Zeev Bucki פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 אני הצטרפתי לחברה המכובדת הזאת ומה איתכם? בואו בהמוניכם. http://ausrianvirtual.com/index.php/ ברכותי ליוצרים המוכשרים איתי גרוס ריי פרנקל וליאב עזרא. [תוספת ה-DCRM: חברים, על כל שאלה/הערה/הארה וכו׳, נא להכנס לאתר החברה ולשלוח מייל לאחראים בחברה]
David Ulman פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 תודה על העדכון המהיר , אני כבר שם http://ausrianvirtual.com/index.php/profile/view/13
Noy Farhi פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 אני הצטרפתי לחברה המכובדת הזאת ומה איתכם? בואו בהמוניכם. http://ausrianvirtual.com/index.php/ ברכותי ליוצרים המוכשרים איתי גרוס ריי פרנקל וליאב עזרא. מכובדת מכובדת אבל 2365 שעות ואפילו טיסה אחת רשומה אין. איך זה?
amir friedland פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 מסכים עם נויס0... יש פה כל מיני חלטורות ב ROSTER... שיהיה בהצלחה בכל אופן , טיפ להבא , כדי לשמור על אובייקטיביות ואחידות בחוקים ובנתוני הטייסים , תוספות בלי בסיס של שעות עושות לא טוב בכלל לרצינות החברה , חבל... Niv Tesler הגיבו לזה 1
David Ulman פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 קודם כל כל הכבוד על היוזמה אני מקווה שיבואו ויטוסו אצלכם הרבה . כמה הערות שאתם לא חייבים להתייחס אליהם , לדעתי לבנות אתר בשפת ה PHP מסוכן למי שאין לו את הידע על באבטחת אתרים . בקלות יכולים לפרוץ לכם לאתר או להוריד אותו מהרשת. עיצובו של האתר בטוב טעם אבל אתם יכולים לראות שבתפריט רוב תת הקטגורים בלתי נראות. בכל מקרה כל הכבוד !!
amir friedland פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 קודם כל כל הכבוד על היוזמה אני מקווה שיבואו ויטוסו אצלכם הרבה . כמה הערות שאתם לא חייבים להתייחס אליהם , לדעתי לבנות אתר בשפת ה PHP מסוכן למי שאין לו את הידע על באבטחת אתרים . בקלות יכולים לפרוץ לכם לאתר או להוריד אותו מהרשת. עיצובו של האתר בטוב טעם אבל אתם יכולים לראות שבתפריט רוב תת הקטגורים בלתי נראות. בכל מקרה כל הכבוד !! מה הנסיון שלך באבטחת מידע אם אפשר לשאול ? Niv Tesler וגם Yoni Azbel הגיבו לזה 2
David Ulman פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 כתבתי לך בפרטי amir friedland הגיבו לזה 1
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 http://virtual.austrian.com/hq/main1.php ? Yuval Segev, Niv Tesler וגם amir friedland הגיבו לזה 3
David Ulman פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 http://virtual.austrian.com/hq/main1.php ? מה זה ?
Yoni Azbel פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 מה זה ? מה? מה זה? זה האתר המקורי של Ausrian Virtual.
Yoni Azbel פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 מה זה האתר המקורי זה עוד virtual airline האתר הראשון של Austrian הרבה יותר מכובד לפי דעתי! מה זה 2365 שעות ב0 טיסות? או 50 שעות ב0 טיסות? amir friedland וגם David Ulman הגיבו לזה 2
David Ulman פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 האתר הראשון של Austrian הרבה יותר מכובד! מזה 2365 ב0 שעות? או 50 שעות ב0 טיסות? אתה צודק , אבל זאת רק ההתחלה
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 2, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2014 אני לא מבין מה הטעם בלפתוח עוד חברה כשיש כבר אחת שרצה כמה שנים טובות ומתפקדת בצורה מקצועית יחד עם החטיבה האוסטרית..כמו כן היא קיבלה את האישור של אוסטריאן (בעולם האמיתי) להשתמש בשם ובלוגו Ido Hen, elai bachar, Gregory Verba וגם 6 אחרים הגיבו לזה 9
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 עוד מישהו שם לב שהאתר ממש דומה לאתר של חיל האוויר הוירטואלי?, או שהם לא רשומים בואטסים כVa? אני עוד לא רץ להצטרף, ורק מתוך סקרנות, האם גם לחברה הוירטואלית הזאת יש אישור מאוסטריאן האמיתית או שהחברה מסתכנת בלהסתבך עם אוסטריאן? לומר את האמת, אני לא רואה מה היתרון לטוס בחברה הזאת על פני לטוס באוסטריאן וירטואל השנייה אני לא מצטרף ושיהיה בהצלחה
Shlomlux2 פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 חברים, דבר ראשון, בהצלחה לחברה החדשה, וכל הכבוד על היוזמה. מי שלא מבין משהו, מוזמן לשאול את האחראים לחברה בהודעות פרטיות/מייל. אבקש, דיונים על כמות שעות/איכות טיסות וכל היוצא בזה, לא על גבי השרשור הזה.
Gregory Verba פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 חברים תסלחו אבל אני לא מבין מדוע צריך לפתוח עוד חברה אחת. קיימת חברה וירטואלית מצויינת כבר תקופה: http://virtual.austrian.com/hq/main1.php זה כמו שמישהו יפתח עכשיו עוד חברת אל על וירטואל נוספת... גרגורי
Ray Frenkel פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 היי כולם, ידוע לנו על קיום החברה הישנה, אך זה כמו שיש כמה חברות דלתא, כמה חברות בריטיש וכמה חברות אימריטס וירטואליות.ניסינו לבנות ולנסות לעושת משהו לבד, שבסופו של דבר יצא לא רע להתחלה והחלנו לנסות לפרסם את זה, פשוט ממבט ראשון על החברה הישנה, האתר נראה פחות מסודר ומעוצב, כמו כן אצלנו יש אקראס ורייט לנדינג.
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 חברים, יוזמה ברוכה, יש מספר חברות וכל אדם יבחר אם ואיכן להירשם ולטוס הכתישה הזאת לא תורמת לחברה ובטח שלא לכם.
amir friedland פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 אני אישית חושב שאף אחד לא מחפש לכתוש בכוונה אף אחד... פורסמה חברה , ממבט קצר אפשר היה לראות דברים לא אובייקטיביים כל כך , אני בתור טייס חושב שזה ערך עליון בחברה שמכבדת את עצמה , ואם זה לא קיים השקיפות והשוויון בין כל הטייסים , החברה מורידה מערכה כמכובדת.. לדעתי אלעל וירוטאל ( בלי שאני איש הנהלה שם או צוות רק טייס ) עושה עבודה טובה מאוד בעניין , וקיים מעקב מדויק ושווה בין כל הטייסים , נקודה למחשבה. שיהיה בהצלחה. Ido Hen, shachaf yasurr, Niv Tesler וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Bar Rodoy פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 בהצלחה לכם, אבל האנגלית על הפנים. לדוגמא, בדף הצי כתוב Fleet Austrian ולא Austrian's Fleet..... מצאתי עוד הרבה שגיאות. מציע שתיתנו למישהו עם אנגלית ברמה גבוהה לעבור על הטקסטים באתר.
David Ulman פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 בהצלחה לכם, אבל האנגלית על הפנים. לדוגמא, בדף הצי כתוב Fleet Austrian ולא Austrian's Fleet..... מצאתי עוד הרבה שגיאות. מציע שתיתנו למישהו עם אנגלית ברמה גבוהה לעבור על הטקסטים באתר. אני לא בא לכתוש אף אחד אבל האתר של החברה הוא הפנים שלכם ולדעתי זה לה נראה כל כך יפה ומכבד יש עוד הרבה עבודה , אני יודע שבנית אתר מהבסיסי ביותר עולה כסף והשקעה כמו כן אני ממליץ לכם בגלל שיש לכם דומיין ליצור איתו שרת מילים לדוגמא: admin@ausrianvirtual.com נסו לאבטח את ה SQL שלכם ולאבטח את מסד הנתונים שלכם, אפילו למי שיש ידע מאוד בסיסי במחשבים יכול לשלוף לכם את נתוני המשתמשים בקלות .
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 3, 2014 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 שלום לכולם! חברים תתבישו לכם. אנשים צעירים ומוכשרים טרחו ועמלו והקימו חברת תעופה חדשה ואתם במקום לברך אותם מעירים הערות מגעילות שלא לעניין. ביקורת בונה אפשר להעביר על כל נושא בחברה בהמשך אבל לא בצורה כזאת. כבר הבחנתי פה אצלנו בואטיל בהרבה תרחישים שיש כאן הרבה אנשים רעים וקנאים ואין חברות וזה ממש חבל כי בגלל זה הרבה אנשים מוכשרים וחומר אנושי טוב עזב אותנו. לכן אני פונה לכולם בבקשה להרגע ולהתייחס בכבוד לזולת ולפרגן לחברים שלכם. ולפרחי אני אומר: אני ממך כבר לא מצפה לכלום. [נערך ע״י ה-DCRM]. ההערה שלך על ה2365 שעות שלי היא לא במקום. כתוב שם בפירוש: TRANSFER HOURS 2365
Noy Farhi פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 בוקי, תפנה אותי לחברת תעופה שיש לך את אותם שעות שכתובות לך שם. העברה זה דבר ידוע בין חברות אבל בתנאי שיש לך את השעות. ולא מדובר על שעות רשת.
Shlomlux2 פורסם אוגוסט 3, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2014 לצערי הרב, השרשור על חברה הוירטואלית החדשה הגיע לפסים אישיים, וזה לא מקובל עלי ועל החטיבה בכלל. על כן נעלתי. ושוב, בדגש ובגדול: כל חברה וירטואלית חדשה היא תוספת מבורכת לתחביב. כל דבר חדש סובל מצירי לידה שאני מאמין יתוקנו וישופרו בקרוב. אני מאחל לצוות החברה החדשה בהצלחה ופעילות פורה. על בעיות/מענות/טענות/הערות/הארות, נא לפנות לצוות החברה. liav ezra וגם Yoni Azbel הגיבו לזה 2