Liav Nefesh פורסם יוני 16, 2014 דיווח פורסם יוני 16, 2014 שלום לכולם, מחלקת הדרכה ממשיכה בהובלת המקצוענות בחטיבה והפעם גאה להציג: הרצאה בנושא :התנהלות המרחב האווירי מעל האוקיינוס ההרצאה תתקיים בשרת ה TS החטיבתי ביום ד' הקרוב (18.6) בשעה 21:00 ההרצאה תועבר על ידי מנהל בית הספר לטיסה - עמית אייזינגר ותכלול את הנושאים הבאים: 1. מה מבדיל בין מרחב אווירי מעיל אוקיינוס למרחב אווירי מעיל הקרקע.2. הבעיות שנוצרות מכך.3. Etops וחישובים שלו4. Selcal, FSselcal5. נדבר 6. הגבלות7. דיווחי מיקום7. הבדל בין האטלאנטי לפסיפי8. ואטסים אל מול המציאות ההרצאה פתוחה לכל חברי החטיבה! בברכה,
אורח amit kleinman פורסם יוני 16, 2014 דיווח פורסם יוני 16, 2014 יוזמה מבורכת! לצערי לא אוכל להגיע, האם אתם מתכוונים לפרם הקלטה של הערב?
shachaf yasurr פורסם יוני 16, 2014 דיווח פורסם יוני 16, 2014 חברים ממליץ לכולם להגיע ! עמית למד את הנושא לעומק וכל שאלה שיש לכם אתם מוזמנים לשאול אותו והוא ישמח לענות לכם .
Bar Rodoy פורסם יוני 16, 2014 דיווח פורסם יוני 16, 2014 חבל שההרצאה באמצע שבוע. יש כאן חיילים או סתם אנשים שעסוקים באמצע השבוע... מציע להעביר לסופ"ש. אני מאוד ארצה לשמוע את ההרצאה
Amit Eisinger פורסם יוני 17, 2014 דיווח פורסם יוני 17, 2014 חבל שההרצאה באמצע שבוע. יש כאן חיילים או סתם אנשים שעסוקים באמצע השבוע... מציע להעביר לסופ"ש. אני מאוד ארצה לשמוע את ההרצאה ההרצאה הקרובה היא לטובת אירוע CROSS THE PACIFIC שמתקיים בשבת, אם תיהיה דרישה תתקיים עוד אחת במועד אחר.
zvi rodes פורסם יוני 17, 2014 דיווח פורסם יוני 17, 2014 יוזמה ברוכה,אני מציע להקליט כל הרצאה בהווה ובעתיד וליצור תיקייה מיוחדת להרצאות הללו לטובת חברי החטיבה בהווה ובעתיד. אישית אני לא טס במרחב אווירי מעיל אוקיינוס אבל אשמח מאוד לשמוע על המרחב האווירי בארה"ב ובאירופה.
david cohen פורסם יוני 18, 2014 דיווח פורסם יוני 18, 2014 הצעה ברוכה של צבי. לצערי לא תהיה לי אפשרות לשמוע את ההרצאה מסיבות אישיות.מאחל הצלחה למארגנים !