עבור לתוכן
Yarden Antebi

הרקולס שחור?

Recommended Posts

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה..(או שכן?)

אבל ראיתי היום הרקולס שחור שיוצא מהארץ,ואחריו עוד 2 הרקולסים של חיל האוויר..

מישהו יודע אולי של איזה חיל אוויר היה ההרקולס השחור?

פורסם
אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה..(או שכן?)

אבל ראיתי היום הרקולס שחור שיוצא מהארץ,ואחריו עוד 2 הרקולסים של חיל האוויר..

מישהו יודע אולי של איזה חיל אוויר היה ההרקולס השחור?

גם אני ראיתי אותו הוא עבר ממש ממש מעל הבית ספר שלי נמוך מאוד ואחריו באמת המריאו 2 הרקולסים בנתיב טיפה אחר,ההרקולס היה מדגם J שמתי לב והצבע לא היה שחור אלא ירוק כהה.

לא ראיתי עליו סמלים למיניהם.

פורסם
לפי הסמלים שעליו הוא שייך לחיל האוויר הקנדי...

IMG_1788.jpg

אז לאן הוא טס? הרי לקנדה הוא לא יכול..

אולי הוא לא מיועד בחזרה לקנדה? :?

שכחת שקיים כזה דבר חניות ביניים? ;) מה הבעיה לקחת הרקולס להטיס אותו לבח"א באנגליה למשל? ומשם להמשיך הלאה לאיסלד ולגנדר? ככה חיה"א שלנו עושה בטיסות של הרקולסים לארה"ב/קנדה.. אז שוב.. מה הבעיה? ;)

פורסם

מה שנקרא חניות ביניים .

גם מטוסי אל על מבצעים עצירת ביניים,אם אינני טועה בטיסות ארוכות .

אגב איפה הקנדי חונה ? [למה הוא לא חונה בחנייה הצבאית?]

פורסם

נראה לי ב-J (גם מהתמונה וגם הכי סביר)

ולמה שהוא יחנה החניה הצבאית? איך הוא בדיוק קשור לחיל האוויר הישראלי שהוא צריך לחנות שם?

פורסם
איך יכול להיות שהוא עבר נמוך מעליך? הכיתה שלי נמצאת בדיוק מול המגדל מים של ראשון,והוא היה די גבוה שם...

אני קודם כל גר בחולון,אתה מכיר את בר פרייז קיצר אני והוא באותו בית ספר וההרקולס עבר מאוד נמוך תאמין לי ובנוסף הפנים שלו היו לכיוון ראשון באמת ואז כשהוא היה די רחוק ראיתי אותו מתחיל סיבוב.

אגב מעל הבית ספר שלי זה כמו נתב"ג כמעט,המטוסי נוסעים שממריאים עוברים נמוך וכשהם באים לנחיתה בכלל אין מה לדבר כמה נמוכים הם.

פורסם
אני קודם כל גר בחולון,אתה מכיר את בר פרייז קיצר אני והוא באותו בית ספר וההרקולס עבר מאוד נמוך תאמין לי ובנוסף הפנים שלו היו לכיוון ראשון באמת ואז כשהוא היה די רחוק ראיתי אותו מתחיל סיבוב.

אגב מעל הבית ספר שלי זה כמו נתב"ג כמעט,המטוסי נוסעים שממריאים עוברים נמוך וכשהם באים לנחיתה בכלל אין מה לדבר כמה נמוכים הם.

אני יודע שאתה גר בחולון..אבל במזרח חולון או משהו שהוא יוצא כזה נמוך? אתם לפני SIX? (בערך קניון הזהב..)

ורונן תודה על התמונה:)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...