Yarden Antebi פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה..(או שכן?) אבל ראיתי היום הרקולס שחור שיוצא מהארץ,ואחריו עוד 2 הרקולסים של חיל האוויר.. מישהו יודע אולי של איזה חיל אוויר היה ההרקולס השחור?
OmRI פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה..(או שכן?)אבל ראיתי היום הרקולס שחור שיוצא מהארץ,ואחריו עוד 2 הרקולסים של חיל האוויר.. מישהו יודע אולי של איזה חיל אוויר היה ההרקולס השחור? גם אני ראיתי אותו הוא עבר ממש ממש מעל הבית ספר שלי נמוך מאוד ואחריו באמת המריאו 2 הרקולסים בנתיב טיפה אחר,ההרקולס היה מדגם J שמתי לב והצבע לא היה שחור אלא ירוק כהה. לא ראיתי עליו סמלים למיניהם.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 26, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 איך יכול להיות שהוא עבר נמוך מעליך? הכיתה שלי נמצאת בדיוק מול המגדל מים של ראשון,והוא היה די גבוה שם...
ronenec פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 לפי הסמלים שעליו הוא שייך לחיל האוויר הקנדי...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 לפי הסמלים שעליו הוא שייך לחיל האוויר הקנדי... אז לאן הוא טס? הרי לקנדה הוא לא יכול.. אולי הוא לא מיועד בחזרה לקנדה? :?
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 יהב, הוא יחזור לקנדה בדיוק כמו שהוא הגיע לפה מקנדה....
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 26, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2005 לפי הסמלים שעליו הוא שייך לחיל האוויר הקנדי... אז לאן הוא טס? הרי לקנדה הוא לא יכול.. אולי הוא לא מיועד בחזרה לקנדה? :? שכחת שקיים כזה דבר חניות ביניים? מה הבעיה לקחת הרקולס להטיס אותו לבח"א באנגליה למשל? ומשם להמשיך הלאה לאיסלד ולגנדר? ככה חיה"א שלנו עושה בטיסות של הרקולסים לארה"ב/קנדה.. אז שוב.. מה הבעיה?
רפאל פורסם ספטמבר 27, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 מה שנקרא חניות ביניים . גם מטוסי אל על מבצעים עצירת ביניים,אם אינני טועה בטיסות ארוכות . אגב איפה הקנדי חונה ? [למה הוא לא חונה בחנייה הצבאית?]
אורח Ofek פורסם ספטמבר 27, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 נראה לי ב-J (גם מהתמונה וגם הכי סביר) ולמה שהוא יחנה החניה הצבאית? איך הוא בדיוק קשור לחיל האוויר הישראלי שהוא צריך לחנות שם?
OmRI פורסם ספטמבר 27, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 איך יכול להיות שהוא עבר נמוך מעליך? הכיתה שלי נמצאת בדיוק מול המגדל מים של ראשון,והוא היה די גבוה שם... אני קודם כל גר בחולון,אתה מכיר את בר פרייז קיצר אני והוא באותו בית ספר וההרקולס עבר מאוד נמוך תאמין לי ובנוסף הפנים שלו היו לכיוון ראשון באמת ואז כשהוא היה די רחוק ראיתי אותו מתחיל סיבוב. אגב מעל הבית ספר שלי זה כמו נתב"ג כמעט,המטוסי נוסעים שממריאים עוברים נמוך וכשהם באים לנחיתה בכלל אין מה לדבר כמה נמוכים הם.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 אני קודם כל גר בחולון,אתה מכיר את בר פרייז קיצר אני והוא באותו בית ספר וההרקולס עבר מאוד נמוך תאמין לי ובנוסף הפנים שלו היו לכיוון ראשון באמת ואז כשהוא היה די רחוק ראיתי אותו מתחיל סיבוב.אגב מעל הבית ספר שלי זה כמו נתב"ג כמעט,המטוסי נוסעים שממריאים עוברים נמוך וכשהם באים לנחיתה בכלל אין מה לדבר כמה נמוכים הם. אני יודע שאתה גר בחולון..אבל במזרח חולון או משהו שהוא יוצא כזה נמוך? אתם לפני SIX? (בערך קניון הזהב..) ורונן תודה על התמונה
OmRI פורסם ספטמבר 27, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 בר גר שם אבל הפעם אין קשר הוא עבר ממש מעל הבית ספר שלי שנמצא פחות או יותר על קו ההמראות והנחיתות.
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 27, 2005 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 בסדר,אבל הבית ספר הוא די במזרח חולון?
OmRI פורסם ספטמבר 27, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2005 בסדר,אבל הבית ספר הוא די במזרח חולון? לא בדיוק אבל תמיד עוברים מטוסים בגובה נמוך יחסית.