eldad ginzberg פורסם נובמבר 13, 2017 דיווח פורסם נובמבר 13, 2017 אם אתה מעוניין אני יכול למסור לך את ה ID שלי ב VATSIM שכן אם לא הייתי רשום ב VATSIM לא הייתי יכול להיות חבר חטיבה פה. אני טס בסימולטור בדיוק כמוך ומנסה לעשות את זה כמה שיותר קרוב למציאות,ואם היה באפשרותי לעזור לכל מי שמעוניין בכל דרך כלשהי הייתי עושה זאת בשימחה בניגוד אליך שמסיבות תמוהות לגמרי חוסם הרשאות לדברים שיכולים לעזור לקהל חובבי הסימולטורים.מה אכפת לך כמה שעות אני טס ב VATSIM אם בכלל או אם אני אקטיבי בפורום אנחנו פה בשביל לעזור אחד לשני ולא בשביל לחסום ולהקשות אחד לשני.היום אני צריך אותך ומחר אתה תצטרך אותי.טייסי חיל האוויר שאתה מלא הערכה כלפיהם ומגינים עלינו יומם וליל בטוח לא היו מתנהגים כמוך ומקשים על הקהל הרחב אלא עוזרים בכל דרך אפשרית.תעשה בדק בית ותחפש מה הסיבה האמיתית שגורמת לך להתנהג כך אולי תגלה דברים שלא ידעת על עצמך יום טוב אין לי מושג מי זאת המתחרה הידידותית שלנו ובהתחלה ביקשתי הסבר הגיוני למה חסמו את מפתחים ותוספים להוריד הרשאות מאנשים ספציפיים.... אין לי מושג על מה אתה מדבר. wilco publishing גנב צביעות של מטוסי ה embraer ?או שאולי pmdg גנבו צביעות של מטוסי EL AL אשמח אם מישהו יואיל להסביר מה קרה.למה חסמו את מפתחים ותוספים לקהל הרחב אני פה לא בשביל להתסיס שום פורום אני אומר מה שאני חושב ואני לא מתנחמד לאף אחד. כמו שאמרתי אנחנו פה בשביל לעזור אחד לשני ולא להקשות אחד על השני בלי קשר לכמה שעות אני טס ב vatsim או כמה תגובות כתבתי.ואם יש סיבה הגיונית ומשמעותית שבגללה חסמו את מפתחים ותוספים שכמובן איני יודע עליה אני מתנצל מראש ועוד משהו אני כותב מה שאני כותב כי באמת אכפת לי ולא להתסיס שום דבר אם לא היה אכפת לי לא הייתי מתעצבן וכן לעומת העולם האמיתי או לעומת סימולטורים שמאמנים בהם טייסים FSX או P3D קצת מטופשים וגם המטוסים הכי מקצועיים שיש בשוק היום לא עומדים בסטנדרדים של סימטלטורים מקצועיים אבל זה מה שיש ואני כמוכם מנסה להנות ולהפיק את המיטב בעזרת הכלים שיש בידי ואם אתה רוצה להשלות את עצמך שאחרי שתטוס ב737 של pmdg תוכל להטיס את המטוס האמיתי תמשיך לחיות באשליות.אתה אולי יכול ללמוד את האוטומציה של המטוס על ידי pmdg אבל מבחינת התנהגות והתנהלות המטוס האמיתי בטיסה ידנית אין קשר בין pmdg והדבר האמיתי
Or Bahtari פורסם נובמבר 13, 2017 דיווח פורסם נובמבר 13, 2017 1 hour ago, eldad ginzberg said: אם אתה מעוניין אני יכול למסור לך את ה ID שלי ב VATSIM שכן אם לא הייתי רשום ב VATSIM לא הייתי יכול להיות חבר חטיבה פה. אני טס בסימולטור בדיוק כמוך ומנסה לעשות את זה כמה שיותר קרוב למציאות,ואם היה באפשרותי לעזור לכל מי שמעוניין בכל דרך כלשהי הייתי עושה זאת בשימחה בניגוד אליך שמסיבות תמוהות לגמרי חוסם הרשאות לדברים שיכולים לעזור לקהל חובבי הסימולטורים.מה אכפת לך כמה שעות אני טס ב VATSIM אם בכלל או אם אני אקטיבי בפורום אנחנו פה בשביל לעזור אחד לשני ולא בשביל לחסום ולהקשות אחד לשני.היום אני צריך אותך ומחר אתה תצטרך אותי.טייסי חיל האוויר שאתה מלא הערכה כלפיהם ומגינים עלינו יומם וליל בטוח לא היו מתנהגים כמוך ומקשים על הקהל הרחב אלא עוזרים בכל דרך אפשרית.תעשה בדק בית ותחפש מה הסיבה האמיתית שגורמת לך להתנהג כך אולי תגלה דברים שלא ידעת על עצמך יום טוב 1. את מספר ה-VATSIM שלך כבר מצאתי (לכל המעוניינים 1278636) 2. הנהלת החטיבה תיקח לתשומת ליבה את ההערות שלך . 3. תודה .
Amit Eisinger פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 @eldad ginzberg איני מהגורמים המעורבים בדבר, ובכל זאת קשה לי עם העובדה שדווקא אתה שמתיימר להיות טייס בחיל האוויר ואני לא מזלזל או מפקפק בכך כלל, מגיב כאן בפורום בצורה כה ילדותית ולעומתית, במקום פשוט לשלוח מייל או הודעה פרטית לפותח השרשור ולסגור את כל הסיפור במייל וחצי. לא מנסים למנוע ממך כלום, להפך, יש לנו נהלים מיוחדים עבור טייסים במציאות שנועדו להקל ולקדם אותם. להבא, עדיף שבמקרים כאלה, מכיוון ששרשור זה, מסתמן בכלל כשרשור מידע ופחות כשרשור לביקרות, פשוט לשלוח מייל או הודעה פרטית ואני משוכנע שתקבל את המענה הטוב ביותר. Yuval Levi, Raz Niv וגם Noy Farhi הגיבו לזה 3
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 נוסף לכך אדון noi farhi היקר שטוען שאני פה בשביל להתסיס אתה טועה בגדול אני פה בשביל להעיר ולהאיר,ואתם חברי ההנהלה הם אלה שמתסיסים ויש לי הצעה עבורכם. במקום לקרוא לפורום פורום ואטיל ,שנו את השם ל"הטובים לפורום ואטיל" ממש כמו הטובים לטיס שאנשים ידעו שרק אם אתה טייס בחיל האויר או טייס מנוסה ברשת VATSIM תזכה להיות חשוף לכל חלקי הפורום אבל אנשים פשוטים כמוני שלצערינו לא זכינו להיות טייסים בחיל האוויר ואולי גם אין לנו עדיין את הביטחון והניסיון לטוס ברשת VATSIM תיסגרו אפילו את כל הפורום ותסבירו שהפורום מיועד לעלית ולטובים ביותר שבבחורינו.ואני קורא לזה במילים אחרות אפלייה וסלקציה תודה יום טוב
Or Bahtari פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 32 minutes ago, eldad ginzberg said: נוסף לכך אדון noi farhi היקר שטוען שאני פה בשביל להתסיס אתה טועה בגדול אני פה בשביל להעיר ולהאיר,ואתם חברי ההנהלה הם אלה שמתסיסים ויש לי הצעה עבורכם. במקום לקרוא לפורום פורום ואטיל ,שנו את השם ל"הטובים לפורום ואטיל" ממש כמו הטובים לטיס שאנשים ידעו שרק אם אתה טייס בחיל האויר או טייס מנוסה ברשת VATSIM תזכה להיות חשוף לכל חלקי הפורום אבל אנשים פשוטים כמוני שלצערינו לא זכינו להיות טייסים בחיל האוויר ואולי גם אין לנו עדיין את הביטחון והניסיון לטוס ברשת VATSIM תיסגרו אפילו את כל הפורום ותסבירו שהפורום מיועד לעלית ולטובים ביותר שבבחורינו.ואני קורא לזה במילים אחרות אפלייה וסלקציה תודה יום טוב כמה עובדות יבשות עליך מנתוני המערכת : 1. אינך חבר חטיבת VATIL אלא של מערב אסיה . 2. אינך מעורב כאן בשום פעילות חטיבתית - א. אין לך דקת טיסה ברשת. ב. ההודעות שאתה כותב כאן כרגע הן הראשונות מאז המשתמש נוצר ב-VATSIM. ג. לעולם לא נראית בשרת ה-TS . לאור האמור לעיל - במובנים של פעילות ברשת ובחטיבה אתה פשוט כלום ובטח שאין לך בכלל את הזכות לבקר את פעילות החטיבה כאחד שבכלל לא פעיל בה. לכן , אני מניח שאתה יותר ממוזמן ללכת לקהילות המתחרות ששם יתנו לך כבוד של טייס בחיל האוויר (אלא אם כן אתה כבר שם ומשעמם לך אז אתה כותב פה). נ.ב אגב אהבתי - "הטובים לפורום ואטיל" . הנהלת החטיבה תיקח לתשומת ליבה גם את ההצעה הזאת. Yoram Benary, Amit Eisinger, elai bachar וגם 7 אחרים הגיבו לזה 8 2
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 אני לא טיס בחיל האוויר ומעולם לא הייתי ומעולם לא כתבתי זאת למה אתה חוזר ואומר שאני טייס בחיל האוויר? אני חבר במערב אסיה? אז למה כתוב ליד השם שלי חבר חטיבה ואם אני לא מעורב בפעילות חברתית אז מה?למה האפלייה והסלקציה? אתה יודע מה הבעייה שלך? הבעייה היא שאתה טס מול מסך מחשב בתוכנה שבקושי מדמה את תנאי המציאות ולוקח את זה יותר מדי ברצינות.תתבגר קצת ותחשוב איך לעשות טוב לזולת ולא איך לחסום ולהגביל את הדרך של אנשים הגישה שלך מאוד ילדותית ואגואיסטית ובדרך זאת לא תגיע לשום מקום אני לא חבר מערב אסיה ולא נעליים אני יהודי כמוך שמטיס בסימולטור כמוך ושירתתי בצבא בדיוק כמוך ואתה לא תגיד לי לאיזה חטיבה ללכת וזה לא עניינך אם אני טס בVATSIM או לא.אתה רק מפלה ציבור אחד לטובת ציבור אחר וזה שתנסה להשמיץ אותי לא יעזור
Amit Eisinger פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 8 minutes ago, eldad ginzberg said: אני לא טיס בחיל האוויר ומעולם לא הייתי ומעולם לא כתבתי זאת למה אתה חוזר ואומר שאני טייס בחיל האוויר? אני חבר במערב אסיה? אז למה כתוב ליד השם שלי חבר חטיבה ואם אני לא מעורב בפעילות חברתית אז מה?למה האפלייה והסלקציה? אתה יודע מה הבעייה שלך? הבעייה היא שאתה טס מול מסך מחשב בתוכנה שבקושי מדמה את תנאי המציאות ולוקח את זה יותר מדי ברצינות.תתבגר קצת ותחשוב איך לעשות טוב לזולת ולא איך לחסום ולהגביל את הדרך של אנשים הגישה שלך מאוד ילדותית ואגואיסטית ובדרך זאת לא תגיע לשום מקום אני לא חבר מערב אסיה ולא נעליים אני יהודי כמוך שמטיס בסימולטור כמוך ושירתתי בצבא בדיוק כמוך ואתה לא תגיד לי לאיזה חטיבה ללכת וזה לא עניינך אם אני טס בVATSIM או לא.אתה רק מפלה ציבור אחד לטובת ציבור אחר וזה שתנסה להשמיץ אותי לא יעזור כבודו מתבקש לשמור על השפה. עובדתית, אתה רשום לחטיבת מערב אסיה. נקבעו קריטריונים מבחינים די ברורים. לא מעניין אף אחד מה הדת שלך, מה עשית בצבא, או כל דבר אחר. אין פה גרם של אפליה, יש כאן הבחנה לגיטימית. מי שעומד ברף קבוע ואחיד, יקבל גישה, מי שלא, יכול להסתדר טוב מאוד גם בלי גישה לשם. לטעון שיש כאן אפליה משמיץ את החטיבה ולא מועיל כפי שטענת, וזה גם מעיד שלא רק שאתה לא טייס בחיל האוויר, אתה גם לא ממש חזק ביחסי אנוש ובהבדלים בין אפליה להבחנה. Michael Cabir וגם Yuval Levi הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 9 minutes ago, eldad ginzberg said: אני לא טיס בחיל האוויר ומעולם לא הייתי ומעולם לא כתבתי זאת למה אתה חוזר ואומר שאני טייס בחיל האוויר? אני חבר במערב אסיה? אז למה כתוב ליד השם שלי חבר חטיבה ואם אני לא מעורב בפעילות חברתית אז מה?למה האפלייה והסלקציה? אתה יודע מה הבעייה שלך? הבעייה היא שאתה טס מול מסך מחשב בתוכנה שבקושי מדמה את תנאי המציאות ולוקח את זה יותר מדי ברצינות.תתבגר קצת ותחשוב איך לעשות טוב לזולת ולא איך לחסום ולהגביל את הדרך של אנשים הגישה שלך מאוד ילדותית ואגואיסטית ובדרך זאת לא תגיע לשום מקום אני לא חבר מערב אסיה ולא נעליים אני יהודי כמוך שמטיס בסימולטור כמוך ושירתתי בצבא בדיוק כמוך ואתה לא תגיד לי לאיזה חטיבה ללכת וזה לא עניינך אם אני טס בVATSIM או לא.אתה רק מפלה ציבור אחד לטובת ציבור אחר וזה שתנסה להשמיץ אותי לא יעזור 1. הסיבה שכתוב לך חבר חטיבה בפורום היא שאנחנו מאפשרים לחברי החטיבות האחרות להשתתף בפעילות הפורום. 2. להלן הוכחה שאתה חבר חטיבה מערב אסיה -http://prntscr.com/ha92t1 3. סתם הוכחה לרמת הפעילות שלך - http://prntscr.com/ha93kz 4. לא אמרתי לך לאיזה חטיבה ללכת (רק הצעתי במידה ולא טוב לך) אך אני מציע שתתחיל לכבד את האנשים שנמצאים פה 9+ שנים בתפקידי ניהול ומרימים כאן פרוייקטים אדירים כגון גיוס תרומות כספיות וציוד טכני עבור פעילות החטיבה כדוגמא חדר הבקרה הזה שברשותנו ונחנך לאחרונה (לחץ כאן) . וכן - כשלמישהו מאוד אכפת מהמקום הזה הוא לוקח דברים ברצינות לעומת אנשים כמוך שיושבים עם ראש קודח מאחורי מקלדת (חמוצים) . 5. את רישיון הטיס שלי במציאות הוצאתי לפני 5 שנים ואני עדיין פה ומנהל אז ? Michael Cabir, Amit Eisinger, Yuval Levi וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 שיהיה לכם כל טוב לא יודע מה כל כך הפריע לכם שתהיה לכולם גישה לצביעות חדשות שיוצאות אם זה של מטוסי ה embraer או צביעות למטוסי אל על או ישראייר למודל של fslabs.אם כל כך ניצבט לכם הלב אני מוכן לשלם על צביעות חדשות שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר חוץ מאצלכם.תאמינו לי שאם היה אפשר להשיג צביעות אלה במקום אחר מצידי שתסגרו עבורי את כל הפורום ולא תהיה לי גישה לכלום.כנראה שאנחנו שונים אני בחיי מנסה לשמח אנשים ואתם כנראה שלא או אולי רק אנשים מסוימים בכל מקרה שיהיה לכם כל טוב
Raz Niv פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 ממליץ לנעול את הנושא. זו החלטת הנהלת החטיבה ואין על זה ויכוח.
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 וזה שאני רשום כחבר מערב אסיה כנראה שזה בגלל טעות שלי כשנירשמתי לרשת VATSIM שמקורה בחוסר ידע וכנראה שעשיתי טעות ושייכתי עצמי למערב אסיה ואפילו לא ידעתי זאת עד היום תנעלו תנעלו כל טוב וניפגש בשמחות בעזרת השם
Noy Farhi פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 2 hours ago, eldad ginzberg said: נוסף לכך אדון noi farhi היקר שטוען שאני פה בשביל להתסיס אתה טועה בגדול אני פה בשביל להעיר ולהאיר,ואתם חברי ההנהלה הם אלה שמתסיסים ויש לי הצעה עבורכם. במקום לקרוא לפורום פורום ואטיל ,שנו את השם ל"הטובים לפורום ואטיל" ממש כמו הטובים לטיס שאנשים ידעו שרק אם אתה טייס בחיל האויר או טייס מנוסה ברשת VATSIM תזכה להיות חשוף לכל חלקי הפורום אבל אנשים פשוטים כמוני שלצערינו לא זכינו להיות טייסים בחיל האוויר ואולי גם אין לנו עדיין את הביטחון והניסיון לטוס ברשת VATSIM תיסגרו אפילו את כל הפורום ותסבירו שהפורום מיועד לעלית ולטובים ביותר שבבחורינו.ואני קורא לזה במילים אחרות אפלייה וסלקציה תודה יום טוב תאמין לי שאני כבר זהיתי עשרות אנשים שכתבו בצורה שאתה כתבת ויום אחרי עלו על הטיל מפה כי עשו דבר אחד או שניהם..רק שאני לא מתבייש להגיד את זה בגלוי בפורום אז לפני שאתה מעביר ביקורות תקרא את התגובות שלך שוב פעם ותפנים. ובנינו אחרי שראיתי את סגנון התגובות שלך אני שמח שהגבילו את הפיתוחים רק לאנשים שבאמת חברי חטיבה. דבר נוסף, בוא אני אגיד את זה ככה; הסיבה שיש הגבלה לפורום הזה היא בגלל שהיו פה אדם או שניהם שקיבל תוספים והחליט שהוא מפרסם את זה בצורה לא חוקית לאנשים שלא צריכים לקבל את זה...אז נכון, הבן אדם שיצר את המוצר בן אדם אדם שהוא ״רק״ הוריד את ההרשאות מאנשים ספציפים ולא לקח את זה צעד אחד קדימה ל״תביעות על זכויות יוצרים״ אז לפני שאתה בה וכותב 3 תגובות אחת אחרי השניה כדי שה פוסט יראה שמן ומלא עמודים, אתה צריך להכיר מעט את ההיסטוריה. Yuval Levi, elai bachar, Raz Niv וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 לא כתבתי שהפוסט יהיה שמן ומלא כתבתי מה שעולה על ליבי ועכשיו תודות למה שכתבת אני מבין את הדברים אחרת ואני מבין לחלוטין את ההגבלה שלכם.אני מסכים עם זה שאם אנשים מסוימים ניסו להשתמש בצורה לא הוגנת בדברים שפיתחתם ויצרתם אין ספק שצריך לעצור תופעה זו ולשים גדר אבל עדיין ניפגעת פה אוכלוסייה תמימה של אנשים שבאמת מעונינים להעזר בתוספים שלכם.אני אישית לא טס עדיין ברשת כי אין לי עדיין ביטחון וניסיון לכך מבחינת דיבור עם בקרים ואיני רוצה להפריע ולהיות מטרד וכן איני מפתח ואינני מתכנת ואינני פעיל בחטיבה כי באמת אין לי מה לחדש ומה להוסיף ואני מנסה ללמוד ממכם המנוסים יותר.בכל זאת אני נעזר בצביעות שאנשים מוכשרים בחטיבה יוצרים וזה מעשיר את חווית הטיסה שלי בסימולטור.בכל מקרה אני מתנצל אם פגעתי במישהו בהערות שלי,לא התכוונתי לפגוע ואמרתי דברים ישר מהבטן בלי לסנן ובלי לחשוב יותר מדי ,טעות שלי.בכל מקרה מקווה שיש דרך להוכיח לכם שלמרות שאיני טס ברשת או פעיל בחטיבה בכל זאת אני מנסה ללמוד ממכם ונעזר בדברים שאתם יוצרים בצורה תמימה לגמרי.יש אנשים מאוד מוכשרים בחטיבה הזאת לא רוצה להזכיר שמות שעושים דברים נפלאים ואולי בעתיד תוכלו לבטוח בי בדרך כלשהי ולפתוח בפני ובפני אנשים טובים אחרים את כל הפורום תודה ויום טוב
Yoram Benary פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 On 11/13/2017 at 12:20 PM, Or Bahtari said: שלום , אנו מלאים בהערכה לטייסי חיל האוויר בעולם האמיתי שמגנים עלינו יומם ולילה כדי שנוכל להמשיך להטיס בסימולטור המטופש הזה , ואנו לא מתחרים בהם בשום צורה . בנוסף , לא קיים משתמש ב-VATSIM בשם Eldad Ginzberg . יום טוב. איך זה יכול להיות שיש חבר חטיבה ללא רישום ? VATSIM , בדרך כלל כל חבר חטיבה חייב להיות רשום ב
Bar Rodoy פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 57 minutes ago, eldad ginzberg said: לא כתבתי שהפוסט יהיה שמן ומלא כתבתי מה שעולה על ליבי ועכשיו תודות למה שכתבת אני מבין את הדברים אחרת ואני מבין לחלוטין את ההגבלה שלכם.אני מסכים עם זה שאם אנשים מסוימים ניסו להשתמש בצורה לא הוגנת בדברים שפיתחתם ויצרתם אין ספק שצריך לעצור תופעה זו ולשים גדר אבל עדיין ניפגעת פה אוכלוסייה תמימה של אנשים שבאמת מעונינים להעזר בתוספים שלכם.אני אישית לא טס עדיין ברשת כי אין לי עדיין ביטחון וניסיון לכך מבחינת דיבור עם בקרים ואיני רוצה להפריע ולהיות מטרד וכן איני מפתח ואינני מתכנת ואינני פעיל בחטיבה כי באמת אין לי מה לחדש ומה להוסיף ואני מנסה ללמוד ממכם המנוסים יותר.בכל זאת אני נעזר בצביעות שאנשים מוכשרים בחטיבה יוצרים וזה מעשיר את חווית הטיסה שלי בסימולטור.בכל מקרה אני מתנצל אם פגעתי במישהו בהערות שלי,לא התכוונתי לפגוע ואמרתי דברים ישר מהבטן בלי לסנן ובלי לחשוב יותר מדי ,טעות שלי.בכל מקרה מקווה שיש דרך להוכיח לכם שלמרות שאיני טס ברשת או פעיל בחטיבה בכל זאת אני מנסה ללמוד ממכם ונעזר בדברים שאתם יוצרים בצורה תמימה לגמרי.יש אנשים מאוד מוכשרים בחטיבה הזאת לא רוצה להזכיר שמות שעושים דברים נפלאים ואולי בעתיד תוכלו לבטוח בי בדרך כלשהי ולפתוח בפני ובפני אנשים טובים אחרים את כל הפורום תודה ויום טוב אתן לך מקרה שקרה לי. לפני כחודשיים פיתחתי תוסף שעדיין נמצא בגרסאות מאוד ראשניות ופירסמתי לחברי החטיבה בלבד גרסה מוקדמת. הגיע אדם שביקש את התוסף והיה מקבל אותו אלמלא הוא היה מצהיר בקבוצת וואטסאפ שהוא מפיץ את התוסף לכל מי שרוצה, בלי אישור ממני. כל תוסף שפיתחתי פורסם לכלל הציבור. לראיה, תחפש את השם שלי באבסים ותמצא כמה תוספים שהעלתי. פירסמתי לחברי החטיבה בלבד מסיבותי שלי. דמיין לך שפתאום הייתי מחליט לגבות תשלום על התוסף (דבר שאני לא מתכננן לעשות) ואותו אדם היה מפיץ אותו לכלל. זוהי כנראה אחת הסיבות להחלטה. Yuval Levi וגם Yoram Benary הגיבו לזה 2
Or Bahtari פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 1 minute ago, Yoram Benary said: איך זה יכול להיות שיש חבר חטיבה ללא רישום ? VATSIM , בדרך כלל כל חבר חטיבה חייב להיות רשום ב מדובר בטעות שלי - הוא אכן רשום ב-VATSIM
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 bar brody אני חוזר ואומר שעכשיו אני מבין אתכם ואם יש אנשים מהסוג הזה הם באמת לא ראויים להיות חשופים לכל תוכן הפורום ויכול להיות שתגובותי היו כל כך עצבניות מפני שאני לא מסוג האנשים האלה ובאמת ובתמים נהניתי מתוספים וצביעות שאפשר למצוא רק אצלכם והשתמשתי בהם בשימוש אישי בלבד ואתן לכם דוגמא שעד היום אני נהנה מהצביעות הנפלאות של בחור בשם רום למטוסי האמבראר של wilco למטוסי ארקיע ואני אף לומד עכשיו את מדריך ה fms למטוס האמיתי בכדי לראות ולהשוות כמה טוב הדגם של wilco וכמה קרוב למציאות מבחינת הפונקציות של מחשב הטיסה.בכל מקרה כמו שאמרתי לפני אם יש דרך להוכיח לכם שאני משתמש בתוספים הניפלאים שאתם מפתחים לשימוש אישי בלבד אשמח לעשות זאת אם על ידי מיילים למנהלי החטיבה או באיזה דרך שתמצאו לנכון אשמח לשתף פעולה ואני חושב שאתם גם יכולים ללמוד ממני הרבה כי בדרך כלל מטוסים שאני מטיס אני לא מסתפק במדריך המקוצר של החברה המייצרת אם זה pmdg fslas ואחרים אלא אני לומד את ה FCOM של המטוס האמיתי ומנסה לבדוק כמה הסימולצייה באמת טובה
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 ודרך אגב מישהו יודע למה פעם בכמה חודשים וביחוד בימים האחרונים הנתיב טיסה של ארקיע וישראייר לאילת אינו מבוצע כמו בימים רגילים כאילו בימי חול j10 ובסופי שבוע j13 שנהיה עכשיו q30 אלא הם טסים את רוב המסלול בשטח ירדן וחוזרים לשטח ישראל רק סמוך לנחיתה. מישהו יודע מה הסיבה לכך? Noy Farhi הגיבו לזה 1
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 יש תוכנה בשם flightradar24 ובה אפשר לעקוב אחרי נתיבי טיסה בזמן אמת זאת תוכנה שמראה על גבי מפה את מפות נתיבי הטיסה ואת מסלול המטוסים ובימים האחרונים ראיתי שארקיע וישראייר מבצעים חלק מהטיסות מעל שטח ירדן ולא בנתיבים הרגילים וחשבתי אולי מישהו יודע למה
Raz Niv פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 13 minutes ago, eldad ginzberg said: ודרך אגב מישהו יודע למה פעם בכמה חודשים וביחוד בימים האחרונים הנתיב טיסה של ארקיע וישראייר לאילת אינו מבוצע כמו בימים רגילים כאילו בימי חול j10 ובסופי שבוע j13 שנהיה עכשיו q30 אלא הם טסים את רוב המסלול בשטח ירדן וחוזרים לשטח ישראל רק סמוך לנחיתה. מישהו יודע מה הסיבה לכך? כנראה בגלל התרגיל הגדול של חיל האויר בימים האחרונים
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 עכשיו שיניתי ב VATSIM את האזור ל Africa/middle east ושייכתי עצמי לחטיבת vatil וכל זה בשביל אור שהטיח בפני שאני שייך למערב אסיה אז חזרתי הביתה
eldad ginzberg פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 ועוד משהו קטן אור כתב מקודם שהוא מלא בהערכה לטייסי חיל האוויר שמגינים עלינו יומם וליל ומאפשרים לנו לשבת בביתינו בבטחה ולטוס בסימולטור ואני חושב שגם פה יש הבחנה קצת לא צודקת כי מה עם חיילי גולני גבעתי צנחנים שריון תותחנים ושלא נדבר על סיירת מטכל ושייטת 13 גם הם עוסקים ימים ולילות בשמירה על ביטחונינו אולי אפילו יותר מטייסי חיל האוויר ואני חושב שגם להם מגיעה הערכה וכניסה חופשית לכל חלקי הפורום וגם ליחידות המודיעין ששכחתי וגם לחיילי המילואים שמוכנים לצאת לקרב בכל רגע נתון גם להם מגיעה כניסה חופשית לפורום וכמובן שגם לשרי ממשלת ישראל צריך לתת הרשאות לצפות בכל תכני הפורום שכן אין מה לחשוש שהם יפיצו את הפיתוחים של חטיבת ואטיל בכל רחבי הרשת הם בטוח יודעים לשמור סוד
Daniel Klimovitsky פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 אתה מספים קצת הבנו שאתה מלא בהערכה לכל יחידות צה"ל באשר הן אבל אין צורך לכתוב הודעה נפרדת, למען האמת זה לא מעניין אף אחד. Yuval Levi הגיבו לזה 1
Gal Cohen פורסם נובמבר 14, 2017 דיווח פורסם נובמבר 14, 2017 Don’t feed the troll Noy Farhi הגיבו לזה 1