עבור לתוכן
Kobi David

חטיבת VATIL מרכינה ראש לזכרו של נמרוד גרשוני - מועד הלוויה

Recommended Posts

פורסם

אני בהלם!!!

אני ...לא יכול למצוא את המילים,לא שיערתי שזה נימרוד גרשוני.

כשקראתי את הידיעה

משתתף בצער המשפחה,תהא נישמתו צרורה בצרור החיים.

פורסם

אני פשוט לא מאמין אדם יקר שזכיתי להכיר מקרוב ההיתי אצלו בבית שעשינו את חדר הבקרה .

רק דיברנו ביום חמישי ופתאום האיש איננו איתנו עוד.

יהי זיכרו ברוך :oops: :oops:

פורסם

"מגיל 9 חלם נמרוד לטוס", סיפרו בכאב בני משפחתו נמרוד גרשוני, מכוכב יאיר, ההרוג השלישי בתאונת המטוס.

נמרוד למד בבית ספר התיכון רבין בכפר סבא וכאשר התגייס לצבא ניסה להתקבל לקורס טיס אך ללא הצלחה. במשך כל השנים עסק בתעופה וירטואלית יחד עם חברים והיה חבר במועדון חובבי תעופה. "ביום הולדתו ה-18 נתנו לו מתנת יום הולדת שלושה שיעורי טיס עם מדריך. בצבא הוא שירת ביחידה מובחרת של חיל האוויר ובגלל פציעה עבר לשרת כשוטר-חייל במשטרת כפר סבא, שם זכה להערכה רבה", סיפרו בני המשפחה.

בפברואר השנה נסע נמרוד לארה"ב, שם עשה במשך חודשיים קורס טיסה אזרחי. כאשר חזר ארצה, החל קורס טיס כדי לקבל רישיון טיסה ישראלי. "הוא עבר כמעט את כל המבחנים בקורס. אתמול בבוקר הוא עבר טיסת ניווט במסגרת מבחני ההסמכה. בעוד שבועיים הוא היה צריך לעבור את המבחן המעשי האחרון. כשהוא חזר מהטיסה הוא פגש בשדה התעופה את פז ואת ערן, שהציעו לו להצטרף אליהם לטיסה. לפני שהמריא איתם הוא התקשר לחברתו וביקש ממנה 'פס' לעוד שעתיים כדי שיוכל לטוס איתם", סיפרו ההורים, בתיה ואלי.

אלא שמהטיסה הזו הוא כבר לא חזר. "בשעה שתיים וחמישה שמעתי שמטוס התרסק. התקשרתי לטלפון הנייד של נמרוד וכאשר הוא לא ענה, הבנתי שהוא נהרג", אמר האב.

נמרוד היה תלמיד שנה ראשונה במכללת נתניה, שם למד תקשורת. כמו כן היה מדריך בחוגי סיירות, למד בויניגט הדרכה של רוכבי אופניים, התנדב במשמר האזרחי של תחנת כפר סבא והיה בכיתת הכוננות של כוכב יאיר. אבל בעיקר הוא אהב תעופה.

"לא דאגנו מהטיסות, היינו מודאגים יותר כאשר הוא היה בשירות המשטרה ויצא בלילות למחסומים באזור טייבה", אמרו ההורים.

קובי דוד, חברו של נמרוד למועדון התעופה, אמר כי חברי המועדון הזדעזעו מהאסון. "הוא חלם כל כך על קבלת רישיון הטיס הישראלי ועכשיו הוא לא יזכה ליהנות ממנו. הוא היה פעיל מאוד במועדון שלנו. רק ביום שני האחרון יצאנו יחד כולנו לבילוי בפאב ועכשיו אנחנו לא מעכלים שהוא איננו".

נמרוד השאיר אחריו הורים ושני אחים, יואב, חייל, ועודד, שאמור להתגייס בעוד שבוע וחצי.

לקוח מתוך YNET, הכתבה המלאה כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006946,00.html

פורסם

עכשיו בדיוק יצאה השבת, עכשיו רק נכנסתי חזרה מבית הכנסת שם התפללנו ערבית וברכנו את ברכת הלבנה, הדלקתי את הפלאפון הנחתי אותו בצד והתישבתי להתחיל בהבדלה, פתאום אני שומע את הפלאפון מצלצל על הודעת טקסט שנכנסת, כבר אז הרגשתי משהו, לא ידעתי להסביר את זה, כשראיתי שיש 5 הודעות מאביב גלעדי הבנתי שמשהו לא כשורה, מיד הרמתי טלפון חזרה אליו, וזהו מאותו הטלפון זה כבר משהו אחר, זה כבר לא אותו הדבר, זה פגע גם בנו, רק בתחילת השבוע היינו אני ונבו אצל עידו כדי לנחם וכבר יש עוד אסון,אצל עידו השתדלתי ככל יכולתי להראות רגוע זה היה קשה לי, עכשיו אני כבר לא יכול עכשיו אני ממש בוכה, אומרים שברק לא פוגע באותו המקום פעמיים אני כבר לא מאמין לזה, במוצאי שבת יש מצוה להיות שמח, אבל אנא סלח לי אלוקים אני לא יכול :cry: :cry: :cry:

בפעם הראשונה שהכרתי את נמרוד זה היה בפעם הראשונה שהגעתי לILS ופעם ראשונה שאני בכלל אפגש עם חלק מחברי החטיבה, אריה הלפרין דיבר איתי שכדאי להגיע, האמת קצת חששתי, אמרתי איך יקבלו אותי כדתי חרדי שחור מבני ברק, יאמר לזכות כולם שקיבלו אותי ממש יפה ולא הרגשתי איזה שהוא שוני, אבל כמו בין אנשים שנפגשים פעם ראשונה תמיד יש איזה דיסטנס של היכרות ראשונה, רק אצל אחד זה לא היה כך רק אצל נמרוד שדיברתי איתו הרגשתי כאלו אני מכיר אותו שנים,

הפעם האחרונה שראיתי את נמרוד זה היה גם בILS לפני שבוע וחצי, כאלו אומרים לנו תסגרו מעגל כאלו אומרים לי אל תשכח את מה שהוא אהב ואת מה שהוא היה, ישבנו בהתחלה ליד הגדר עד שהביטחון בקשו שנעזוב את המקום, חזרנו אח"כ בלי הרכבים והלכנו רגלי, הסתתרנו בין הגבעות, דיברתי איתו איך אפשרי לעשות רשיון בחו"ל מה הפרטים ואם יש אוכל כשר ועוד דברים קיבלתי את כל הפרטים ונפרדו כשאני יושב על האופנוע הוא ליד ההגה ברכב ואני צועק לו כדי להתגבר על רעש המנועים "שלא תעלם לנו הא, אנחנו צריכים להפגש עוד הרבה" הוא רק השיב לי בחיוך, כך אני זוכר אותו איש שנותן לך את כל ההרגשה הטובה שיש, איש שכיף להיות במחיצתו,

זהו אין לי כוח לכתוב עוד הדמעות חונקות אותי.

תהא נפשו צרורה בצרור החיים.

:candle: :candle: :candle:

נ.ב.

מי שמאמין ורוצה לעשות משהו לעילוי נשמתו אני מציע לעשות כמו שאמר הרב שך זכרונו לברכה,

"כל מי שיוכל ללמוד משנה אחת או פרק תהילים אחד או מעשה טוב אחד או אפי' מחשבה טובה אחת לעילוי נשמתי ...."

גם אנחנו יכולים לעשות לעילוי נשמת נמרוד (כמה קשה לי להגיד את זה :cry: )

פורסם

בפעם הראשונה שפגשתי את נימרוד היה בביתו בחדר הבקרה הוא השאיר לי רושם של בחור 10.

בפעם השניה היה בבר מצוה של אלמוג דיברנו בין היתר על הסבת הרישיון האמריקאי לישראלי.

היום הוא איננו.....

יהיה זיכרו ברוך שנשמתו תיהיה בגן עדן

משתתף בצערם של משפחות הנספים

תנחומים מהשמים :(

פורסם

כאן נפגשנו בפעם הראשונה, בקוקפיט של 4X-BAZ, בטיסת ארקיע לקופנהאגן לפני כשלושה חודשים:

IMG_4906.jpg

IMG_4905.jpg

אני שמח שהיתה לי הזכות להכיר את נמרוד אבל עצוב שלא הספקתי להנות ממנו יותר.

"קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" - זה מה שהוא כתב לי כשסיפרתי לו על אח שלי שהתאבד לפני כשמונה חודשים.

קשה בלעדיך נמרוד. קשה מאוד.

פורסם

תנחומיי הכנים למשפחת גרשוני. המקום ינחמכם.

המום וכאוב על אובדנו של היקר לכם.

היה לי העונג לפגוש בנמרוד ז"ל במהלך האירוע החטיבתי, עת התארחנו בשמחה

בביתו שבכוכב יאיר, אירוע שזכה לשבחים והילולים מכל מי שנטל בו חלק בארץ

ומהעולם. בחור חמד, עליז, שופע חיים וחיות, עוזר ותומך ותורם ככל יכולתו

להאדרת שמה של החטיבה הישראלית ב- VATSIM.

אין בפי מילים אשר יכולות להקטין מעוצמת האובדן והכאב.

יהי זכרו של נמרוד שמור אתנו לעד, ותהא החטיבה הישראלית אנדרטה למענו ולתרומתו.

פורסם
חברים יקרים.

נמרוד גרשוני, חברנו לחטיבה ולחלקנו אף חבר אישי, נהרג היום יום שישי ה 19 בנובמבר בהתרסקות מטוס.

]

לא היכרתי את נימרוד. אני חבר חדש בחטיבה.

הצטערתי מאוד לשמוע על התאונה. והצטערתי אף יותר שנהרג אדם מהחטיבה.

יהיה זכרו ברוך.

פורסם

אני רואה שאף שלא הכרתי אותו לקחתי מאוד קשה את העניין אני בכיתי כבר כמה פעמים בגלל כל האירוע איך שלושה אנשים נפלאים נקטפו לנו סתם ככה מהחיים...... :cry:

הלב שלי באמת כואב מבחינה פיזית כבר מרוב העצב שיש בי כרגע ולצערי אני מנוסה כי כבר נהרגו לי בעבר חברים קרובים מאוד בתאונת דרכים ולצערי כבר בסוף כיתה ד' ידעתי מה זה לוויה ואיך זה להרגיש על אובדן של אדם נפלא משכמו ומעלה.... :cry:

מאוד רציתי לנסוע להלוויה לצערי לא הצלחתי לסדר לי הסעה בזמן אני רוצה בבקשה שתביעו תנחומים בשם כל החטיבה(אם זה אפשרי.....) :cry:

עומרי....................... :candle: :cry: :candle:

פורסם

להכיר אדם רק מתמונות, ומתאורים של חברים בפורום. ובכל זאת הגרון חנוק והדמעות עומדות לפרוץ.

נח בשלום על משכבך נמרוד יקר

תנחומי למשפחה

מן השמים תנוחמו

פורסם

קשה לי נורא לתאר לכם איזה אסון זה לרדת משמירה ביום שישי בערב ולקבל את הידיעה שקיבלתי

"מי ידע שכך יהיה"..

מה שיש לי להגיד, אמרתי לאלוהים היום בהלוויה..

אוהב אותך נמרוד,

ברק

פורסם

נמרוד,

עזבת אותנו כל כך מהר, כולנו יודעים כמה היה לך עוד לעשות. עכשיו זה קשה לתאר איך זה לטוס בלעדיך, איך זה שאנחנו באים לחדר שלך, הכל נמצא, הSB, הFS והכל, ונדמה לנו כאילו שאתה עומד לידינו.

אבל, למרות כל הקושי הזה, גם אותו נעבור, ובשבילך- האהבה שלנו למטוסים ולתעופה עוד יותר תתחזק. כל יום היא מתחזקת עוד יותר. ומקווים לטוס כמה שיותר, ביחד עם לשמור מקום לך אצלנו בלב.

תודה רבה שעשית את מה שעשית כאן בואטיל. לעולם לא נשכח זאת

תמיד נתגעגע אליך

אוהב אותך גם כן,

ירדן

פורסם
נמרוד,

עזבת אותנו כל כך מהר, כולנו יודעים כמה היה לך עוד לעשות. עכשיו זה קשה לתאר איך זה לטוס בלעדיך, איך זה שאנחנו באים לחדר שלך, הכל נמצא, הSB, הFS והכל, ונדמה לנו כאילו שאתה עומד לידינו.

אבל, למרות כל הקושי הזה, גם אותו נעבור, ובשבילך- האהבה שלנו למטוסים ולתעופה עוד יותר תתחזק. כל יום היא מתחזקת עוד יותר. ומקווים לטוס כמה שיותר, ביחד עם לשמור מקום לך אצלנו בלב.

תודה רבה שעשית את מה שעשית כאן בואטיל. לעולם לא נשכח זאת

תמיד נתגעגע אליך

אוהב אותך גם כן,

ירדן

ירדן, מילים כדורבנות!

ממש גרמת לי להעלות דמעה!

פורסם

ירדן באמת מילים יפות מאוד גם לי זה העלה דמעה למרות שגם ככה דמעתי היום אנחנו אכן קהילה שכל יום האהבה לטיסה רק מתחזקת אני מקווה שנמשיך ככה שנשפר את הרמה עוד יותר ונטוס הרבה הרבה בשמי ישראל וגם אצלי יש מקום בלב לנימרוד ושמה הוא יישמר תמיד....

פורסם

תרשו לי להוסיף כמה מילים אולי לא קשורות

אני חשבתי על זה רבות לאחרונה והמקרה המצער הזה רק העלה לי את המחשבות על זה

אני לא ידעתי אם כדאי לפרסם את ההודעה הזאתי אבל בסוף החלטתי שכן

יש משהו קצת משונה בנו בני האדם שקורה לבן אדם משהו במיוחד אם הוא קרוב אלינו אנחנו כולם אומרים עליו מילים יפות כמה טוב הוא היה ומעריכים אותו מאוד

אבל ביומיום לא יוצא הרבה שאנו מעריכים את האנשים והחברים שסביבינו אנחנו לא נידע איך אותו בן אדם מרגיש כשהוא שומע את אותן ההערכות כאשר הוא איננו איתנו עוד אך כשיש איתנו איש שמערכים אותו או אומרים לו מילה טובה אנחנו יודעים איך הוא ירגיש

אז נסו פעם אחת לתת מילה טובה לפרגן ולהעריך אנשים גם אם הם מפשלים תפרגנו הם ירגישו עם זה טוב ואתם תרגישו טוב פי שתיים על כך שגרמתם לו לחייך

ובזאת אני רוצה להגיד מילה טובה לכל משפחת VATIL כולה אתם אנשים נהדרים ונפלאים אחד אחד אני אף פעם לא הרגשתי שייך למקום מסוים כל שהוא פה אני מרגיש שייך וטוב לי עם כולכם

אני יודע שכרגע עצוב לכולנו ולא קל בכלל עם כל זה שנמרוד הלך ועוד כשעסק בתחביב שלו שמשותף לכולנו אבל איך נמרוד אמר:

"החיים קצרים והשמיים גדולים, אז למה להפסיק לטוס???"

פורסם

אלון , מילים יפות , אהבתי לקרוא ,עלה לי רעיון להנצחת נימרוד גרשוני,בוני הסינרים אולי יצרו לפיד אש תמיד על אחד מהנתיבים בארץ כך שכל טייס אשר יעבור בנתיב יזהה את הלפיד וכך נזכור כולנו את חברנו האהוב נימרוד ז"ל.

פורסם
אלון , מילים יפות , אהבתי לקרוא ,עלה לי רעיון להנצחת נימרוד גרשוני,בוני הסינרים אולי יצרו לפיד אש תמיד על אחד מהנתיבים בארץ כך שכל טייס אשר יעבור בנתיב יזהה את הלפיד וכך נזכור כולנו את חברנו האהוב נימרוד ז"ל.

אני חושב שזה רעיון מדהים..להקים גלעד לזכרו במקום הארור ההוא..שיותקן אצל כל אחד מאיתנו

בסנרי ובעיקר בלב.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...