עבור לתוכן
Israel Rotaru

** ערב העשרה לחברי החטיבה - מושב חגור - 19/11 **

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

תזכורת: מבקש מכל מי שחושב שיגיע להירשם למיפגש דרך המערכת לרישום. רישמוכם חשוב ע"מ שנוכל להערך בהתאם מבחינת ציוות כיבוד לכל משתתף וסקירה כללית של כמות המשתתפים הצפוייה.

המשך ערב נעים  :)

פורסם

איך הצלחתם לתאם עם אלון ערב פנוי ? רק על זה אני מוריד את הכובע בפניכם ....

את זרימת הטיסה העברתי מספר רב של פעמים באלעל על בסיס ההרצאה של אלון כמובן, 

המלצה חמה ממני, אל תרשו לעצמכם לפספס את ההרצאה הזו !

אני ורן נגיע , יוצאים מהרצליה/ רעננה, מי שצריך טרמפ מוזמן בכיף ליצור קשר בפרטי .

פורסם

שלום לכולם להלן רשימת האנשים שנרשמו: 

ישראל רוטרו - 1 קילו בורקסים.

משה מזרחי - 1 קילו בורקסים.

ירדן בן-דור - בקבוק קולה, בקבוק פאנטה + עוגה.

שחף יסעור - צלחות חד פעמיות, כוסות חד פעמיות,מזלג סכין כפיות וכפות חד פעמיוות.

אור בכתארי - בקבוק קולה זירו , בקבוק פיוז טי + עוגה.

עידו וכטל + אלדר סלע - 2 בקבוקי ספרינג לבחירה.

איציק בקשי - 1 קילו מאפים מתוקים.

אביחי קור – 2 מגשים חד פעמיים גדולים + מפות חד פעמיות + חבילת כוסות לשתיה חמה.

אבישי סיפטון - קולה רגיל, קולה זירו, 2 עוגות.

אילן קרייטמן - 2 חבילות גדולות של עוגיות.

זאב בוקי - 1 קילו חומוס + 20 פיתות + שטרודל תפוחים.

מיקי ליפ -  כרוב אדום במיונז + 2 קופסאות מלפפון חמוץ.

גרגורי ורבה - 2 חבילות גדולות של צ'יפס, 2 חבילות אפרופו.

דוד בן-דוד - שתיה.

חי שוקרון - פיצה פיטריות.

אמיר פרידלנד - חטיפים.

ניר גונן – חטיפים.

ברק פכט – אוכל/שתיה.

רן בן-שמואל - שתיה.

נשמח לראותכם!
פורסם

אני פונה לכל חברי ואטיל!

יש חשיבות מרובה להגעתכם למפגש החברתי מחר ולהרצאה המקצועית המרתקת של ידידי קברניט אל על אלון פרג. אני מכיר הייטב את ההרצאות המרתקות שלו מתקופת השת"פ ביננו לבין חברת אל על במרכז ההדרכה בבן גוריון. ההרצאות שלו על זרימת טיסה ב737 ששם הוא קברניט כיום  או ב744 ששם טס כקצין ראשון הן מקצועיות ביותר ולמדתי ממנו הרבה מאוד וכל אחד שיהיה בהרצאה יפיק ממנה תועלת לעצמו.אלון היה האחראי בזמנו בשת"פ שלנו עם חברת אל על והיה הראשון אשר בחושים החדים שלו איבחן את המקצועיות שלנו ונתן בנו אמון מלא

ולכן אסור לנו להיות כפויי טובה ולאכזב אדם עסוק כמוהו שמוכן לבוא ולהשקיע בנו מזמנו.וגם לכבד את עצמנו ואת ואטיל שלנו אשר גורמת לנו סיפוק והנאה. הנה כרגע נחתתי עם "המלכה" בלילה בבריסל כמו במציאות את אחת הנחיתות המהנות ביותר ברוח עזה  של 24 קשר וגשם.אז להתראות מחר בנחיתה במושב חגור.

פורסם

חברים אלון היה האחראי בזמנו בשת"פ שלנו עם חברת אל על והיה הראשון אשר בחושים החדים שלו איבחן את המקצועיות שלנו ונתן בנו אמון מלא.לכן אם אדם עסוק שכמוהו בא ומשקיע בנו מזמנו ללא תמורה אז בואו לא נאכזב אותו ונבוא בהמונינו.מעבר לכך יהיה מעניין לראות את הפרצופים אשר אנו שומעים ברשת הקשר במהלך הטיסה.

פורסם

הנה כרגע נחתתי עם "המלכה" בלילה בבריסל כמו במציאות את אחת הנחיתות המהנות ביותר ברוח עזה  של 24 קשר וגשם.אז להתראות מחר בנחיתה במושב חגור.

מעניין שאתה מציין את זה, אני היום ממריא מבריסל חזרה ארצה, אולי אהיה בטיסה שלך בחזור :) אני מצפה שתפנק אותי בטיסה....

פורסם

ירדן, ישראל, דוד ושאר מארגני הערב,

הייתה הרצאה נהדרת ואני מאוד נהניתי ואף למדתי.

מקווה שיהיו הרצאות נוספות והתכנסויות בנושאי העשרה וכד'.

תודה רבה וישר כח.

פורסם

חבר'ה,

ברצוני קודם כל להודות לכולכם שבאתם לנכוח במפגש הזה ושנהניתם מההרצאה המרתקת שהעביר חברינו אלון פרג!

אני מקווה שלא נשארתם עם בטן ריקה אחרי כמות מסחרית של אוכל שכולם הביאו  :D 

לדעתי מגיעה תודה מיוחדת כאן לשלושה אנשים:

ראשית כל, לאלון פרג שהקדיש מעל לשעתיים מזמנו בשביל להעשיר את הידע שלנו חברי החטיבה אודות חוויותיו כקצין ראשון ולאחר מכן כקברניט על 737. אני אישית אזכור את ההרצאה הזו למשך שנים רבות!

תודה נוספת מגיעה לישראל רוטרו, שלקח על עצמו את ארגון האירוע הזה על עצמו ודאג שהכל יתקתק כמו שעון. זה לא עניין של מה בכך לתאם הרצאה של מישהו ברמתו של אלון פרג שיצליח לבוא ולהרצות לנו עם לו"ז כל כך עמוס כמו שלו, ובטח שבטח לא לארגן מפגש בהתראה כל כך קצרה של שבוע, יחד עם היענות מדהימה שלכם!

ואחרון, אם כי כמו שאומרים, Last but not least, תודה מיוחדת מגיעה לדוד כהן, אשר כל פעם נרתם למשימה ובמסירות אין קץ דואג לעזור לנו להרים אירועים כאלה. כמו שכבר אמרתי בכנס החטיבה בספטמבר, אילולא דוד - לא היינו יכולים לקיים את האירועים החטיבתיים שלנו כפי שקיימנו. 

אז תודה רבה לכולכם!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...