עבור לתוכן
רפאל

החור שנפער בכנף מטוס אל על 4X-EBT .

Recommended Posts

פורסם

משהו אמר לי שלפי הוידאו זה ניראה לו כמו 742.

בגלל גודל הכנף גם לי ניראה שזה 757 למשהו יש יותר מידע ?

פורסם

רן,שים לב לפי גודל המנוע,אין מצב שזה 742,בגלל הצורה שבה יושב המנוע.

תעשה השוואה.זה 757 בדוק.

משהו אמר לי שלפי הוידאו זה ניראה לו כמו 742.

בגלל גודל הכנף גם לי ניראה שזה 757 למשהו יש יותר מידע ?

פורסם

לפי מה שאני רואה וחבל שלא ניתן לראות יותר מקרוב את אזור החור, אז לפי דעתי חלק ממעטפת הכנף ניתקה ממקומה,אם תשימו לב ,לאזור הניתוק יש עובי וניתן לראות את מבנה הכוורת באזור הניתוק ,צבע אזור הניתוק מתכתי ,קו השבר אינו סימטרי ולכן המסקנה שלי כי כתוצאה מריכוז מאמצים באזור כתוצאה מסדק קטן ניתק החלק.תקנו אותי אם טעיתי.

פורסם
לפי מה שאני רואה וחבל שלא ניתן לראות יותר מקרוב את אזור החור, אז לפי דעתי חלק ממעטפת הכנף ניתקה ממקומה,אם תשימו לב ,לאזור הניתוק יש עובי וניתן לראות את מבנה הכוורת באזור הניתוק ,צבע אזור הניתוק מתכתי ,קו השבר אינו סימטרי ולכן המסקנה שלי כי כתוצאה מריכוז מאמצים באזור כתוצאה מסדק קטן ניתק החלק.תקנו אותי אם טעיתי.

אתה אומר שהכנף של EBT התעייפה ? הגיוני סה"כ מטוס ישן...

פורסם

עידו,כידוע לך מעטפת המטוס מצופה בלוחות אלומניום תעופתי קל ,חיבור הלוחות אחת לשניה נעשה ע"י מיסמורם,ידוע כי עודף ריכוז מאמצים סביב חור המסמרה כתוצאה מהשינויים הדינמיים והכוחות המופעלים על גוף המטוס בזמן טיסתו יכולים לגרום לתחילתו של סדק .בביקור אנשי החטיבה בטכניון לפני כשנה ,ביקרנו במעבדת מבנים שם ראינו את מבנה הכנף ואף צפינו על השינויים המתרחשים בכנף כשעומס חיצוני מופעל עליה .אנו גם יודעים כי כל מספר שעות טיסה המטוס נכנס לבדיקה תקופתית על מנת לבדוק ביסודיות את המעטפת שלו.ברצוני להדגיש כי מסקנותיי לגבי החור בכנף הם אך ורק על פי הצפיה בסירטון.

פורסם
דור צדק שהוא אמר EBT המתפרק. נראה לי שדור חוזה עתידות.

מזל שזה נגמר ככה, אבל לפי מה שזה נראה, זה רק קצף בידוד.

חוזה עתידות ? טסתי עליו 5 ימים אחרי האירוע הזה :)

גם אם היית טס עליו כמעט שנה לפני זה היית חוזה את זה :lol:

פורסם
דור צדק שהוא אמר EBT המתפרק. נראה לי שדור חוזה עתידות.

מזל שזה נגמר ככה, אבל לפי מה שזה נראה, זה רק קצף בידוד.

חוזה עתידות ? טסתי עליו 5 ימים אחרי האירוע הזה :)

גם אם היית טס עליו כמעט שנה לפני זה היית חוזה את זה :lol:

LOL

יש בזה משהו ...

אבל החור הזה ענק - מוזר !

הטייסים בטיסה שלי לשם (לא EBT :) ) אמרו שלפי מה שהם קראו בעיתון מדובר במדף שעף.

כנראה שהמידע הראשוני שנמסר לתקשורת היה שגוי (כמו בכל אירוע :? )

פורסם

שטויות. זה לא נראה רציני...

רואים כי חלק מהציפוי התקלף. לציפוי יש כמובן מטרה חשובה אך זה לא צריך להשפיע על בטיחות הכנף.

דרך אגב, אם זה היה באמת סדק עקב ריכוז מאמצים, יתכן כי זה לא היה נגמר טוב כי אם סדק מתחיל הוא פשוט רץ....

פורסם

תראו, EBT ואחיו הקטן EBS הם פחות או יותר באותו גיל.

EBS תמיד היה בשירות אל על.

EBT גם שירת את סאן דור.

ואני שואל את עצמי - מה לעזאזל סאן דור עשו לו?!? :lol::lol::lol: המטוס מתפרק זה לא קצת חשוד?? :lol::lol::lol:

פורסם
תראו, EBT ואחיו הקטן EBS הם פחות או יותר באותו גיל.

EBS תמיד היה בשירות אל על.

EBT גם שירת את סאן דור.

ואני שואל את עצמי - מה לעזאזל סאן דור עשו לו?!? :lol::lol::lol: המטוס מתפרק זה לא קצת חשוד?? :lol::lol::lol:

לא יודע איך EBS אבל סאנדור בהחלט דחסו את EBT חזק, בנוסף להתעללות הפיזית שהוא עבר שם :?

פורסם

חברים המטוס הוא מדגם 757 זה בטוח כי היה ראיון עם מי שאחרי על הבטיחות באל על והוא הסביר שהמטוס טס כשעתיים לשרוף דלק כי אין לו מערכת שיכולה לרוקן דלק זה מה שאמר.. :roll:

פורסם
תצפו בסרטון,בהתחלה זה הזכיר לי את אוקטובר '92.
לא נראה כ"קריטי" אבל די מפחיד :lol:

למה זה הזכיר לך את אוקטובר 1992? יש לך תמונות מההתרסקות שאתה יודע איך זה נראה? :?

בEBT המעטפת התפרקה וב92' מנוע 3 נפל אחר כך מנוע 4 מה שגרם להרס בגוף הכנף שכתוצאה מכך זה הוביל לבעיות השליטה שגרמו להתרסקות ודובר על זה כאן רבות

אין מה להשוות בכלל ואני לא רואה שום דבר שמזכיר את אותה התרסקות נוראה ב1992

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...