עבור לתוכן
Zeev Bucki

חברה וירטואלית חדשה!

Recommended Posts

פורסם

אני הצטרפתי לחברה המכובדת הזאת ומה איתכם? בואו בהמוניכם.

http://ausrianvirtual.com/index.php/

ברכותי ליוצרים המוכשרים איתי גרוס ריי פרנקל וליאב עזרא.

[תוספת ה-DCRM: חברים, על כל שאלה/הערה/הארה וכו׳, נא להכנס לאתר החברה ולשלוח מייל לאחראים בחברה]

פורסם

מסכים עם נויס0...

יש פה כל מיני חלטורות ב ROSTER... 

שיהיה בהצלחה בכל אופן , טיפ להבא , כדי לשמור על אובייקטיביות ואחידות בחוקים ובנתוני הטייסים , תוספות בלי בסיס של שעות עושות לא טוב בכלל לרצינות החברה , חבל...

פורסם

קודם כל כל הכבוד על היוזמה אני מקווה שיבואו ויטוסו אצלכם הרבה .

כמה הערות שאתם לא חייבים להתייחס אליהם ,

לדעתי לבנות אתר בשפת ה PHP מסוכן למי שאין לו את הידע על באבטחת אתרים . בקלות יכולים לפרוץ לכם לאתר או להוריד אותו מהרשת.

עיצובו של האתר בטוב טעם אבל אתם יכולים לראות שבתפריט רוב תת הקטגורים בלתי נראות.

בכל מקרה  כל הכבוד !!

פורסם

קודם כל כל הכבוד על היוזמה אני מקווה שיבואו ויטוסו אצלכם הרבה .

כמה הערות שאתם לא חייבים להתייחס אליהם ,

לדעתי לבנות אתר בשפת ה PHP מסוכן למי שאין לו את הידע על באבטחת אתרים . בקלות יכולים לפרוץ לכם לאתר או להוריד אותו מהרשת.

עיצובו של האתר בטוב טעם אבל אתם יכולים לראות שבתפריט רוב תת הקטגורים בלתי נראות.

בכל מקרה  כל הכבוד !!

מה הנסיון שלך באבטחת מידע אם אפשר לשאול ?

פורסם

אני לא מבין מה הטעם בלפתוח עוד חברה כשיש כבר אחת שרצה כמה שנים טובות ומתפקדת בצורה מקצועית יחד עם החטיבה האוסטרית..
כמו כן היא קיבלה את האישור של אוסטריאן (בעולם האמיתי) להשתמש בשם ובלוגו

פורסם

עוד מישהו שם לב שהאתר ממש דומה לאתר של חיל האוויר הוירטואלי?,

או שהם לא רשומים בואטסים כVa?

אני עוד לא רץ להצטרף, ורק מתוך סקרנות, האם גם לחברה הוירטואלית הזאת יש אישור מאוסטריאן האמיתית או שהחברה מסתכנת בלהסתבך עם אוסטריאן?

לומר את האמת, אני לא רואה מה היתרון לטוס בחברה הזאת על פני לטוס באוסטריאן וירטואל השנייה

אני לא מצטרף ושיהיה בהצלחה

פורסם

חברים,

דבר ראשון, בהצלחה לחברה החדשה, וכל הכבוד על היוזמה.

מי שלא מבין משהו, מוזמן לשאול את האחראים לחברה בהודעות פרטיות/מייל.

אבקש, דיונים על כמות שעות/איכות טיסות וכל היוצא בזה, לא על גבי השרשור הזה.

פורסם

חברים תסלחו אבל אני לא מבין מדוע צריך לפתוח עוד חברה אחת.

קיימת חברה וירטואלית מצויינת כבר תקופה:

http://virtual.austrian.com/hq/main1.php

זה כמו שמישהו יפתח עכשיו עוד חברת אל על וירטואל נוספת...

גרגורי

פורסם

היי כולם, ידוע לנו על קיום החברה הישנה,

אך זה כמו שיש כמה חברות דלתא, כמה חברות בריטיש וכמה חברות אימריטס וירטואליות.
ניסינו לבנות ולנסות לעושת משהו לבד, שבסופו של דבר יצא לא רע להתחלה והחלנו לנסות לפרסם את זה,

פשוט ממבט ראשון על החברה הישנה, האתר נראה פחות מסודר ומעוצב, כמו כן אצלנו יש אקראס ורייט לנדינג. 

פורסם

אני אישית חושב שאף אחד לא מחפש לכתוש בכוונה אף אחד...

פורסמה חברה , ממבט קצר אפשר היה לראות דברים לא אובייקטיביים כל כך , אני בתור טייס חושב שזה ערך עליון בחברה שמכבדת את עצמה , ואם זה לא קיים השקיפות והשוויון בין כל הטייסים , החברה מורידה מערכה כמכובדת..

לדעתי אלעל וירוטאל ( בלי שאני איש הנהלה שם או צוות רק טייס ) עושה עבודה טובה מאוד בעניין , וקיים מעקב מדויק ושווה בין כל הטייסים , נקודה למחשבה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

בהצלחה לכם, אבל האנגלית על הפנים. לדוגמא, בדף הצי כתוב Fleet Austrian ולא Austrian's Fleet..... מצאתי עוד הרבה שגיאות. מציע שתיתנו למישהו עם אנגלית ברמה גבוהה לעבור על הטקסטים באתר.

פורסם

בהצלחה לכם, אבל האנגלית על הפנים. לדוגמא, בדף הצי כתוב Fleet Austrian ולא Austrian's Fleet..... מצאתי עוד הרבה שגיאות. מציע שתיתנו למישהו עם אנגלית ברמה גבוהה לעבור על הטקסטים באתר.

אני לא בא לכתוש אף אחד אבל האתר של החברה הוא הפנים שלכם ולדעתי זה לה נראה כל כך יפה ומכבד יש עוד הרבה עבודה , אני יודע שבנית אתר מהבסיסי ביותר עולה כסף והשקעה כמו כן אני ממליץ לכם בגלל שיש לכם דומיין ליצור איתו שרת מילים לדוגמא: admin@ausrianvirtual.com

נסו לאבטח את ה SQL שלכם ולאבטח את מסד הנתונים שלכם, אפילו למי שיש ידע מאוד בסיסי במחשבים יכול לשלוף לכם את נתוני המשתמשים בקלות .

פורסם

שלום לכולם!

חברים תתבישו לכם. אנשים צעירים ומוכשרים טרחו ועמלו והקימו חברת תעופה חדשה ואתם במקום לברך אותם מעירים הערות מגעילות שלא לעניין. ביקורת בונה אפשר להעביר על כל נושא בחברה בהמשך אבל לא בצורה כזאת.

כבר הבחנתי פה אצלנו בואטיל בהרבה תרחישים שיש כאן הרבה אנשים רעים וקנאים ואין חברות וזה ממש חבל כי בגלל זה הרבה אנשים מוכשרים וחומר אנושי טוב עזב אותנו.

לכן אני פונה לכולם בבקשה להרגע ולהתייחס בכבוד לזולת ולפרגן לחברים שלכם.

ולפרחי אני אומר: אני ממך כבר לא מצפה לכלום. [נערך ע״י ה-DCRM]. ההערה שלך על ה2365 שעות שלי היא לא במקום. כתוב שם בפירוש: TRANSFER HOURS 2365

פורסם

בוקי,

תפנה אותי לחברת תעופה שיש לך את אותם שעות שכתובות לך שם.

העברה זה דבר ידוע בין חברות אבל בתנאי שיש לך את השעות.

ולא מדובר על שעות רשת.

פורסם

לצערי הרב, השרשור על חברה הוירטואלית החדשה הגיע לפסים אישיים, וזה לא מקובל עלי ועל החטיבה בכלל.

על כן נעלתי.

ושוב, בדגש ובגדול:

כל חברה וירטואלית חדשה היא תוספת מבורכת לתחביב.

כל דבר חדש סובל מצירי לידה שאני מאמין יתוקנו וישופרו בקרוב.

אני מאחל לצוות החברה החדשה בהצלחה ופעילות פורה.

על בעיות/מענות/טענות/הערות/הארות, נא לפנות לצוות החברה.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...