GR27 פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני מעוניין להתחיל לקחת שיעורי טיסה כדי להוציא רשיון טיס אזרחי, האם יש למשהו המלצות על בית ספר טוב וזול (יחסית) באזור המרכז? ואשמח לקבל טיפים מאנשים שלומדים או למדו טייס. אני מקווה שתוך שנה אני אהיה טייס. :wink:
Liav Nefesh פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 http://www.vfs-il.net אחלה בית ספר ובמחיר ממש זול (ברוך הבא :wink: )
gilad13 פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 לא נראה לי שהוא דיבר על רישיון טייס וירטואלי... אם אתה רוצה ללמוד באיזור המרכז אז יש לך את שדה הרצליה שבו פועלים כמה בתי ספר, סע לשם ותברר...
gilad13 פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני מבין שצחקת אבל למה לבלבל סתם לבן אדם את המוח? הוא ביקש משהו אחד ואתה מביא לו בכלל משהו אחר!
Ohad Shalev פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 גלעד אל תיכנס לסרטים... הבנאדם כולה צחק קצת... לא צריך על כל דבר להיכנס לוויכוח... אני מקווה שההדורים סודרו.. ויאללה תנו לבחור תשובות :]
GR27 פורסם אפריל 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2005 האם ידוע לכם על משהו שלומד או למד באחד מבתי הספר בהרצליה? אני אשמח לקבל כמה טיפים. בינתיים אני אנסה לברר בעצמי, תודה. :wink:
Itai Ganor פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 מומלץ להיכנס לכאן פורום של טיסיים אמייתים וממש מומלץ בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... &art_id=15
Omer Efrat פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני גם מתחיל את הצעדים הראשונים ברישיון טייס אזרחי, אני עובד עם יוסי (לא זכור לי שם המשפחה) מהחברה מונאייר שבהרצליה. אם אתה צריך עוד פרטים אתה יכול ליצור איתי קשר בפרטי. עומר.
gilad13 פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני באמת לא התכוונתי להתחיל כאן וויכוח... GR27, כנס ללינק הזה, יש שם הרבה מידע שימושי על רישיון טייס פרטי: http://www.downwind.co.il/Index.asp?CategoryID=34
אורח פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 קובי, זול זה לא יהיה ... בפורום יש כמה פרחחי טייס ועוד כמה טייחים של שבת :wink: אני מאמין שהם יוכלו לספק לך תשובות ואת השאר תמצא בפורומי תפוז.... בהצלחה ותכין הרבה מאוד כסף.
4x-cgo פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני חייב לענות על העיניין של הזול יחסית אין דבר כזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני לא אכנס לך לכיס ובטח לא לראש אבל מה שכן אתה בטוח עוד לא יודע מה זה להוציא רשיון טייס. רשיון טיס זה עיניין יקר(שאלה מי מסתכל על זה ) ומאד מחייב, והכסף הוא נושא של כמה תשקיע וכמה תבין וכמה תתקדם בכדי להגיע לשני המבחנים המיוחלים כל כך בסוף. רק שאלה לי אליך - בן כמה אתה?? אוהד.
Ilan Jonas פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 זה לא יהיה זול, זה לא יהיה כדאי, זה יהיה מסוכן ואל תכנס לפורומים של תפוז (את דעותי אתם כבר מכירים בטח )
eranzucker פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אשמח לעזור לך בכל שאלה על לימודי טיסה - פשוט תהיה יותר ספציפי. בנוגע למחירים פשוט סע להרצליה וכנס לכל אחד מהבתי ספר שם. ערן צוקר
Shmulik Lin פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אוויה הכי טוב והכי יקר יש עוד כמה באיזור: מונאייר נשר FNA וכו' הפתרון המיטבי הוא לגמור הכל ב-40 שעות אחרי 2 הטסטים ואז זה יעלה לך יקר אבל לא יקר מאוד טיפ: מעבר למה שאומרים לך החברה,ניתן להקטין במידה את ההוצאות על כל מיני מפות למיניהם ,ספרות ומחשב ניווט למשל ע"י מישהו שעשה את זה כבר בניגוד לאילן שאני בהחלט מכיר ומכבד את דעתו,ממליץ בחום זה לא יהיה זול,זה יהיה כדאי מאוד,זה יהיה מפחיד בהתחלה-בהזדקרויות,זה יכאב בכיס ואל תיכנס לפורומים של תפוז בהצלחה
Shmulik Lin פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אוויה הכי טוב והכי יקר יש עוד כמה באיזור: מונאייר נשר FNA וכו' הפתרון המיטבי הוא לגמור הכל ב-40 שעות אחרי 2 הטסטים ואז זה יעלה לך יקר אבל לא יקר מאוד טיפ: מעבר למה שאומרים לך החברה,ניתן להקטין במידה את ההוצאות על כל מיני מפות למיניהם ,ספרות ומחשב ניווט למשל ע"י מישהו שעשה את זה כבר בניגוד לאילן שאני בהחלט מכיר ומכבד את דעתו,ממליץ בחום זה לא יהיה זול,זה יהיה כדאי מאוד,זה יהיה מפחיד בהתחלה-בהזדקרויות,זה יכאב בכיס ואל תיכנס לפורומים של תפוז בהצלחה
Ilan Jonas פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 זה לא יהיה זול,זה יהיה כדאי מאוד,זה יהיה מפחיד בהתחלה-בהזדקרויות,זה יכאב בכיסואל תיכנס לפורומים של תפוז LOL גדול אתה אולי אני קופץ אליך השבוע לחוף אם בכלל יהיה לך זמן - אני אתקשר קודם!
yossilevy פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אני גם מתחיל את הצעדים הראשונים ברישיון טייס אזרחי, אני עובד עם יוסי (לא זכור לי שם המשפחה) מהחברה מונאייר שבהרצליה.אם אתה צריך עוד פרטים אתה יכול ליצור איתי קשר בפרטי. עומר. שמו יוסי כהן גר בגבעת זאב וחבר טוב שלי
GR27 פורסם אפריל 16, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2005 תודה על הטיפים. אני הבנתי שזה יעלה לי בין 40 ל 50 אלף ש"ח, אבל הבנתי גם שאת רוב החומר העיוני כבר ניתן להשיג על גבי CD ופשוט ללמוד לבדי ורק לגשת לבחינות, זה נכון? ואני אשמח לשוחח איתך עומר. :wink:
Levon Melik פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אם אתה מחפש דרך זולה ומהירה, תעשה את זה בארה"ב!
Baruch Spiegel פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 היי, לא יודע בן כמה אתה ובאילו נסיבות החלטת ללכת על רשיון, מה שבטוח, אם אתה אחרי צבא וההתלבטות ביא בין רשיון או להיזרק בהודו, תאילנד או דרום אמריקה, לך על רשיון. מניסיון. ברוכי
Or Netzer פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 אף אחד לא הגיב על הכותרת אני רוצה להיות טייס אמיתי כאילו אנחנו לא? :wink:
×™×•× ×™ לומר פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 טוב כמו שאמרו לך, זול זה לא, אני אישית למדתי באויה והסיפור הסתכם (רישיון בלבד) ב 45,000 ש"ח. תאוריה לא(!!!!!!!!) ללמוד לבד אלא רק במסגרת בית ספר כזה או אחר , חושבים שמגיעים עם ידע מהסימולטור אבל לא, יש עוד הרבה ללמוד וזה לא קל בכלל. חשוב גם להיות מוכן להוציא על זה הרבה כסף מעבר ללימודים עצמם, זה בכלל לא נגמר ברישיון, לצבור ש"ט זה דבר יקר מאוד . וללמוד בארה"ב לא הייתי ממליץ, אתה אמנם מסיים את זה מהר ובזול יחסית אבל הרישיון לא תקף לארץ , עלייך לעשות השלמה ל CVFR, ואף בי"ס לא ייתן לך 4-5 שעות להתרגל לסיפור אלא ינסה לסחוט ממך עוד קצת מה גם שרמת הלימודים בארה"ב נמוכה ביותר ( כמעט ולא נוגעים בנווטות, וחוקת האוויר שלהם שונה מישראל - תאוריה שעלייך להשלים בארץ, וגם רמת הפיקוח והשליטה בשמיים האוויריים הרבה יותר טובה בארץ מאשר שם - אם יש שליטה בכלל ופיקוח). לכן תעשה לעצמך סקר שוק ותראה איפה הכי נוח לך ללמוד. בהצלחה
eranzucker פורסם אפריל 16, 2005 דיווח פורסם אפריל 16, 2005 רמת הלימודים בארה"ב נמוכה ביותר ( כמעט ולא נוגעים בנווטות, וחוקת האוויר שלהם שונה מישראל - תאוריה שעלייך להשלים בארץ, וגם רמת הפיקוח והשליטה בשמיים האוויריים הרבה יותר טובה בארץ מאשר שם - אם יש שליטה בכלל ופיקוח).לכן תעשה לעצמך סקר שוק ותראה איפה הכי נוח לך ללמוד. בהצלחה תסלח לי אבל מה אתה בדיוק יודע על הרמה בארה"ב? יש לך רישיון אמריקאי? טסת בארה"ב מאות שעות וראית את הרמה?? :x רמת הלימודים כאן היא טיפה יותר עניינית, טיפה יותר ממוקדת ובאיזור שאני טס בו רמת הפיקוח היא מהטובות בארה"ב. תחשוב לפני שאתה כותב שטויות ערן צוקר
golan73 פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 אם אתה מחפש דרך זולה ומהירה, תעשה את זה בארה"ב! לפי מה שהבנתי זה לכ כ"כ זול יוצא כאשר רוצים לעשות הסבה, אבל אין לי את הפרטים המדוייקים. מישהו יודע, איך זה בדיוק עובד בארץ לאחר שמגיעים עם הרשיון הפרטי, כלומר מה הדרישות, מס שיעורים, מבחנים, עלויות.