guyishai פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 כל הכבוד לכל מי שהשקיע, האתר נראה מעולה!!!
Omer Efrat פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 סוף סוף! כל הכבוד לכל מי שתרם באתר! =D> אתר מצויין! במיוחד מחלקת ההדרכה!
אורח Ofek פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 יצא חבל על הזמן,לא היה יכול לצאת טוב יותר מזה,העיצוב ממש ממש יפה ולטעמי,כל הכבוד לצוות ועוזריהם. רק הערה \ בקשה קטנה : באתר הישן הייתה בעיה עם זה וקיוויתי שבחדש זה יסתדר,אבל המצב נשאר אותו הדבר. חבילת האובייקטים ל-CVFR של דודיק זיתון לא זמינה להורדה למרות שהיא נמצאת בדף ההורדות ( http://www.vatil.org/vatil/download_file.php?id=c4 ) אני יהיה אסיר תודה מאוד אם ההורדה תיהיה זמינה להורדה. תודה
אורח פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 חברים, אנא מכם, שילחו אלי לכתובת vatil7@vatil.org כל שגיאת כתיב כתיב/טעות ניסוח שאתם מוצאים באתר.
David Rosenfeld פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 שאפו יפהפה, נח מאד, בהיר וברור כל הכבוד דוד רוזנפלד
Arie Halperin פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 כל הכבוד לעושים במלאכה אני יודע כמה זמן אתם עובדים עליו באמת מרענן אגב למה אי אפשר לצאת לאתר מהפורום?? אריה
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 כל הכבוד על ההשקעה הרבה, האתר מדהים! =D> =D> =D>
e_dor פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 מזל טוב לכולנו ! הרבה תודה לכל מי שתרם מזמנו ומכספו (השרת :wink: ) לטובת כולנו ! בהצלחה עם התחזוקה והעדכונים. אם תצטרכו תמונות/עריכות או דברים בסגנון, אשמח לעזור עד כמה שאוכל ! שבוע טוב. נ.ב לידע כללי, תוך כמה זמן מהכנסת הפרטים לדף החברים אני מצורף ?
BarakH פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 מזל טוב והרבה תודה לכל מי שתרם מזמנו ומכשרונו לטובת כולנו. כל הכבוד!
יותם פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אחלה עיצוב, כל הכבוד למי שחשב/עבד/יצר... =D> =D>=D> המחלקת הדרכה עזרה/תעזור לי מאד ועל כך תודה רבה!!
zvi rodes פורסם ספטמבר 10, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2005 אין מילים,אתר מכובד,פונקציונלי,כבוד גדול לחטיבה שלנו וכל הכבוד לכל החברים שיצרו בעבור כולנו אתר יפה זה,תודה לכולם =D>
Niv Malin פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 כל הכבוד, אתר מאוד מאוד נוח לשימוש, מעוצב יפה מאוד! מזל טוב!! והמשיכו כך.
רפאל פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 מזל טוב,תבורכו !! וגם העיצוב של הפורום מדליק .
OmRI פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 העיצוב נוח מאוד לעין,האתר נראה טוב גם כן וכל הכבוד באמת באמת על ההשקעה במדריכים לטייסים ולפקחים.
Kobi David פורסם ספטמבר 11, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2005 תרשו לי להגיד כמה מילים... ראשית, אני רוצה להתנצל על כך שלקח יחסית הרבה זמן עד שקיבלנו אתר חדש, וחומר הדרכה ראוי לחטיבה בסדר גודל של VATIL. אני שמח לשמוע שהאתר עומד בצפיות, פשוט כיף לשמוע מילים טובות. אני רוצה לחלק כמה תודות באמת ענקיות, (זה יהיה ארוך, וטוב שכך) בראש ובראשונה - לבן בוגין, מנהל האתר שלנו. אני עובד עם בן המון המון זמן, מעל לשנתיים, עוד לפני שהיינו חלק מצוות החטיבה, ניהלנו יחד את IAL. בן הוא לא פחות מסוג נדיר של בן אדם. עד אתמול, ידענו רק הצוות כמה שהוא משקיע לטובת החטיבה, כבר למעלה מ 3 שנים, עכשיו יודעים פחות או יותר כולם. בן, אני מסיר בפניך את הכובע, תודה על הכל. עמרי סודרי. עמרי, אני שמח שלקחת את העצה שנתתי לך לא מזמן, והשתמשת בכישורים שלך לעשות את הדברים הנכונים, אני בטוח שגם אתה מרגיש שרק הרווחת מזה. בלי עמרי, היה אתר לחטיבה, אבל בעוד חצי שנה, כמו כלום. תודה רבה לך על כל המאמץ שהשקעת, ועל השעות הרבות של עבודה עד לשעות הקטנות של הלילה. כל תודה שהולכת לבן שייכת גם לך, תודה. אמיר פז. אוי מה אפשר להגיד עליו... לקח אומנם 3 שנים, אבל סוף סוף יש מערך הדרכה ברמה גבוהה, מערכת ניהול פקחים ייחודית לנו לדעתי, מערכת בחינות, תיקים אישיים. ההשקעה באה באיחור, אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם. תודה גם לירדן בן דור, על העזרה הגדולה בעיצוב, ועל שעות של ניג'וסים,אבל בעיקר על שינוי התדמית והנכונות לעזור ולתרום, עושה רושם שעלית על דרך המלך. האומנות שלך קיבלה במה בדמות אתר החטיבה, כל הכבוד. תודה לתומר חיים על המדריכים הנפלאים. ותודה לכל מי שעזר ולו במעט להקמת האתר הזה: אורן גבע, יניב גרוס, יונתן פרלמוטר, שאדי אבו אחמד, אור נצר. ואם אם שכחתי מישהו אני כמובן מתנצל..... אנ גאה מאוד בעמוד החברים שלנו, ואני מפציר בכם להירשם, הרי אחד הדברים היותר מרתקים בתחביב, זה להדביק פרצופים לקולות, לראות עם מי אנחנו מדברים מידי יום, את מי שומעים בקשר, זה בהחלט מקרב בין כולנו. הקמנו עבורכם גם את מערכת הרישום של טיסות ופקחים, אל תתעצלו ותרשמו את עצמכם, בימים הקרובים זה יהיה דו כיווני ל יורובוק, וחשוב שיראו את הכוח האדיר שלנו כל הזמן. כל הזמן מתלוננים על זה שלא יודעים מתי יש פיקוח, אז יש לכם צ'אנס לשנות את זה. עשו לכם נוהל, כחלק מה"צ'ק ליסט" שכל אחד עושה לעצמו לפני שעולה לטוס/לפקח, תקדישו דקה ותרשמו את עצמכםץ זה פשוט מאוד, קל מאוד, במיוחד דרך האתר החדש! זהו, נתראה בקרוב בכנס החטיבה, וכמובן בחדר הבקרה! תבלו. נ.ב. - אפרופו , עדכנו גם את עמוד התודות באתר החטיבה, תמצאו שם מישהו מוכר מאוד....
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 12, 2005 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2005 וואאוו, איזו הפתעה נעימה, אני חוזר מסוף שבוע בחו"ל, וממש הופתעתי לראות פנים חדשות לאתר, בתחילה חשבתי שטעיתי וניכנסתי לאיזה אתר בחו"ל. אתר ממש יפה, כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, ובאמת תודה רבה על ההשקעה. מאחל טיסות נעימות לכל חברי החטיבה.