Or Bahtari פורסם נובמבר 17, 2012 דיווח פורסם נובמבר 17, 2012 אהלן חברים! ביום חמישי ה-13/12/12 בין השעות 17:00 ועד 02:00 (כן חברים! שתיים בלילה!) נקיים אירוע Real OPS בנמל התעופה בן-גוריון . כמו כן , מדובר באירוע Real OPS ולכן יש חשיבות עליונה לדיוק בשעות הטיסה שאליה התחייבתם וכן יש לצפות להמתנה ארוכה על קרקע במידה ואיחרתם. בנוסף , החניות באירוע תוכננו בקפידה על מנת לשמור על הסדר בקרקע אז נא להתחבר בחנייה שקיבלתם. למערכת הסלוטים לחצו כאן. הערה חשובה : לאחר השתבצות תקבלו מייל ובו פרטי הטיסה ולינק לביטול ההשתבצות , יש סיכוי שמסיבות כלשהן המייל יגיע כספאם. כמו תמיד גם באירוע זה נצטרך את עזרתם הרבה של הפקחים בכדי שהאירוע יצליח , האירוע ארוך ולכן אין כל מניע שפקחים גם יפקחו וגם יטוסו. להלן לוח השיבוצים לאירוע , כל מי שרוצה להשתבץ נא לשלוח אליי הודעה פרטית בפורום : המשך ערב שקט ושבוע טוב לכולם! בברכה , אור באכתרי - VATIL4 עידו בוך -VATIL5 מחלקת אירועים
David Bendavid פורסם נובמבר 17, 2012 דיווח פורסם נובמבר 17, 2012 שאפו על ההשקעה, נראה מצויין. לצערי לא אוכל לקחת חלק באירוע, אבל שיהיה הרבה בהצלחה, מצפה לתמונות מחברי החטיבה
Or Bahtari פורסם נובמבר 17, 2012 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2012 שאפו על ההשקעה, נראה מצויין. לצערי לא אוכל לקחת חלק באירוע, אבל שיהיה הרבה בהצלחה, מצפה לתמונות מחברי החטיבה מה המספר טלפון של המפקד/ת ? אני כבר אסגור את החשבון רק קח סלוט
Or Bahtari פורסם נובמבר 18, 2012 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2012 פורסם ב-VROUTE . תהליך לפרסום באתר VATSIM מתבצע כרגע מול אחראי האירועים של הרשת על ידי מנהל יחסי ציבור.
Tal Peleg פורסם נובמבר 18, 2012 דיווח פורסם נובמבר 18, 2012 AUA859 בתקווה שעד אז ישתחרר ה AIRBUS X EXT. במידה ולא מסתפק ב WILCO[=
Omer Landman פורסם נובמבר 21, 2012 דיווח פורסם נובמבר 21, 2012 אני אעלה בן גוריון קרקע. LLBG_W_GND במהלך כל האירוע [אם אפשרי...] תודה
Or Bahtari פורסם נובמבר 22, 2012 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2012 אהלן חברים! האירוע פורסם עד עכשיו בפורום VATSIM ו-VROUTE . פרסמתי את האירוע בכוונה יחסית מוקדם במטרה שתוכלו לשריין את התאריך ולטוס/לפקח. מקווה שתעשו זאת!
Or Bahtari פורסם נובמבר 23, 2012 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2012 פורסם באתר הרשמי וגם בדף הפייסבוק של VATSIM! מכאן השמים הם הגבול (או שלא ) .
Avichai Koor פורסם דצמבר 2, 2012 דיווח פורסם דצמבר 2, 2012 נראה אם הסוס שלי יחזיק טיסה...הוא כבר זקן,בכל מקרה תפסתי אירוסבייט. רק שאלה,למה לא תכננתם שהנחיתות בארץ גם יתחילו בחמש?
Or Bahtari פורסם דצמבר 2, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2012 נראה אם הסוס שלי יחזיק טיסה...הוא כבר זקן,בכל מקרה תפסתי אירוסבייט. רק שאלה,למה לא תכננתם שהנחיתות בארץ גם יתחילו בחמש? א.כי אין נחיתות ביום הזה ב-17:00. ב. יש נחיתה ראשונה ב-17:05 אז לא קריטי.
Yuval Raz פורסם דצמבר 2, 2012 דיווח פורסם דצמבר 2, 2012 "שיטגאנתי" את הטיסה של 22:40 לניו יורק , רק שאלה קטנה ותקנו אותי אם זה לא המקום: האם אני חייב להשתמש בנתיב שנשלח לי במייל או שזה נתון לשיקולי עקב השינויים בנתיבי הNAT
Or Bahtari פורסם דצמבר 2, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2012 הנתיב שניתן על ידי המערכת הוא בגדר המלצה בלבד , אתה לא חייב להשתמש בו.
Or Bahtari פורסם דצמבר 3, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 3, 2012 תודה איציק ! אנצל את ההזדמנות זו ואבקש מכל פקח שמתשתבץ נא לבצע גם הרשמה דרך מערכת הבוקינג באתר .
amir friedland פורסם דצמבר 3, 2012 דיווח פורסם דצמבר 3, 2012 ביינתים מגדל מ 2400 עד 0200. יכול להיות שאעלה לפני, תלוי אם אטוס או לא.
Amir Paz פורסם דצמבר 5, 2012 דיווח פורסם דצמבר 5, 2012 אני אשמח לקחת גישה כל האירוע. איתי אשמח אם תיקח עמדה אחרת או שתטוס יש עוד מישהו שרצה גישה?
Tamir Rosenberg פורסם דצמבר 6, 2012 דיווח פורסם דצמבר 6, 2012 הייתי שמח לקחת חלק מהאירוע בטיסה מאילת לנתב"ג אבל יהיה לי נוח לעשות את הטיסה במטוס קטן יותר כמו Jetstream 41. זה אפשרי?
Or Bahtari פורסם דצמבר 6, 2012 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2012 אהלן תומר, מדובר באירוע Real OPS ולכן אנו במחלקת אירועים עובדים בשאיפה לקיים את האירוע באופן המדויק והדומה ביותר למציאות. לכן אעדיף שתטוס במטוס שהוגדר לפי המערכת.
Bar Rodoy פורסם דצמבר 6, 2012 דיווח פורסם דצמבר 6, 2012 הייתי שמח לקחת חלק מהאירוע בטיסה מאילת לנתב"ג אבל יהיה לי נוח לעשות את הטיסה במטוס קטן יותר כמו Jetstream 41. זה אפשרי? הייתי שמח לקחת חלק מהאירוע בטיסה מאילת לנתב"ג אבל יהיה לי נוח לעשות את הטיסה במטוס קטן יותר כמו Jetstream 41. זה אפשרי? כמו שאור אמר, יש שאיפה להצמד ללו"ז אמיתי, אבל כמובן שאף אחד לא יכול או מעוניין להכריח אותך לטוס לפי הלו"ז האמיתי ולכן אתה יכול לבצע איזה טיסה שאתה רוצה. בסוף, כל תנועה היא טובה.
Itamar Shai פורסם דצמבר 6, 2012 דיווח פורסם דצמבר 6, 2012 אם יש LLBG APP אפשר בשדה דב? או שסתם לעלות לטיסה? (אני טס רק על קלים בינתיים :\) אם כן אז C172P 4X-CIS טייס פרטי
Bar Rodoy פורסם דצמבר 6, 2012 דיווח פורסם דצמבר 6, 2012 אם יש LLBG APP אפשר בשדה דב? או שסתם לעלות לטיסה? (אני טס רק על קלים בינתיים :\) אם כן אז C172P 4X-CIS טייס פרטי אם יש LLBG APP אפשר בשדה דב? או שסתם לעלות לטיסה? (אני טס רק על קלים בינתיים :\) אם כן אז C172P 4X-CIS טייס פרטי תטוס איפה שאתה רוצה, אף אחד לא מכריח אותכם להצמד ללו"ז של האירוע.