Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 ערב טוב לכולם, מחר בבוקר, אני וי' נקראים לעלות על מדים ולהתחיל את השירות הצבאי שלנו! לאחר איחור הגיוס בלמעלה מחצי שנה וחופש ארוך של למעלה משנה, שבהם קיבלתם אוקיינוס של צביעות ושאר ירקות, נאלץ אני בשם י' להודיע על סגירת הבסטה שלו. זה לא אומר שהבסטה באמת תיסגר לתמיד. הרי זהו תחביב אהוב שלי ואני לא יוותר עליו בעד שום הון שבעולם. גם אם זה יאלץ אותי לפעול בעשירית היכולת שלי. אני עדיין יתעדכן בכל מה שקורה פה. ישאר איתכם בקשר טלפוני גם מהצבא. ובכל סוף שבוע יקבל עוד עדכונים לגבי תוספים, צביעות, וההתרחשויות האחרונות כאן בפורום ובכלל. אז יאללה.. סודרי- גבה אותי בבאנרים פה ותטפחו את ה-י' הבא אחריי! (אופס גיליתי מי זה י' :shock:) אז יאללה אנשים.. לפני שאני סוגר פה את המחשב שתדעו. י' ימשיך להתקיים בכל מחיר! ותאחלו לי גיוס קל כמה שאפשר! ואתה סודרי תאחל לי שהמילמונים שלי יעזרו לי :mrgreen: (המבין יבין...)
Shtoza פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 שיהיה בהצלחה ירדן. גיוס קל ושפשוף נעים (זה עוד לגיטימי להשתמש בביטוי הזה? )
Itai Ganor פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 בהצלחה ירדן!, גיוס קל ונעים תקח בדיסק כמה שירים כמו יניני ויזכו וכו' :wink: .
alon_a פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 גיוס קל ירדן ושיהיה הרבה בהצלחה וכמובן שמור על עצמך
Eldar Sella פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 גיוס קל ותחזור שלם :mrgreen: כדי שתוכל לצבוע לנו עוד מטוסים
moti פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 גיוס קל ובהצלחה ירדן! אסור לך אף פעם לסגור את הבאסטה, שמעת?! תשמור על קשר ותתעדכן כמה שאפשר.
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 ירדן! גיוס קל ונעים, הרבה הצלחה בצה"ל תהנה כמה שאתה יכול ותמשיך להיות בקשר!!! ותזכור: סובארו, לא נשכח ולא נסלח!
hagay פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 נ.צ. של החיים, אחי שיהיה לך בהרבה הצלחה והרבה הנאה, תעשה כל שביכולתך לשמור על עצמך ואל תזלזל בשום פסיק בביטחון חייך שלך ושל הסובבים אותך. ובאמת דיר בלאק לא תהיה בקשר (מה שמזכיר לי שהרבה זמן לא דיברנו).
Ilan Cohen פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 גיוס קל. רק חבל שנפלת על מחזור של צבעי טנקים. :mrgreen:
אורח פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 שפשוף קל ונעים ככל האפשר, תחזור אלינו בשלום ובמהרה. יש לך את ה EKO לצבוע וכמה RFP2 ים לספק, אנחנו נמתין פה בשקט בצד לך ול' שתחזרו אלינו בשלום.
Or Netzer פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 שפשוף קל ונעים גיוס קל הרבה גימלים וחופשים בלי שמירות ואתה מפוטר על זה שאתה עוזב אותנו :!: :roll: :wink:
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 אח שלי... גיוס נעים, תותח ! תודה לכל התרוצה הענקית שלך לתחביב האהוב שלנו וביחוד לאלעל .. שיהיה לך גיוס ושפשוף נעים... אל תשכח להרים טלפונים כשצריך .. ! מחכים לך בבית, צוות אלעל .
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 30, 2005 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2005 ITAMAR-ELY1 כתב: סימרים יקרים , ידיד יקר וטוב שלנו מתגייס מחר שצבע לנו כל כך הרבה מטוסים , אין ספור ליתק דיוק שהסבו לנו הנאה כל זמן שטסנו.. ירדן חבר מאוד קרוב אלי והיה לעזר רב מאוד בבניית האתר של אלעל VA , יחד איתו הקמתי המון מחלקות חדשות וחשבתי על דברים חדשים באתר אני רוצה להודות לו על באמת , חברות כנה וטובה ופורייה , היה ממש נחמד באזרחות שלך , אני מקווה שה 3 שנים יעברו לך מהר ואני גם מקווה שאני לא נשמע כמו מישהו מהלוויה חח , זה רגע כזה עצוב להתגייס ,לעזוב הכל ולהקריב את עצמך למען המדינה , לתת את עצמך למשך 3 שנים תמימות... בוא נקווה שתמצא אותם ותדע לעשות רק טוב לאן שלא תגיע שיהיה בהצלחה ירדן ! אוהב , איתמר ושאר צוות ELALVA וכן טייסי ELALVA Dear ELALVA members, Our fellow pilot , VA Member , Staff member and a dear freind of mine.. is getting drafted to the IDF tommorow morning... Yarden Ben-Dor has been with us for a lot of time now and I really wanna say , good luck lad and may god lead you safely on your paths in the army and back home as you go.. You've been a great help to the VA for a long time and hopefully will continue to do so as you get by in the army and relax in a comfortable position. I really appreciate every piece of art you did for the VA and for me in person .. so as you already know , I really care for you and love you buddy ! Have fun in the IDF , we all love you , your work and your dedication to this addiction and madness that we still call a hobby Easy drafting from your freinds at ELALVA Sincerly Yours, The ELALVA Staff The ELALVA Pilots fleet.