Bar Rodoy פורסם אוקטובר 9, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2012 אני רוצה לציין מידע חשוב שלא ידעתי לפני 3 שנים בכנס. מי שצריך לקחת אוטובוס לעפולה/טבריה בדרך חזרה, התחנה היא במחלף רבין(האטובוס בהלוך מוריד במחלף הסירה) . ככה זה היה לפני 3 שנים, אין לי מושג אם שינו את זה...
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 אני רוצה לציין מידע חשוב שלא ידעתי לפני 3 שנים בכנס. מי שצריך לקחת אוטובוס לעפולה/טבריה בדרך חזרה, התחנה היא במחלף רבין(האטובוס בהלוך מוריד במחלף הסירה) . ככה זה היה לפני 3 שנים, אין לי מושג אם שינו את זה... מי שצריך אוטובוס חזרה לצפון שייקח 29/39 לכיוון כפר סבא, וקצת לפני התחנה רכבת יש מין גבעה כזו עם חנות לידה ושתי תחנות אוטובוס אחת מול השנייה(רואים את הרכבת ממול) תרדו שם ותחזרו אחורה לתוך הרחוב ללא מוצא ותרדו לכביש שמה
Bar Rodoy פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 מי שצריך אוטובוס חזרה לצפון שייקח 29/39 לכיוון כפר סבא, וקצת לפני התחנה רכבת יש מין גבעה כזו עם חנות לידה ושתי תחנות אוטובוס אחת מול השנייה(רואים את הרכבת ממול) תרדו שם ותחזרו אחורה לתוך הרחוב ללא מוצא ותרדו לכביש שמה מי שצריך אוטובוס חזרה לצפון שייקח 29/39 לכיוון כפר סבא, וקצת לפני התחנה רכבת יש מין גבעה כזו עם חנות לידה ושתי תחנות אוטובוס אחת מול השנייה(רואים את הרכבת ממול) תרדו שם ותחזרו אחורה לתוך הרחוב ללא מוצא ותרדו לכביש שמה אין טעם לנסוע לכפ"ס בשביל אוטובוס לעפולה/טבריה (קו 835 בד"כ). האוטובוס עובר על כביש החוף, שהוא בערך 20 דקות הליכה מהכנס.
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 10, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2012 אין טעם לנסוע לכפ"ס בשביל אוטובוס לעפולה/טבריה (קו 835 בד"כ). האוטובוס עובר על כביש החוף, שהוא בערך 20 דקות הליכה מהכנס. לא אמרתי בכפר סבא לרדת יורדים בהרצליה אבל לוקחים את האוטובוס לכיוון כפר סבא
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2012 חברים, להלן מספר עדכונים חשובים: 1) כמו בכל שנה, המימון לכנס מגיע מהמשתתפים עצמם, כמו בכנס במושב חגור גם כאן העלות למשתתף היא 30 ש"ח. 2) הרישום לחולצות נמשך עד למוצאי שבת הקרובה, במהלך הסופ"ש כל מי שנרשם יתבקש לאשר את רכש החולצה ב SMS. 3) במהלך השבוע הבאה נתחיל באישורי הגעה דרך המייל מול כל מי שנרשם, אז אם אתם מתכננים להגיע - בבקשה הירשמו! 4) בכנס ניתן יהיה גם להירשם לעמותה נגד סגירת שדה תעופה הרצליה בראשותו של מר אורי אביב 5) לו"ז הכנס: התכנסות ורישום + חולצות החל מהשעה 17:00 עד 17:30 17:45 עד 17:50 פתיחה של שמוליק והצגת מטרות הכנס 17:50 עד 18:30 דבר מנהל החטיבה. 18:30 עד 19:30 מר יורם-אילן ליפובסקי (אל"מ מיל) ראש מרכז החלל והכטב"מ במכון פישר למרכז אסטרטגי אוויר וחלל, הרצאה על על פריצות דרך בתעופה ובחלל 19:30 עד 20:10 הפסקה 20:10 עד 21:00 פנל חטיבה 21:00 - קפה, שתיה ומפגש חברים
mickey lip פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 למה אני צריך להירשם לעמותה נגד סגירת השדה בהרצליה ? למה החטיבה צריכה לתת לכך במה ? האם מישהו מהאגודה תורם משהו לחברי החטיבה ? ונגיד ועזרנו במאה חתימות , האם אותם חותמים יכולים להיכנס לשדה , לצלם מטוסים , ללמוד קצת על תעופה ממשתמשי השדה ? האם מישהו מהם טרח להזמין פעם את חברי החטיבה לאיזשהו אירוע ? עכשיו הם נזכרים שבעצם מדובר פה על כח משמעותי של חובבי תעופה ואומרים " יאלה בוא ננצל אותם לחתימות " ? מישהו מהם טרח פעם להיכנס לפורום ולנסות לענות על שאלות בנושאים שונים ולתת גם מעצמו לגידול הדור הבא של אנשי התעופה בישראל ? לא! הכל זה אינטרס נטו שלהם ולצערי הוא חד כיווני !. אני מתנגד לסגירת השדה באופן אישי ( למרות שאני גם קרוב אליו). אני עוד יותר מתנגד לשימוש בחברי החטיבה למטרת עסקנות מסוג זה. אם אני טועה, אני הראשון שירים את דגל ההתנגדות והעט לחתימה עלי !
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 למה אני צריך להירשם לעמותה נגד סגירת השדה בהרצליה ? למה החטיבה צריכה לתת לכך במה ? האם מישהו מהאגודה תורם משהו לחברי החטיבה ? ונגיד ועזרנו במאה חתימות , האם אותם חותמים יכולים להיכנס לשדה , לצלם מטוסים , ללמוד קצת על תעופה ממשתמשי השדה ? האם מישהו מהם טרח להזמין פעם את חברי החטיבה לאיזשהו אירוע ? עכשיו הם נזכרים שבעצם מדובר פה על כח משמעותי של חובבי תעופה ואומרים " יאלה בוא ננצל אותם לחתימות " ? מישהו מהם טרח פעם להיכנס לפורום ולנסות לענות על שאלות בנושאים שונים ולתת גם מעצמו לגידול הדור הבא של אנשי התעופה בישראל ? לא! הכל זה אינטרס נטו שלהם ולצערי הוא חד כיווני !. אני מתנגד לסגירת השדה באופן אישי ( למרות שאני גם קרוב אליו). אני עוד יותר מתנגד לשימוש בחברי החטיבה למטרת עסקנות מסוג זה. אם אני טועה, אני הראשון שירים את דגל ההתנגדות והעט לחתימה עלי ! מיקי, לא מכריחים אף אחד לחתום, זה פשוט דף נייר שיונח שם במקביל להרשמה, ומי שירצה יחתום. היוזמה במקור הגיעה מרן בן שמואל, ואני מניח שהנושא חשוב גם לעוד טייסים בחטיבה שרוצים עתיד קצת שונה בתעופה הישראלית. אסור לנו לציין את הנושא במהלך ההרצאה בכנס מאחר והכנס מתקיים על שטח ציבורי של עיריית הרצליה. ולכן כל מה שיהיה זה דף החתמה, ומי שירצה שיחתום. הטענה שלך לקבל ולא רק לתת היא בהחלט מוצדקת ונכונה, וצריך גם להבהיר לצד השני את הנושא (רב"ש - לטיפולך). אבל אני לא רואה בעיה שאנחנו נהיה הראשונים שמושיטים יד.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 היוזמה במקור הגיעה מרן בן שמואל, ואני מניח שהנושא חשוב גם לעוד טייסים בחטיבה שרוצים עתיד קצת שונה בתעופה הישראלית. זה יעזור להרבה מאוד צעירים בחטיבה שרוצים לעשות את הצעד הראשון לרשיון טייס בישראל. היום אין כמעט שדות שאפשר לעשות בהם רשיון טייס ולעשות אימונים. עד היום הרבה מאוד אנשים שעושים רשיון טייס בחיפה ומגידו צרכים לבוא להרצליה כדי להיבחן במחני תאוריה אצל שירגל. היום הנושא קצת שונה אך בהחלט אם יהיו הרבה חותמים זה בהחלט יכול לעזור.. במקרה הזה הם נותים לנו משהו שזה לעשות רשיון טייס בישראל. (אני אישית לא מגיע לכנס אבל אני כן חתמתי כבר נגד סגירת שדה התעופה הרצליה בשדה עצמו)
mickey lip פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 אני גם נגד סגירה של השדה , אין קשר בכלל. אני יודע ומבין טוב מאוד את התרומה של השדה בהרצליה למשתמשים בו ולתעופה הכללית בכלל . כחובב תעופה אני נגד סגירתו.נקודה! כתושב העיר , מה השדה נותן לי ? כלום , כאב ראש וסכנה שאיזה פחנוע יחליט לבצע נ"א על הגג שלי. האם השדה פתוח למבקרים ? האם אני יכול בשבת לקחת את הבנות שלי לראות מטוסים בשדה ? בפעם האחרונה לפני שנתיים לערך צפיתי עם הבת שלי מחוץ לשדה וקפצו עלי חצי סיירת מטכ"ל כאילו אני המחבל מספר אחת באיזור. לאחר שהבהרתי להם שאני בשטח ציבורי והם יכולים בעדינות "לחפש" תחברים שלהם הם עזבו. ( אז אפילו לצפות מבחוץ לא ניתן בלי לעבור חקירת שב"כ). כטייס בVATIL ,האם אני יכול לבוא לשתות קפה באחד מבתי הספר מתי שבא לי ( או בתיאום מראש) ולדבר עם אנשי השדה , לשאול שאלות בנושאי טיסה וכ"ו ? התשובה היא לא ! האם משתמשי השדה מכירים ב VATIL כגוף תעופתי גם אם וירטואלי ? התשובה היא לא ! הרוב המוחלט מגחך וצוחק על נושא טייסי הסימולטורים למרות שיש פה חברים שיכולים ללמד כמה מהזקנים שם על טיסה ובמיוחד על טיסת מכשירים. היחידים שראו את הפוטינציאל היו שירגל , הם הושיטו יד ופתחו את ליבם ואת בית הספר שלהם לחברי החטיבה, אבל כרגיל, הרוב המוחלט פה לא אוהב ללמוד , הוא אוהב שמאכילים אותו בכפית ועדיף אוכל מרוסק שיהיה קל לבלוע ובאופן כללי לבעוט בכל מה שהוא טוב.... לא מבין למה החטיבה צריכה לעשות לאגודה הזו לובי גם אם רב"ש חבר בה. עם כל הכבוד ליוזמה של רב"ש , האם ראוי שכל מי שרוצה יבוא לכנס ויחתים חברים על הצטרפות לכל מיני מיזמים ? בוא נניח שאני רוצה להחתים חברים על הצטרפות למועדון חברים של חברת תעופה X , ( כלומר פרסום ) , האם זה בסדר ? האם אותה חברה מוכנה לעשות משהו לטובת החטיבה ? הרצאה ? ביקורי חברים ?. הנחות ? משהו ...... אני מניח שלא . אני אישית לא אוהב את הרעיון זה ( גם אם זה רק דף שמונח בצד) . דעתי האישית בלבד.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 "האם משתמשי השדה מכירים ב VATIL כגוף תעופתי גם אם וירטואלי ? התשובה היא לא !" לא מסכים מיקי. דווקא בתי הספר FNA ו סקאי מכירים את VATIL ויודעים טוב מאוד מה זה רשת VATSIM.. (גם שירגל אבל כתבת את זה לכן לא ציינתי) האם משהו חשב פעם לעשות שת"פ עם FNA כמו שVFS עשו? הם השתמשו בFNA כצ'ופרים לטיסות בסימולטור שלהם תמורת עזרה. שווה לא? אני חושב שכן. ובנוסף FNA מכירים בVFS עכשיו הרבה יותר מאשר מכירים את VATIL וזה יכול להשתנות.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 מיקי, אני מסכים עם דבריך מלבד דבר אחד. ההנחה שלך שהם לא יתנו ולא יחזירו היא אולי לא נכונה ונעמיד אותה במבחן המציאות. אני באופו אישי חושב שאין פסול בלהושיט יד בהתקשרות ראשונית, ואולי גם לפתוח פתח שיאפשר לשנות את המגרעות עליהן דיברת.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 שלום לכולם, מספר עידכונים לגבי הכנס. ההרשמה לחולצות נסגרה אתמול בערב, אך ההרשמה לכנס עדיין פתוחה. במהלך השבוע כל מי שנרשם יקבל מייל לאישור הגעה ופרטים נוספים. מצורף לו"ז כנס עדכני בעקבות שינוי בלו"ז של המרצה באותו יום. 17:00 עד 17:45 התכנסות ורישום + חולצות 17:45 עד 18:00 פתיחה של שמוליק והצגת מטרות הכנס 18:00 עד 19:00 מר יורם-אילן ליפובסקי (אל"מ מיל) ראש מרכז החלל והכטב"מ במכון פישר למרכז אסטרטגי אוויר וחלל, הרצאה על על פריצות דרך בתעופה ובחלל 19:00 עד 19:45 הפסקה 19:45 עד 20:15 דבר מנהל החטיבה. 20:15 עד 21:00 פנל חטיבה 21:00 - קפה, שתיה ומפגש חברים
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 14, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2012 חבר'ה אחרי כמעט עשור בקהילה הזאת ויותר מ 15 שנה כחובב סימולטורים- למדתי דבר אחד (שרלוונטי לדעתי רק לארץ), אין ולא יהיה חיבור בין תעופה קלה לסימולטורים אלא אם זה כדי להוציא יירוקים מהקהילות האלה ותו לא בין אם זה אצליינו ובין אם זה ב VFS ( מה שקורה שם בפועל היום), קהילה כאן היא מכרה זהב אין לכם מושג מה המשמעות לבתי הספר בהרצליה אם כל 30 -40 חברים שעשו רישיון בארה"ב היו עושים אותם כאן- אין לכם מושג , יותר מיזה מנהלי בתי ספר בהרצליה כבר הודו בעבר שהם מחפשים רק את הרווח הכספי שלהם, זה לא דבר רע בהכרח העניין שמה שהם מסוגלים לספק ברוב המיקרים לא רלוונטי לחברי החטיבה או לא מעניין , אין פישר אחד כאן שאין לו מישהו שמכיר בעל רישיון ויכול לעשות אותו במחירי עלות או בחינם, וזה עוד בלי להזכיר את האגו המנופח של אחוז ממסויים של החלק ההארי של קהילת התעופה הקלה בישראל שמסרב להכיר בזה ככלי שימושים, מעניין מה שהתאים לאלעל וארקיע עם כלים של מיליוני דולארים לא מתאים לכמה פרופלורים מצ'וקמקים בני 30 שנה. ומיקי- בתור מי שהיה חלק מהפרוייקט בשירגל ולקח לו לא מעט זמן להבין "למה" זה טוב לנו אני לא מסכים שהיה מדובר בחבר'ה שלא רצו לילמוד, המוצר שהם סיפקו פשוט לא התאים לנו נקודה ! התעופה הכללית בארץ רקובה בין אם בהתייחסות הרשויות כפח זבל ובין אם זה למכניקה הגרועה שלה מבפנים- לא פעם ולא פעמיים דוחות של החוקר הראשי בנושאי תאונות של חניכים הצביעו על שיטת הדרכה לקוייה, בין אם ייסגרו את הרצליה או לא זה לא משנה , כי העסק ייקבל בכל מקרה מכת מוות עוד 4 שנים שיפנו את שדה דוב, ואני בדיעה כמו אמיר שפשוט צריך לעשות כאן פאוזה לכמה שנים ולשרוף את הכל מהייסוד, ולבנות מהתחלה. תסלחו באמת אני אוהב תעופה, אני עוסק בתחום, חיי את זה יום יום גם לפרנסתי, אבל אני לא לא מבין מה הכיף להוציא יותר מ 1000ש"ח לשע"ט לטובת 3 שדות תעופה בערך......שגם זה לא יהיה עוד מעט כל אחד והשיקולים שלו לדעתי במצב היום בעיקר לצעירים כאן עדיף לבזבז את הכסף על דברים אחרים, או תחסכו (כי גם מחירי הדירות לא יירדו כאן בקרוב :-)) לא חושב שצריך לתת לעסק הזה בכלל במה זאת פרסומת חינם למשהו שרוב הסיכויי לא יישרת את האינטרסים שלנו בדיוק כמו שאנחנו לא נותנים כאן במה לכל מיני מרפסמים שקשורים בתעופה בארץ ללא סיבה מספיק טובה (וכמעט לא קיימת אחת כזאת) איציק במבחן המציאות- צר לי הם לא יחזירו כלום הנחה של 500 ש"ח על בלוק של 10000 ש"ח לא תיתן כלום, בטח לא לחייל סדיר או לחתך הגיליים כאן.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2012 נשלחו אישורי הגעה במייל לכל מי שנרשם בכנס, בבקשה אשרו הגעה כדי שנוכל להיערך בהתאם לכמות המשתתפים. וזו הזדמנות להזכיר לכל מי שעדיין לא נרשם, לגשת לאתר החטיבה ולהירשם. נתראה בכנס!
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 15, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2012 מיקי שלום, כל מי שמבקש לבקר בשדה התעופה בהרצליה, לפחות ב FNA, נענה בזרועות פתוחות. אחד מהאינטרסים של החטיבה הוא גם לעזור לחבריה. לצורך העניין יש כאן חברים רבים שאם הרצליה תסגר , אז בעוד כמה שנים כשיגיעו לשלב שירצו להוציא רישיון לא יהיה להם היכן. אני מודה כי אני אכן חבר בעמותת משתמשי שדה התעופה הרצליה, וזאת על אף שאינני מתפרנס משדה התעופה ופרנסתי אינה מצויה בסכנה, וזאת כאשר אני כבר מחזיק במספיק שעות והגדרים. אני פועל בשביל הדורות הבאים שחלקם איתנו בחטיבה וחלקם עדיין לא נולדו. ראה את כמות החברים הצעירים בחטיבה שהולכים מידי שנה להוציא רשיונות (וזה לא משנה אם הם מוציאים אותם בהרצליה או בארה"ב, בסוף כל עוד הם חיים כאן הם יטוסו ויתקדמו פה) - למשל: נוי פרחי, מוטי שוימר, עומר דהאן, איתמר קורן (אמנם ותיק ופחות פעיל אם כי יחזור עכשיו לפעילות עם שחרורו מצה"ל ), עידו בוך, אור באכתרי ואלה רק מהזמן האחרון. בשבילם עבודתו בהתנדבות מלאה של אורי אביב היא עבודת קודש. לגבי תמורה - אני הצעתי בצוות שאורי יעביר הרצאה מרתקת בדבר טיסות מבנה וטכניקות נחיתה, אולם ההנהלה החליטה לבחור במרצה אחר.... אין אורי אביב אשם בכך...
mickey lip פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 רן לחטיבה אין שום אינטרס אם הרצליה יסגר או לא. יסגר? יסעו ללמוד במקום אחר. האינטרס היחידי של החטיבה הוא כמה אנשים טסים ערב ערב ברשת וכמה פקחים מתחברים . על הדרך , חינוך הדור הבא של אנשי התעופה בארץ, ( לפי כמות הדוגמאות שלך כנראה שעשינו עבודה לא רעה בכלל עד כה ...) הקניית ערכים כגון חינוך ללמידה עצמית , יושר, אמינות, יכולת תיחקור עצמי , חברות , עזרה לזולת ,תרבות דיון ועוד..... בנוגע לאורי אביב , אני לא בא בטענות כלפיו חלילה, ואני בטוח שהאיש עושה עבודת קודש בשמירה על השדה , אין לכך שום קשר לדיון. ובזה נראה לי סיימנו את הסאגה הזאת.
Noy Farhi פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 יסגר? יסעו ללמוד במקום אחר. לאן הם ילכו? חיפה? מגידו? ואיפה נעשה את הפיינלים? איך נלמד להכיר את המרחב במרכזי? יש הרבה מאוד בעיות מעבר לסתם חתימה שיכול להקשות על הדורות הבאים ולא פחות מאשר עלי שאני בעיצמו של הקורס. עד לפני שהתחילו בשיטת לימוד החדשה של שירגל היה צורך להגיע לשדה (LLHZ) ללמוד ולהיבחן לפני המבחן של הרשות. עדיין יש מבחנים שיש צורך להיבחן שם כמו עזרה מבוחן שהרבה מאוד אנשים לוקחים למבחני חוקה וניווט. משמעות סגירת הרצליה היא הרבה יותר מאשר להוציא משם טיסות. (אם יש לך אפשרות לחתום ולעזור לעתיד התעופה בארץ ובעיקר לצעירים אפשר לעשות את זה גם אם זה לא תורם לחטיבה)...
moshe elbaz פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 אסור לנו לציין את הנושא במהלך ההרצאה בכנס מאחר והכנס מתקיים על שטח ציבורי של עיריית הרצליה. ולכן כל מה שיהיה זה דף החתמה, ומי שירצה שיחתום. איציק ברור לך שזה משפט לא הגיוני. גם שדה תעופה הרצליה הוא שטח של עירית הרצליה ושם זה הבסיס למאבק. מיקי לדעתי זה נפילה לקטנות אני אישית די סקפטי מעצומות כאלה ואחרות. אבל עדין לא מבין מה הבעיה שנושא כזה יעלה על סדר היום. לא הכל חייב להיות אינטרסים של "יתנו יקבלו"... בשורה התחתונה המאבק הזה הוא למען ציבור הטיסיים.
mickey lip פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 משה , ברור שהמאבק הוא למען ציבור הטייסים. למה שמר X יניע תרכב ויסע שעה למגידו בכדי לטוס על המטוס הפרטי שלו ? ( בתי הספר לא פקטור מבחינתי - מי שרוצה ללמוד לטוס יגיע גם לחלל בשביל זה ). לכל מי שלא גר בהרצליה קל מאוד לדבר. אני גר ממש טיפה דרומית לפניה לפיינל 29 , היום בצהריים איזה אידיוט עם מסוק עבר לי מעל הראש בגובה נמוך מאוד וכל הבית הזדעזע , ואם הלך לו מנוע או רוטור בדיוק מעל ? נבנה קוקפיט של מסוק בסלון ונחבר אותו לרשת ? ( מיותר לציין שהוא חרג משטח ההקפה ). זה אומר שיש לי שיקולים של בעד סגירה- אבל אני באופן עקרוני נגד, גם אם זה פוגע ברמת החיים שלי אני מבין את החשיבות של שדה התעופה בהרצליה , גם אם הוא מקרין סוג של התנשאות כלפי תושבי העיר ( נראה אותך מגיע לשער ומבקש לעשות סיבוב בשדה לראות מטוסים בלי רישיון או תעודת מתלמד או בלי לבוא לטוס באחד מהחברות בו ) , מבחינת תושבי העיר זה מפגע נטו . היו עושים בשכל אם היום מנסים לקרב את תושבי העיר לשדה ומנסים לפתוח את שעריו מידי פעם ( תלמידים , משפחות וכ"ו). אכן לא הכל חייב להיות אינטרסים, אבל מהניסיון שיש לי בחטיבה , כל הגופים שמתקשרים עם החטיבה הם בעלי אינטרס, אתה באמת חושב שמישהו מטייסי הרצליה מתעניין בVATIL ( ואני לא כולל את חברי החטיבה בעלי הרישיון) ? הגוף היחיד שלקח וגם נתן ובגדול זוהי חברת אלעל. כפי שניסחת יפה, המאבק הוא למען ציבור הטייסים ! או למען "משתמשי השדה ",אתה כלול בו, הרוב המוחלט של חברי החטיבה אינו כלול בו. אם מובילי המאבק היו מנסים לקרב בין חברי החטיבה וגורמים להם להיות חלק מציבור "משתמשי השדה " על ידי ארגון ארועים שונים לחברי החטיבה אז היה לכך בהחלט מקום. עד אז, זה מבחינתי עירבוב של פוליטיקה ,נדל"ן וכסף בחטיבה. אתה יכול להתייחס לזה "כנפילה לקטנות" , אין לי בעיה עם זה, רק הבעתי את דעתי גם אם אינה מקובלת עליך או על רן או על נוי ( וכולכם בעלי רישיון או בדרך אליו ולכן לא אובייקטיבים), לא קבעתי עובדות בשטח האם כן לחתום או לא , והאם להציב דוכן או לא, העלתי שאלה /נושא לדיון, יש מנהלים לחטיבה והם קובעים .
Bar Rodoy פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 אם כבר בעניין הרצליה והבטחון, למה באמת צריך כל מיני אישורים ובלאגנים רק כדי להכנס לשם? אפשר לחשוב שזה אזור 51...והאבסורד הוא שבמגידו אפשר לעשות דראג רייס של ססנה נגד מאזדה על המסלול ואין מי שיעשה סדר.
Shoval Cohen פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 אם כבר בעניין הרצליה והבטחון, למה באמת צריך כל מיני אישורים ובלאגנים רק כדי להכנס לשם? אפשר לחשוב שזה אזור 51...והאבסורד הוא שבמגידו אפשר לעשות דראג רייס של ססנה נגד מאזדה על המסלול ואין מי שיעשה סדר. אגב אם כבר שכונת מגידו, יצא לי לראות באחת השבתות במנחת מכונית פרטית שהחליטה "לרדוף" או לעשות מבנה אחרי דאון בריצת המראה שהוא מחובר בכבל למטוס שמריץ אותו.... הייתי המום בכל פעם שאני שם יוצא לי לראות דברים מוזרים ביותר במנחת.... מפחיד לחשוב מה יכול לקרות שם
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2012 לידיעתכם שניתן יהיה לחנות בחניה של חוף הנכים בחינם, פשוט תגידו לשומר בכניסה שאתם לכנס של שמוליק לין.
moshe elbaz פורסם אוקטובר 17, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 17, 2012 א. אני לא חייב להיות אוביקטיבי כדי להשתתף בדיון ב. אני לא חושב ששדה הרצליה נמצא במקום שהוא אמור להיות. ( מנחת תנובות יכול להיות מושלם) ג. באה קבוצה עם מטרה התנדבותית נטו. שמבקשת עזרה, אני לא רואה סיבה לא לעזור לה. אני בטוח שיש דרך לפתור את ענין הכניסה לשדה ובפעם הבאה תזכיר לאותו מאבטח שגם הוא נותן שירות לציבור ולא להפך.