Or Bahtari פורסם נובמבר 17, 2013 דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 אהלן חברים! ביום שבת ה-30/11 בין השעות 10:00-16:00 נקיים אירוע פיקוח מלא במרחב הישראלי היישר ממוזיאון ישראל ! באירוע נקים 4 עמדות : קרקע מערב , מגדל ב"ג , גישה ב"ג ותל אביב קונטרול. פקחים , הנכם מוזמנים לקחת חלק באירוע וכמובן לסייר בתערוכת "חזון האוויר" במוזיאון. לבקשת הנהלת המוזיאון עקב אילוצי כוח אדם עלינו לפעול במתכונת מעט יותר מצומצמת מהרגיל ולכן באפשרותכם להשתבץ ע"פ האפשרויות הבאות : 1)משמרת בוקר שמתחילה ב-10:00 ונגמרת ב-13:00 . 2) משמרת צהריים שמתחילה ב-13:00 ונגמרת ב-16:00 3) משמרת כפולה שמתחילה ב-10:00 ונגמרת ב-16:00. על מנת להשתבץ נא לשלוח לי הודעה פרטית בפורום. לטבלת שיבוץ הפקחים לחצו כאן. כמו כן , כל הפקחים מתבקשים להצטייד באוזניות האישיות שלהם! כתוצאה מאילוצי זמנים של המוזיאון אנו מבקשים ממי שיכול להמשיך לפקח בשעות הערב במתכונת סופ"ש מתוגברת במעט. בנימה אישית , זהו האירוע האחרון שלי לקדנציה הנוכחית. נהניתי לארגן אירועים למרות שלפעמים היו פחות מוצלחים מהמצופה , ושמחתי להיות שותף להחלטות בענייני ניהול החטיבה. לצערי , צה"ל קורא לי אבל אמשיך להיות מעודכן בנעשה בחטיבה וגם לפקח במידת האפשר. מקווה שנהנתם! בברכה ,
Aharon Dayan פורסם נובמבר 17, 2013 דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 When are you going to have 24 or 48 hour event at LLBG and LLET for American Jewish pilots, please? Aharon
Or Bahtari פורסם נובמבר 17, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 Hi Aharon! Its not so effective for us as an Israeli diviosion to organise events for times like the middle of the night for some reasons : A) Its not easy to control at 3am. B ) Accroding to the statics , most of our target audience is from Europe and Israel and less from USA (I believe due to the time difference). The best event that i can offer to you is the control room event which happens once a year for 3-5 days . Hope you understand ,
Aharon Dayan פורסם נובמבר 17, 2013 דיווח פורסם נובמבר 17, 2013 Or, It is no problem:) :) Maybe you can recruit American Jewish flight simmers for LLBG and LLET ATC positions this way ATC will be online at LLBG and LLET for American Jewish pilots:) :) Regards, Aharon
Liav Nefesh פורסם נובמבר 18, 2013 דיווח פורסם נובמבר 18, 2013 * רק תיקון אחד לא לצערך צה"ל קורא לך, אלא לשמחתך
Ilan Jonas פורסם נובמבר 18, 2013 דיווח פורסם נובמבר 18, 2013 אור תודה על השירות שנתת לחטיבה ובהצלחה בשירות שתיתן למדינה. עשית אחלה עבודה, להתראות בהמשך הדרך! Yarden Ben-Dor וגם Zeev Bucki הגיבו לזה 2
Zeev Bucki פורסם נובמבר 18, 2013 דיווח פורסם נובמבר 18, 2013 ELY076 ממרומי הקוקפיט שלי כעת בדרכי לבן גוריון מהונג קונג אני מצטרף לדבריו של אילן ומאחל לך הצלחה בהמשך דרכך בצבא. אני גם בטוח שתמצא זמן מידי פעם לבוא ולפקח ולתרום לואטיל .
Yan Frant פורסם נובמבר 20, 2013 דיווח פורסם נובמבר 20, 2013 עשית עבודה מעולה בחטיבה גיוס קל, בהצלחה. אשתדל לטוס גם באירוע הזה הפיקוח יתבצע מול המבקרים במוזיאון?
Amit Eisinger פורסם נובמבר 21, 2013 דיווח פורסם נובמבר 21, 2013 יש סיכוי לשירות שיגורי טיסה כמו שהיה בOVERLOAD TEL AVIV שנתן מימד נוסף לטיסה?
elai bachar פורסם נובמבר 21, 2013 דיווח פורסם נובמבר 21, 2013 יש סיכוי לשירות שיגורי טיסה כמו שהיה בOVERLOAD TEL AVIV שנתן מימד נוסף לטיסה? תקשיב, שאלת כבר שלוש פעמים. לא יעזור לך להמשיך לשאול.
Or Bahtari פורסם נובמבר 22, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2013 יש סיכוי לשירות שיגורי טיסה כמו שהיה בOVERLOAD TEL AVIV שנתן מימד נוסף לטיסה? לא.
Elad Zeierman פורסם נובמבר 22, 2013 דיווח פורסם נובמבר 22, 2013 אין סיכוי במסגרת פעילות ואטאיל בעיקבות יחס הקהילה המזלזל לנושא מניסיון העבר. אלא אם יוכח אחרת.
Or Bahtari פורסם נובמבר 22, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2013 אוקי תודה, לפחות תענו א. מיותר לשאול את אותה השאלה 3 פעמים - אין צורך "לנדנד" לנו . ב. אנחנו לא עובדים אצלך , אני יכול לענות לך גם עוד 3 ימים אם אני רוצה. ג. אם היינו רוצים שיהיו שירותי שיגור טיסה באירוע אז כנראה זה היה כתוב בתיאור של האירוע.
Or Bahtari פורסם נובמבר 24, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2013 אהלן חברים ! חסרים פקחים לעמדות הבאות : תל אביב קונטרול , גישה ב"ג (משמרת צהריים) וקרקע. חבל לפספס חבר'ה - מי שיכול שישתבץ!
Haim Milrad פורסם נובמבר 26, 2013 דיווח פורסם נובמבר 26, 2013 שלום הצלחתי להתבלבל הארוע במוזיאון ישראל בירושלים או במוזיאון ארץ ישראל בתל אביב
Or Bahtari פורסם נובמבר 30, 2013 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2013 שבוע טוב! האירוע היום התקיים בצורה יוצאת מן הכלל כאשר בניגוד גמור לציפייה שלנו קיבלנו כמות מכובדת מאוד של תנועה בנתב"ג! נהנו להסביר ולייצג את החטיבה בכבוד במוזיאון וכמובן גם לפקח ולהטיס בתערוכה. תענוג לסיים כך את תפקידי במחלקת אירועים ובאמת הפתעתם! תודה !