצמיג בוער או משהו כזה (איך זה יוצא שתמיד הנשים רואות דברים כאלה?)

בכל אופן, עדיף שאנשים ידווחו מאשר שישמרו בפנים..

שלך,

ברוק

פורסם
בטיסות לילה תמיד הדיילות אומרות לי לסגור אותו... :?

בטיסות אני תמיד דופק את כל הנוסעים, כולם סוגרים את הוילונות האלה ורואים את הסרט ורק אני משאיר אותו פתוח :lol:

פורסם
לא נראה לי שאל-על יכולים לתבוע על כזה דבר...

כעיקרון יש על הנוסעים מחויבות לדווח אם הם רואים משהו, או יותר נכון יש עליהם כמעט מחויבות להסתכל מבעד לחלון בהמראה (כך אמרה לי הדיילת ששאלתי אותה למה להשאיר את "וילון" - הפלסטיק הזה על החלון, פתוח במהלך הטיסה), והיא אמרה לי שזה מאוד חשוב כי לפעמים הנוסעים יכולים לראות הרבה יותר ממה שהדיילים או הטייסים רואים... היא גם סיפרה לי שפעם אישה ראתה שהצמיג בוער או משהו כזה (איך זה יוצא שתמיד הנשים רואות דברים כאלה?)

בכל אופן, עדיף שאנשים ידווחו מאשר שישמרו בפנים..

שלך,

ברוק

מחויבות לדווח על תקלות? שהמטוס נוגע והספולירים נפתחים זה נראה לחצי מהנוסעים כאילו הכנף הולכת להתפרק... אז נודיע לדיילת?

מצד שני אני לא חושב שיהיה בנאדם שיראה את המנוע עולה באש ולא יודיע על זה לאף אחד ...

מה גם שהטיסה הנ"ל הייתה טיסת קארגו אז לא היו נוסעים .

גם ככה המחירים של אלעל בFL400 הם גם רוצים שנאתר להם תקלות? בושה... :D

אולי הטייסים ירצו שנדווח להם על קשר עין עם המסלול? :)

אם אלעל מסתמכים על הנוסעים באיתור תקלות אז כל מה שנותר לי להגיד זה "טוסו בארקיע" :P:)

פורסם

אם אלעל מסתמכים על הנוסעים באיתור תקלות אז כל מה שנותר לי להגיד זה "טוסו בארקיע" :P:)

לגבי ארקיע יש משפט מעניין ...

"עם ארקיע לא תגיע"..... ככה חושבים החבר'ה באלעל על ארקיע ... :P

תגיד את זה לרונן 8)

פורסם

מדובר על נחיתת חירום של AXM.

בהמראה התפוצץ לו גלגל אחורי על body l/g ,והוא חזר לנחיתה אחרי ששרף איזה 70 טון.

למטוס נגרם נזק אבל פחות מהנזק שנגרם ל-ELB בשנה שעברה (מי שזוכר).

פורסם

זה הטבע של נשים

כל דבר להכנס לפאניקה "למה לעשות דרמה מכל דבר יש אקמולי" 8)

בואו לא נכנס לאיזה חברה יותר טובה :lol: כל חברה אפשר לקטול ואפשר למצוא בה משהו טוב

אין כל דרך לתבוע את האישה ועל מה (יעידו העורכי דין פה)

האישה הודיעה

תפקיד הטייס הוא להתייחס ברצינות או לצחוק ולהבליג.

אם כל דבר היו מתיחסים ברצינות ותובעים את הפולניות שמדווחות

תארו לכם מה היה קורה אם באמת היו חושבים שהמדפים כביכול הכנף מתפרקת

או שצוללת טובעת :P

פורסם

אגב זו לא התקלה היחידה שהייתה השבוע, ציטוט מפורום חובבי תעופה בתפוז:

ביום שלישי: ארבע אחה"צ אתמול,ג'מבו מטען של אלעל 4XAXF בריצת המראה על מסלול 26

בולע ארנבת למנוע מס. 2 אש פורצת במנוע הטייסים מכבים אותה ואת המנוע

שופכים דלק מעל הים(הורדת משקל המטוס למשקל נחיתה מכסימלי)נוחתים על שלושה מנועים,בשלום מסלול 12.

הלילה בין שלישי לרביעי:

מטוס מטען של אלעל 4XAXM מפוצץ צמיג תוך כדי המראה על מסלול 26

שוב סיבוב ארוך מעל הים ,דלק יקר נשפך לריק מעל שמי ארץ הקודש,המטוס נוחת בשלום על מסלול 12.המצב כרגע לא טוב...שני מטוסי מטען של אלעל מושבתים בנתב"ג ומטוס אחד בחו"ל ,מושבת ומחכה למנוע,שהיה צריך להגיע עם אחד מ"החרומים "של אתמול....

אפשר להגיד שממש נאחס.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...