Or Bahtari פורסם מרץ 26, 2013 דיווח פורסם מרץ 26, 2013 אהלן חברים! ביום שבת הקרוב ה-30.3.13 בין השעות 19:00-22:00 הנכם מוזמנים בהמוניכם להפריח את השממה בצפון הארץ ולטוס באזור מגידו! האירוע כמובן מבוסס על המפגן האווירי שנערך באושקוש מדי שנה במשך שבוע אך כמובן שכאן הוא יהיה קצר יותר. בשלוש השעות הללו הנכם מוזמנים לטוס עם המטוסים הכי מוזרים שאתם מכירים , להניע את מנועים ולבקר במגידו. אתם מוזמנים לטוס בכל כלי טיס שרק תרצו ומכל שדה בארץ במשך האירוע למנחת מגידו. לאירוע דרושים העמדות הבאות : PLUTO_CTR - אלמוג עטר LLMG_TWR - שלומי לוקסנבורג LLIB_TWR - עומרי לנדמן LLHA_TWR - LLHZ_TWR - איליי בכר אנו מבקשים בכל לשון של בקשה להתרכז בראש ובראשונה בעמדות הדרושות למעלה ורק לאחר מכן בשדות אחרים (כגון : ב"ג) . שיבוץ יעשה על-ידי שליחת הודעה פרטית בפורום אליי! מחלקת אירועים הכינה במיוחד בשביל האירוע סינרי משופץ למגידו הכולל כל מיני אובייקטים שמאפיינים פסטיבל ! קישור לסינרי : http://events.vatil.co.il/download/Megidoshkosh.rar דגשים: 1)הסינרי מיועד רק ל-FSX . 2)יש להחליף את הסינרי הזה בסינרי הישן של מגידו במידה ויש לכם. בברכת חג אביב שמח , מחלקת אירועים - VATIL
Barak Zohar פורסם מרץ 27, 2013 דיווח פורסם מרץ 27, 2013 תודה על היוזמה, היא מבורכת! בעיקרון אין פיקוח במציאות במגידו ולכן אם יש מישהו מוסמך רמת דוד, ניתן לעלות ולשלוט על ה CTR באיזור וכך יעלו אולי גם כמה מטוסי ח״א. Itamar Shai הגיבו לזה 1
Or Bahtari פורסם מרץ 27, 2013 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2013 עד כמה שידוע לי במקרים מסוימים ישנו מפעיל מנחת .
Noy Farhi פורסם מרץ 27, 2013 דיווח פורסם מרץ 27, 2013 המפעיל מנחת הוא בעיקר מתפעל את הדאונים... יצא לא פעם אחת לטוס למגידו והמפעיל שדה אמר לי "CHR שלום תמשיך עצמאית לשדה ושים לב לדאונים מצטרפים מצפון".
Almog Atar פורסם מרץ 28, 2013 דיווח פורסם מרץ 28, 2013 נכון שבמציאות אין במגידו פקח אבל באירוע כזה ברשת נדרש מגדל שיעשה סדר, אין טעם לעלות מגדל ברמ"ד כדי שיפקח על מגידו
Vlad Egorkin פורסם מרץ 28, 2013 דיווח פורסם מרץ 28, 2013 חיל האוויר מגיע לאירוע ! Itamar Shai הגיבו לזה 1
itzik friedman פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 בבר יהדה ראיתי ושמעתי את מפעיל המנחת נותן אישורי המראה, אז אין סיבה שבמגידו (פעיל יותר) לא יהיה מישהו עם ווקי טוקי שיתקשר בין המטוסים.
Sagi Yanay פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 תכלס אסור לו מפעיל מנחת לא מוסמך לנעל תעבורה. הוא רק "יועץ" או במונח המקצועי Advisory החבר'ה שלמדו בארה"ב בטח מכירים את זה טוב יותר
Noy Farhi פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 שגיא, מזלנו שהם לא נותנים אישורים.... יותר מדאיג להגיע לנחיתה 4 פעמים במגידו ולראות מיצובישי על המסלול והנהג בחוץ שותה בירה.
moshe elbaz פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 שגיא, מזלנו שהם לא נותנים אישורים.... יותר מדאיג להגיע לנחיתה 4 פעמים במגידו ולראות מיצובישי על המסלול והנהג בחוץ שותה בירה. קרה לי גם. הגעתי לנחיתה וסובארו פשע פלשה למסלול עם האף. לאחר הנחיתה הנהג שאל אותי אם יש מצב להצטרף עלי לת"א???
Noy Farhi פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 ברוך הבא למגידו אחי (: קרה לי גם. הגעתי לנחיתה וסובארו פשע פלשה למסלול עם האף. לאחר הנחיתה הנהג שאל אותי אם יש מצב להצטרף עלי לת"א???
Or Bahtari פורסם מרץ 29, 2013 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2013 עדכון! מחלקת אירועים הכינה במיוחד בשביל האירוע סינרי משופץ למגידו הכולל כל מיני אובייקטים שמאפיינים פסטיבל ! קישור לסינרי : http://events.vatil.co.il/download/Megidoshkosh.rar דגשים: 1)הסינרי מיועד רק ל-FSX . 2)יש להחליף את הסינרי הזה בסינרי הישן של מגידו במידה ויש לכם. תהנו !
Yaniv Kadshai פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 עדכון! מחלקת אירועים הכינה במיוחד בשביל האירוע סינרי משופץ למגידו הכולל כל מיני אובייקטים שמאפיינים פסטיבל ! קישור לסינרי : http://events.vatil.co.il/download/Megidoshkosh.rar דגשים: 1)הסינרי מיועד רק ל-FSX . 2)יש להחליף את הסינרי הזה בסינרי הישן של מגידו במידה ויש לכם. תהנו ! סחטין אליכם אחלה סינרי! ממש יפה.
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 אחלה סינרי, תודה רבה! יש מושג מה יכול לפתור לי את הבעיה הבאה בטקסטורות?
elai bachar פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 אחלה סינרי, תודה רבה! יש מושג מה יכול לפתור לי את הבעיה הבאה בטקסטורות? כנראה לא מחקת את הגרסה הקודמת של הסינרי
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 תודה איליי, דווקא כן מחקתי וזה מופיע, גם בקודם זה הופיע.
Yoav Hahamo פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 בפסיעיט הקודם כל כך התבאסתי שאין לי FSX בגלל כל האפקטים שהיו בקריית שמונה. כעת יש לי FSX, ואני מקווה להגיע מחר!!
Bar Rodoy פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 תודה איליי, דווקא כן מחקתי וזה מופיע, גם בקודם זה הופיע. אני לא התעמקתי בבעיה, כי לא יצרתי את הסינרי. אולי תומר יוכל לעזור.
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 אני לא התעמקתי בבעיה, כי לא יצרתי את הסינרי. אולי תומר יוכל לעזור. הגורם לעניין הוא הצירוף של הקובץ llmg27.bgl , כאשר מנטרלים אותו הסינרי נראה כך: נראה לי שאולי הגבהים לא ממש זהים בצירוף, ננסה באמת את תומר...
Chris Bell פורסם מרץ 29, 2013 דיווח פורסם מרץ 29, 2013 there is no ground underneath the runway ends and the event sign partially showinng due to elevation issue
Bar Rodoy פורסם מרץ 30, 2013 דיווח פורסם מרץ 30, 2013 תיקון לסינרי: https://www.cubby.com/pl/Megidoshkosh+patch.rar/_1ffd247cc64046ffbd4e76b4cebbfb16 להעתיק את תיקיות Scenery וTexture שבתוך התיקיה Medidoshkosh Patch לתיקית Megidoshkosh . בתיקית Megidoshkosh/Scenery יש למחוק את הקובץ bigsign.bgl
Almog Atar פורסם מרץ 30, 2013 דיווח פורסם מרץ 30, 2013 האירוע התחיל, הרצליה, פלוטו ומגידו (למרות שלא רואים אותי בסרבאינפו) מחוברים ! בהמשך גם ראש פינה יגיע.. בואו לטוס !!