Yarden Ben-Dor פורסם פברואר 1, 2015 דיווח פורסם פברואר 1, 2015 שלום חברים,ביום שבת תתקיים בחינת הסמכה כפולה על עמדת גישה, וכמיטב המסורת, שמי המדינה ייפתחו לרווחה החל מעמדות הקרקע ועד לעמדת תל אביב מהשעה 18:30 עד לשעה 22:00 רצוף!כדי שהבחינה תעבור כמו שצריך אנחנו צריכים אתכם! טייסים ופקחים כאחד! ראשית, דאגו לעזור לנבחנים עם יצירת כמה שיותר תנועה באיזור בן גוריון! שנית, בכדי לאפשר לטייסים ולפקחים הנבחנים מקסימום פעילות אנחנו צריכים כמה פקחים שיעזרו שישתפו עמם פעולה בעמדות נמוכות וגבוהות יותר.העמדות הן:קרקע מערב:18:30- 20:30:20:30 - 22:00: ליאב עזראקרקע מזרח:18:30- 20:30:20:30 - 22:00:מגדל בן-גוריון:18:30- 20:30:20:30 - 22:00:גישה בן-גוריון:18:30- 20:30: שמור לנבחנים20:30 - 22:00: שמור לנבחניםתל אביב:18:30- 20:30: אור באכתרי20:30 - 22:00: אור באכתרי אנא רשמו בתגובות את העמדות אותן אתם מעוניינים לאייש - במידה ואתם מעוניינים במשמרת כפולה אין שום בעיה, ובמידה ואתם מעוניינים לפקח בעמדות נוספות אנא דאגו לציין זאת ואני אדאג לשבצכם.בנימה זו הרשו לי לאחל המון הצלחה לכל הנבחנים!
Or Bahtari פורסם פברואר 1, 2015 דיווח פורסם פברואר 1, 2015 שלום לכולם! לפני שלושה חודשים נפתח לו קורס גישה , אליו התקבלו 6 חניכים מעולים שהוכיחו את עצמם לאורך ההסמכה שלהם. אני יותר מגאה לפתוח את "תקופת הבחינות" של קורס גישה מחזור 1, חניכי הקורס עמלו והשקיעו מעצמם רבות לאורך שלושת החודשים האחרונים בשביל להגיע לרגע הזה . אני קורא לכם חברי החטיבה לבוא ולעזור לחניכים לעבור את הבחינה שלהם בהצלחה - שימו לב שלאחר שתי הבחינות בשבת הקרובה יקבעו תאריכים לעוד 4 בחינות! כמו כן , תודה רבה למחלקת אירועים של החטיבה על שיתוף הפעולה בהרמת אירוע הסמכה זה ומקווה שכך יהיה גם בבחינות הבאות. בהצלחה לנבחנים!
Izik Bakshi פורסם פברואר 4, 2015 דיווח פורסם פברואר 4, 2015 אני מנסה לפנות זמן ולקחת חלק, אעדכן בהמשך.
Almog Atar פורסם פברואר 7, 2015 דיווח פורסם פברואר 7, 2015 תזכורת! שיתוף הפעולה שלכם הערב נחוץ מאוד! הסמכת עמדת גישה היא בין החשובות שיש ברשת, שיתוף הפעולה שלכם נדרש על מנת להסמיך שני פקחים חדשים שיוסיפו כמות מכובדת של שעות פיקוח ברשת - כולנו נרוויח ! בהצלחה לנבחנים
Gregory Verba פורסם פברואר 7, 2015 דיווח פורסם פברואר 7, 2015 חברים בואו לטוס ולעזור לי לעבור. אין תנועה...
Zeev Bucki פורסם פברואר 7, 2015 דיווח פורסם פברואר 7, 2015 בושה וחרפה חברים. אנשים טורחים ועומלים למענכם משקיעים מזמנם ומירצם ואתם לא שמים ... ולא באים לטוס. הרי היום בשבת אין לימודים או משהו אז מה הבעיה לבוא לשעה לעזור בבחינה? גם אני עזבתי את הנכדים שלי ובאתי.בכלל בזמן האחרון יש ריפיון בפעילות בחטיבה וזה חבל.פקחים יש בשפע וטייסים לא.
Amit Eisinger פורסם פברואר 8, 2015 דיווח פורסם פברואר 8, 2015 בוקי אני באופן אישי לא יכולתי להשתתף בכלל. אנשים עסוקים, אתה לא יכול לצפות שאנשים יפנו את הזמן שלהם לזה שהם לומדים או שיש להם מחויבויות. פקחים אין בשפע וטייסים כבר לא טסים כי תדירות הפיקוח נמוכה. הבעייה הגדולה יותר של החטיבה שממנה נובע הריפיון היא שכמות המצטרפים בדעיכה וזה הכי מורגש בכמויות החניכים בקורסים ובאירועים. עד שלא יצטרפו עוד אנשים זה המצב. זאת דעתי