אורח פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 לטעמי הדבר שעושה את הסימולטור גדול מהחיים זה האפשרות שלו לגדול ולהשתפר. האפשרות של יוצרים מהקהילה וחברות אחרות לבנות מטוסים, סנרים, תוכנות עזר שונות, סקווקבוקס. האפשרות לכלל את עזריאלי ואת ראש פינה בגלל שאנחנו רוצים אותם. אי אפשר הרי שמיקרוסופט תמדל באמת כל מקום בעולם ברמת דיוק של בניינים בודדים. לצערי מיקרוסופט מתעלמת לחלוטין בסקר הזה מכל ההיבטים האלה של הקהילה. מתעלמת מהעולם שקם מסביב לטיסה מקוונת שעושה את החוויה הרבה יותר מלאה. הסקר מניח שזה פשוט משחק מחשב ותו לא. למרות שיש שאלות דמוגרפיות שונות, עדיין רוב השאלות מכוונות לגיימר הממוצע. זה מובן שהם רוצים לענות על צרכי פלח השוק הגדול הזה, אבל זה יכול רק לפגוע בנו.
David Misha פורסם מרץ 31, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2005 משום מה אני מזהה תסכול וקצת זעם על מייקרוסופס :!: , אכן בשורה תחתונה מייקרוסופט עושה את כל המאמצים כדי לשלשל עוד כמה סנטים לחשבון הבנק, הסימולטור הוא עוד מוצר מדף בחנויות משחקי המחשב ונראה ששום סקר לא יעזור אם הוא לא יקדם במעט את יכולת השיווק של המוצר..נראה שההבדלים בין FS9 ל FS10 יסתכמו בסופו שלך דבר בעוד לחצן פה ושם על הפנל ואולי יוסיפו קצת פחי זבל באלנבי ובשדרות ברודווי בניו יורק. :oops: אבל נחמד לראות את הפנטזיות שלנו
BarakH פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אני הייתי רוצה לראות Flight planner מקצועי יותר שמייצר ניווטים יותר ריאליסטיים מהסוג שתוכנות חיצוניות יודעות לעשות היום.
Elad Zeierman פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 משום מה אני מזהה תסכול וקצת זעם על מייקרוסופס :!: , אכן בשורה תחתונה מייקרוסופט עושה את כל המאמצים כדי לשלשל עוד כמה סנטים לחשבון הבנק, הסימולטור הוא עוד מוצר מדף בחנויות משחקי המחשב ונראה ששום סקר לא יעזור אם הוא לא יקדם במעט את יכולת השיווק של המוצר..נראה שההבדלים בין FS9 ל FS10 יסתכמו בסופו שלך דבר בעוד לחצן פה ושם על הפנל ואולי יוסיפו קצת פחי זבל באלנבי ובשדרות ברודווי בניו יורק. :oops: אבל נחמד לראות את הפנטזיות שלנו מישום מה אנשים גם שוכחים שפלייט סימולטור בסך הכל הוא פלטפורמה כמו שחלונות היא פלטפורמה להרצת תוכנות, פלייט סימולטור היא תוכנת קוד פתוח שעליה מפתחים דברים אבל כן יש צורך בשיפור הפלטפורמה מבחינת ביצועי מערכת.
Liav Nefesh פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 הכל טוב ויפה אבל אתם שוכחים את הדבר המרכזי בענין, מיקרוסופט לא מיצרת את FS רק בשבילנו (המכורים לדבר ששורפים שעות על זה) אלה גם בשביל האנשים שאין להם כוח להתחיל ללמוד וסתם בא להם להמריא, להתנגש בבנין או שתיים ולחזור להתרסקות בבן גוריון, הרי בסך הכל כמו שאמרו פה זה עוד מוצר להכניס קצת כסף. אנשים כאלה שיראו עד כמה מסובך יהיה הסימולטור לתפעול יעדיפו שלא לקנות אותו (מה שכמובן בילי שלנו לא ישמח) ולכן הם הופכים אותו מצד אחד לקל להטסה וללמידה ומצד שני מאפשר פיתוחים חדשים ויותר טובים (כמו PMDG,LSD ועוד רבים וטובים)
Moshe Bensal פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 לכל התוספות שנאמרו כאן הייתי מוסיף את האפשרות של FOLLOW ME בטיסה ברשת, כמו שיש כשטסים עם ה-ATC של הפל', או הוספת מכונית כמו במציאות. זה נחמד לראות, כאשר מגיעים לשדה חדש את הרכב לפניך, וכאשר הגעתה לנק', את הכוון עם שני הסמנים בידיים מסמן לך שהגעתה למקום.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 built in scenery maker !!!!! שיכלול כל מה שצריך ושלא נצטרך 200 תוכנות כדי לבנות סינרי קטן
BlackRaven פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 היה מתאים לי אם היו משקיעים יותר בהרגשה של להיות בטיסה עצמה, גם אם זה כולל טרמינל עם אנשים, וBOARDING אמיתי יותר, וגם אם זה אומר לראות אנשים ואנשי צוות במטוס, נוסעים וכו'. פשוט כל דבר שיקרב אותי לריאליזם יהיה יעיל. בקיצור אתה מחפש כאן SIMCITY לא סימולטור. אמנם לדעתי אין לתת עדיפות נמוכה לריאליזם, אבל קצת להכניס קצת SimCity לסימולטור בהחלט רק יוסיף וישפר במידה וזה לא יבוא על חשבון ריאלזים. אני יכול למנות מליון דברים שהייתי רוצה לראות ב-FS, בינהם בעיקר סביבה יותר דינמית וריאלסטית- בעלי חיים(ציפורים), השפעות מז"א(הקרחה, מסלול חלק, מסלול מושלג וכדומה), עוד תופעות במז"א ותנאים אטמוספרים(CATים, טרמיקות, windshearים וכדומה), שיפור ה-ATC המובנה(אפשרות להודיע על מקרי חירום, שהפקח לא ייאשר לי לעלות לטיסת VFR בתנאי טיסת actual, שיהיה שימוש ב-SIDים וב-STARים ושאר נוהלי תעופה, שהפקח לא יכניס אותי לפיינל כשאני ב-C172 ואז תאשר ל-B777 שמאחורי לנחות על אותו מסלול וכדומה), מודל נזק יותר ריאלסטי(פנצ'רים, אש מנוע, ברד שעושה נזק ל-windshield וכדומה), אפשרות למע' שתיצור תקלות אחת ל-X באופן הגיוני, שיפור בגרפיקה ובתוואי השטח כדי שיהיה אפשר לטוס VFR כמו שצריך, שיפור במודל הטיסה של הסימ' לרמה שתאפשר דימוי התנהגות של מטוס באוויר בצורה ריאלסטית בשלל מצבים(XPlane אגב עושה את זה יפה מאוד), אפשרות של מס' אנשים במטוס וכו' וכו' וכו'. לגבי שיפור המטוסים הדיפולטיים, לזה אני מייחס פחות חשיבות, משום שלדעתי עדיף לשפר ולהוסיף את הדברים שמניתי(לדעתי) ואת פיתוח המטוסים להשאיר למפתחים הפרטיים, שעד כה הוכיחו את עצמם(LDS, PMDG, DF, F1, RFP וכן הלאה).
matan פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 היה מתאים לי אם היו משקיעים יותר בהרגשה של להיות בטיסה עצמה, גם אם זה כולל טרמינל עם אנשים, וBOARDING אמיתי יותר, וגם אם זה אומר לראות אנשים ואנשי צוות במטוס, נוסעים וכו'. פשוט כל דבר שיקרב אותי לריאליזם יהיה יעיל. בקיצור אתה מחפש כאן SIMCITY לא סימולטור. אמנם לדעתי אין לתת עדיפות נמוכה לריאליזם, אבל קצת להכניס קצת SimCity לסימולטור בהחלט רק יוסיף וישפר במידה וזה לא יבוא על חשבון ריאלזים. אני יכול למנות מליון דברים שהייתי רוצה לראות ב-FS, בינהם בעיקר סביבה יותר דינמית וריאלסטית- בעלי חיים(ציפורים), השפעות מז"א(הקרחה, מסלול חלק, מסלול מושלג וכדומה), עוד תופעות במז"א ותנאים אטמוספרים(CATים, טרמיקות, windshearים וכדומה), שיפור ה-ATC המובנה(אפשרות להודיע על מקרי חירום, שהפקח לא ייאשר לי לעלות לטיסת VFR בתנאי טיסת actual, שיהיה שימוש ב-SIDים וב-STARים ושאר נוהלי תעופה, שהפקח לא יכניס אותי לפיינל כשאני ב-C172 ואז תאשר ל-B777 שמאחורי לנחות על אותו מסלול וכדומה), מודל נזק יותר ריאלסטי(פנצ'רים, אש מנוע, ברד שעושה נזק ל-windshield וכדומה), אפשרות למע' שתיצור תקלות אחת ל-X באופן הגיוני, שיפור בגרפיקה ובתוואי השטח כדי שיהיה אפשר לטוס VFR כמו שצריך, שיפור במודל הטיסה של הסימ' לרמה שתאפשר דימוי התנהגות של מטוס באוויר בצורה ריאלסטית בשלל מצבים(XPlane אגב עושה את זה יפה מאוד), אפשרות של מס' אנשים במטוס וכו' וכו' וכו'. לגבי שיפור המטוסים הדיפולטיים, לזה אני מייחס פחות חשיבות, משום שלדעתי עדיף לשפר ולהוסיף את הדברים שמניתי(לדעתי) ואת פיתוח המטוסים להשאיר למפתחים הפרטיים, שעד כה הוכיחו את עצמם(LDS, PMDG, DF, F1, RFP וכן הלאה). שיחקת אותה טל,נראה לי מסכם את מה שכולנו רוצים
hagay פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 אני הייתי רוצה את כל מה שנאמר ואת כל שיאמר. אבל, גם עכשיו טוב לי עם מה שיש וכל תוספת איזה שלא תהיה אשמח ואגיד תודה
OmRI פורסם מרץ 31, 2005 דיווח פורסם מרץ 31, 2005 שישקיעו בכל הקשור לתחום המסוקים בין אם זה שיפור מודל הטיסה שלו שיהיה דומה ככל האפשר להתנהגות המסוק באוויר. ועוד מס' דברים שחסרים במסוקים ואין לי כוח להסביר כרגע כי אני עייף לאללה אז לילה טוב כולם!
jambo7 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 שלום אני הייתי רוצה שתהיה השקעה בפנלים משהו כמו pmdg או לפחות מחשב טיסה fmc. עוד דבר הייתי רוצה שיהיה גם אפשרות לתכנן טיסה כמו בתוכנה שניתנת חינם ל15 טיסות ( fsn navigator] ולבסוף הייתי רוצה שתוכנות ההתקשרות לאינטרנט ולפקחים יהיו חלק מהסימולטור ולא נצטרך תוכנות לווין בנוסף לסימולטור ( סרבאינפו , avc , סקווקבוקס ]
Kobi David פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אין לכם מה להיות מאוכזבים ממייקרוסופט, מי אמר שהם חייבים להוציא לנו סימולטור כל שנתיים שלוש, או בכלל.... עובדה שלא כולכם מכירים: למייקרוסופט יש מעל ל 200 מוצרים לא ריווחיים, נקודה. מלבד חלונות ואופיס, מיקרוסופוט מפסידה או לא מרוויחה על 90% מהתוכנות שהיא מפתחת. אומנם ההפסד הישיר הוא רווח עקיף, (הטמעת המותג) אבל בקלות הם יכולים להוריד 10 - 20 מוצרים ומי שזה לא נוגע לו אישית לא ממש ישים לב. אני מסכים עם אורן בכל מילה אגב, ובכלל, אם מייקרוסופט היו עושים הכל, מה היה נשאר לתותחים שלנו שבונים סינרי לעשות :wink: לא יודע מה המשמעות של הסקר הזה, איזו מחלקה מהמליונים של מיקרוסופט יזמה אותו ולמה, אבל לאלעד ושאר הסקפטיים, כדאי שתציצו בהודעה הבא: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=1955 אחרי הכל, כנראה שנזכה לראות משהו חדש בעוד שנה....
Elad Zeierman פורסם אפריל 2, 2005 דיווח פורסם אפריל 2, 2005 אין לכם מה להיות מאוכזבים ממייקרוסופט, מי אמר שהם חייבים להוציא לנו סימולטור כל שנתיים שלוש, או בכלל....עובדה שלא כולכם מכירים: למייקרוסופט יש מעל ל 200 מוצרים לא ריווחיים, נקודה. מלבד חלונות ואופיס, מיקרוסופוט מפסידה או לא מרוויחה על 90% מהתוכנות שהיא מפתחת. אומנם ההפסד הישיר הוא רווח עקיף, (הטמעת המותג) אבל בקלות הם יכולים להוריד 10 - 20 מוצרים ומי שזה לא נוגע לו אישית לא ממש ישים לב. אני מסכים עם אורן בכל מילה אגב, ובכלל, אם מייקרוסופט היו עושים הכל, מה היה נשאר לתותחים שלנו שבונים סינרי לעשות :wink: לא יודע מה המשמעות של הסקר הזה, איזו מחלקה מהמליונים של מיקרוסופט יזמה אותו ולמה, אבל לאלעד ושאר הסקפטיים, כדאי שתציצו בהודעה הבא: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=1955 אחרי הכל, כנראה שנזכה לראות משהו חדש בעוד שנה.... קראתי השרשיר שפורומים של VATSIM..... היה שם משהו שהצחיק אותי- שיש טענה שלא יהיה צורך בשידרוג למחשבי על. להזכירכם זה מה שאמרו על FS2004 שיצא ותכלס לא הייתה חומרה שמסוגלת לתמוך בו כמו שצריך.
jambo7 פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 שיהיה במטוסים פנלים עם כל הפונקציות כפי שיש במציאות כןלל fmc ונתחיל את הטיסה מאפס כמו במציאות .
ראם אדם פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 הייתי רוצה שהם יהיו קצת יותר רציניים בקשר לקוקפיט ולמודל (כי זה פשוט נורא אני לא סובל להטיס את המטוסים הדיפלוטים) הייתי רוצה שהם ישקיעו יותר בקרקע - מכוניות, בתים, עצים, דשה D3 לייד המסלול, הרבה יותר השקע בטרמינלים- שרוולים זזים/ מתכווננים, רכבי קרקע וכו' הייתי רוצה שמזג אויר ורוחות ישפיעו יותר על המטוס שכשבהתרסקות אני מתנגש בקרקע אז הגלגלים מתפוצצים או שכוח ה-"G" יהיה משמעותי בקיצור הייתי רוצה שהחוויה תיהיה יותר ריאליסטיט
Jonathan Perelmuter פורסם נובמבר 9, 2005 דיווח פורסם נובמבר 9, 2005 שיהיה במטוסים פנלים עם כל הפונקציות כפי שיש במציאות כןלל fmc ונתחיל את הטיסה מאפס כמו במציאות . ואני הייתי רוצה שלא תקפיץ שרשורים מלפני יותר מחצי שנה!! ראה זאת כאזהרה!
HZyoni פורסם נובמבר 25, 2005 דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 WOW חיכיתי ל טופיכ הזה!!! אני ממש מחכה ל 2006 אוקי ..... 1. תנועה עצומה של מטוסים בשדות התעופה ו באוויר של כל סוגי ה חברות בעולם 2. תנועה של מכוניות תובלה ו סוגי רכבים של הובלת מיזודות בדשות התעופה 3. נוסעים פלוס אנשים 4. אורות לילה בכל רחבי העולם 5. סינרי אמיתי לכל רחבי העולם וגרפיקה יפה אוףףףףף............ אני יכול להמשיך אפילו עד 100....... עד לפעם הבאה ביי יוני
mickey lip פורסם נובמבר 25, 2005 דיווח פורסם נובמבר 25, 2005 WOW חיכיתי ל טופיכ הזה!!!אני ממש מחכה ל 2006 אוקי ..... 1. תנועה עצומה של מטוסים בשדות התעופה ו באוויר של כל סוגי ה חברות בעולם 2. תנועה של מכוניות תובלה ו סוגי רכבים של הובלת מיזודות בדשות התעופה 3. נוסעים פלוס אנשים 4. אורות לילה בכל רחבי העולם 5. סינרי אמיתי לכל רחבי העולם וגרפיקה יפה אוףףףףף............ אני יכול להמשיך אפילו עד 100....... עד לפעם הבאה יוני מה נסגר איתך? יש דיליי באינטרנט עד שהוא מגיע לארה"ב? לא מתאים. נא לא להקפיץ יותר הודעות סתם. ביי יוני
HZyoni פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 מה הבעיות ??? זה כמו שתיזדקן לא תירצה לחזור לצעירות ??? אוקיי סליחה לא עשה את זה שוב ? וביכלל זה כתוב בחוקים ? :wink:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 יוני אחי, זה רשום בחוקים, זה הזמן לקרוא אותם, אם עוד לא הספקת...
Hafuta פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 רכבי דחיפה, התחברות לשרוולים (לא משהו שימושי, אבל אני אשמח לראות כזה דבר), מגוון רחב יותר של מטוסים, גרפיקה יותר ריאליסטית בדרישות יותר נמוכות, תחימה של השדה תעופה, נחיתות חירום... בקיצור לא חסר
HZyoni פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 יוני אחי,זה רשום בחוקים, זה הזמן לקרוא אותם, אם עוד לא הספקת... הבנתי... סוף סוף מישהו נחמד תודה איצייק