Or Bahtari פורסם ספטמבר 15, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2015 שלום לכולם! ביום שבת הקרוב - 19.9 בשעה 20:00 תתקיים בחינה מעשית על עמדת פלוטו , זאת ההזדמנות לחובבי התעופה הקלה להציף את הצפון ! בוא לעזור לנבחן !
shachaf yasurr פורסם ספטמבר 16, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2015 מי נבחן? בהצלחה!! מה זה משנה?! העיקר שיצליח ותהיה תנועה
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 17, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2015 מה זה משנה?! העיקר שיצליח ותהיה תנועה מה כ"כ סודי בזה?
elai bachar פורסם ספטמבר 18, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2015 מה כ"כ סודי בזה? לא נהוג לפרסם את שם הנבחן לפני המבחן עצמו. מי שיודע, יודע, מי שלא, ידע.
Noy Farhi פורסם ספטמבר 18, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2015 מה כ"כ סודי בזה? אני גם חושב שזה משהו שצריך לספר למרות שעומד מאחורי זה משהו הגיוני והוא לפהחית אפשרות להתנקלות.
Or Bahtari פורסם ספטמבר 18, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2015 בעבר היינו עדים לכל מיני נסיונות לביצוע "פיגועים" בבחינות של חניכים. מה שחשוב הוא שעזרתכם דרושה כדי שיהיה לנו עוד בקר בחטיבה!
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 אפשר לפרסם את שם הנבחן בלי בעיות. מי שטוב ומקצועי מספיק יעבור את הבחינה גם עם ה"התנכלויות והפיגועים". ומי שלא טוב יכשל ולא יעזור לו שום סיפורים ותירוצים כמו למישהו שנכשל לאחרונה בשתי בחינות ובגלל זה עזב את החטיבה.
Gregory Verba פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 אפשר לפרסם את שם הנבחן בלי בעיות. מי שטוב ומקצועי מספיק יעבור את הבחינה גם עם ה"התנכלויות והפיגועים". ומי שלא טוב יכשל ולא יעזור לו שום סיפורים ותירוצים כמו למישהו שנכשל לאחרונה בשתי בחינות ובגלל זה עזב את החטיבה. בוקי, עם כל הכבוד, תגובתך אינך ראויה ואינה מכבדת. חוסר כבוד שלך כלפי אותו חניך פשוט אינה מובנת. לא צריך להמציא שום סיפור. יש עובדות בשטח ומי שיודע יודע. אינני מכבד רדיפה מכל סוג שהוא כלפי בן אדם מסוים, התבטאויות לא מכבדות או התנהגות לא מכבדת. אם הוא החליט לעזוב את החטיבה, כנראה היו לו סיבות לכך וזה זכותו למרות שניסיתי לשכנאו להשאר. לגבי הבחינות ויש לי את כל הכבוד לבוחנים, ראיתי פקחים שעברו עם טעויות קשות יותר את הבחינה. אתה חושב שזה צודק שבמשך תקופה ארוכה חברי חטיבה מסוימים לועגים, משפילים את אותו בן אדם?.. לצערי זה לא קשור רק לבחינות וזו מציאות...
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 גרגורי אתה פשוט טועה. בנוגע לאותו חניך זה בדיוק הפוך מה שהתרחש. חוסר הכבוד שלו כלפי וכלפי ואטיל הוא אשר מזעזע. אני עזרתי לו כפי שלא עזרתי לאף אחד פה. שלוש פעמים אותו חניך עזב את ואטיל ורצה לשוב. אני שכבתי למענו על הגדר ורבתי עם כל חברי ההנהלה שלא רצו לשמוע ממנו יותר ורק בגללי הסכימו להחזיר אותו שוב. זה אני אשר הקדשתי לו ימים כלילות ולימדתי אותו הכל בטיסה מנקודת ההתחלה על הססנות ועד לבואינגים הכבדים. וכעת שוב הוא החליט ברוב חוצפתו שוב לעזוב כי כדבריו: "לא באתי לכאן לבזבז את זמני והקידום שלי לא מספיק מהיר." אז אף אחד לא אשם לו אם הוא נכשל בשתי בחינות אחת מעשית ואחת בסימולטור. ובכלל מי בא לאירגון מסויים אם זה ואטיל או כל אירגון אחר ודורש שהמערכת תעמוד דום לפי לוח הזמנים והדרישות שלו. זה חוצפה וחוסר כבוד מצידו גרגורי ולא מצידי הבן אדם פשוט ירק לנו בפרצוף. אז אתה גריגורי בא ללמד אותי על כבוד...גם אמרתי לאותו בחור כי עם התנהגות שכזאת יהיה לו קשה בהמשך חייו הבוגרים כי אם הוא התנהג כך בצבא או במקומות עבודה שאליהם יתקבל יעיפו אותו מכל המדרגות. אבל הבחור החליט בכל זאת בפעם השלישית לעזוב אז זאת זכותו אבל להפוך את הדברים ולטעון לחוסר כבוד או התנכלות מצד אנשים בואטיל זה פשוט שקר גס.
Omer Cohen פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 גרגורי, אני לא יודע איזה סיפורים הוא מכר לך, אבל הוא קיבל את כל מה שהוא רצה, נתנו לו יחס של מלך, מדריכים השקיעו בו את כל כולם, הנהלת החטיבה השקיעה את כל כולה עבורו, ולכולם הוא ירק בפנים כמה פעמים... אז שוב אני לא יודע מה הוא סיפר לך, אבל אני רושם את מה שאני ראיתי מנקודת מבט שלי. ואני חושב שאין צורך לפתוח פה את הדיון עליו, בכל זאת יש מישהו שנבחן היום והפוסט הזה נועד כדי לפרסם את הבחינה.. אז בואו נכבד, נ.ב - בהצלחה לנבחן היקר!
Or Bahtari פורסם ספטמבר 19, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 חברים,אתם מתעסקים בתפל. יש היום בחינה והפוסט הזה נועד לפרסום ואיחולי הצלחה לנבחן. אומר זאת רק פעם אחת - אם יש למישהו טענות כלפי מחלקת הדרכה שיפנה אליי בפרטי. הוויכוח שלכם לא במקום - קחו אותו למקום אחר ואם אפשר מחוץ לכותלי הפורום. בהצלחה לנבחן!
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 חברים, הנבחן היום הוא רום שקד והוא אחד מהאנשים היותר משקיעים כאן בפיקוח אצלנו בחטיבה. לכן, עכשיו כשאתם יודעים את הסוד, אני מצפה שעוד יותר תבואו לטוס ולעזור לו. תודה
Gregory Verba פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 בהצלחה לנבחן! ואני כמובן מכבד את מה שאור מבקש. עומר, לא היה צריך למכור לי כלום. מה לעשות ראיתי ושמעתי את הכול. בוקי, אנ יודע מה מחלקת הדרכה השקיעה בו ואין עוררין על כך. דיברתי על משהו אחר לגמרי.
elai bachar פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 פה נגמר הדיון על אותו בחור, אם אתם מעוניינים לדבר על כך נא לעשות זאת בפרטי \ שרת הTS. בהצלחה לרום! אני בא לטוס.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 רום, בהצלחה ענקית בבחינה! אני בטוח שתעבור אותה בלי בעיות מיוחדות!ובקשר לאותם אנשים שעזבו את החטיבה משום שנכשלו בבחינות ולא היתה בידם הסבלנות לעשות זאת, למרות שאישית אני רואה זאת כמעשה שפל שבו בנאדם שמשקיעים בו עשרות ומאות שעות הדרכה פרטניים מחליט לירוק בפרצוף של המדריכים שלו ולירוק מהבאר שממנה שתה - בכל זאת, זוהי זכותו המלאה לעשות מה שהוא רוצה. אנחנו בחטיבה כחטיבה לא מחזיקים אף אחד ברצועה. מי שרוצה להיות איתנו, להתקדם ולהתפתח - מוזמן! מי שרוצה לבזבז את זמנו ואת זמנם של אחרים, אין לו מקום איתנו.לכן אני עדיין כמנהל חטיבה ממשיך באותה מדיניות של לקבל לשורותנו חזרה אנשים בחפץ לב ובזרועות רחבות, אבל - אם אותו אדם שבחר לחזור רוצה לעזוב אחרי תקופה מסויימת, זכותו המלאה - רק עליו לדעת שבכל זאת זכותי לא לקבלו בחזרה.. זו ההתייחסות היחידה שלי לדברים של בוקי והם מהווים את דעתי האישית בלבד. בכל מקרה, אני מבקש לא להמשיך בדיון הזה כאן, בשביל זה יש את שרתי ה-TS שלנו שבהם נוכל להתדיין בדברים הללו בחופשיות.ושוב, בהצלחה רום!
Or Bahtari פורסם ספטמבר 19, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 שלום לכולם! ברצוני להודות לכל הטייסים שבאו ולקחו חלק בבחינה. לצערי , נתקלנו בבעיות בשרתי הקול של VATSIM שגרמו להפסקת הבחינה באמצע . המשך שבוע טוב!